Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA:En iyi guard(En sevdiğiniz vs. vs.)

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

Hayır uzadı ahanda kaynak

Los Angeles Lakers'ın ve NBA'in en önemli yıldızlarından bir tanesi olan Kobe Bryant'ın aylardır devam eden tecavüz davasında önemli bir gelişme daha yaşandı. Yaklaşık bir ay sonra başlayacak olan mahkeme hakkında tarafların herhangi bir şekilde basına konuşmaları ve yorumda bulunmaları yasaklandı. Ayrıca mahkeme dışında her iki tarafın da görüşmelerde bulunmalarına yasak getirilmiş. Böylelikle mahkeme, Kobe ve karşı tarafın davadan vazgeçme ihtimalini ortadan kaldırmış oldu. Hatırlayacağınız gibi 4 Ağustos’tan bu yana mahkeme dahilinde olan kişilerin dava hakkında yorum yapmaları yasaklanmıştı.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

OOf adam mahkemeden çıkıp ozihniyet ve yorgunlukla coşmuştu yaa çok süperdi beah[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

sadasddsasdaads(anladın sen anladın :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 21 Ağustos 2004 14:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tamam iyi de ben point guard diye bi kısıtlama getirmedim zaten point shooting hepsi var ben kobe hayranıyım.

Farkındamısın bilmem ama böyle bir kısıtlama olmazsa elmalar ile armutları değerlendirip en iyiyi bulmaya çalışıyoruz.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
--------------------------------
Goktug Tetik - Star Wars Galaxies
Eclipse - Combat Medic/Carbineer
Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK
Sosyal ağlarda paylaş

Ok ozaman point guard olarak Jason Shooting olarak Kobe oldu mu?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

İyice ayıralım

Asist yapan pg : Kidd
Topu seven pg : Starbury
3 point pg : J . Stockton
Atletik pg : M. Johnson
Asist yapan sg : Lebron
Topu seven sg : Iverson
3 point sg : R . Miller
Atletik sg : MJ[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 21 Ağustos 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh abi ne yaptın :D şöle yeterli

Point Guard(asist):Jason Kidd
Point Guard(skor):Payton
Shooting Guard(asist):Bilmiyom lebron değil ama en iyisi orası kesin.
Shooting Guard(Skor):Kobe[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Bide belki altına en iyi playmaker de yapabiliriz gerçi o asiste giriyo biraz ama..Buarada bence Tony Parker hernekadar allstar filan olmasa baya başarılı bi sezon geçirdi duncanın sayesinde.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Ron artest shooting guard mı??Bence en iyi savunma yapan shooting Kobe'dir şuanda bunuda kaçkere en iyi savunma yapan ilk 5 e girerek kanıtlamıştır.Ron Artestin ayılama bi kuvveti var.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Shooting en iyi savunma:
1-Kobe(e haliyle üstadı işin)
2-Iverson(steal ortalaması)[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi öyle olabilir bazı günler insan gününde olmuyo bende basket oynarken kendimden 15 cm bi çocuktan blok yemiştim :D hi bi turnikem şutum girmiyodu deli oldum :D Chris Bowen mıdır nedir San Antonio da oda iyi savunma yapıyodu kobe'ye ama kobe onların hepsine dersini verdi son serideki son maçta smacı ile[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

sıçtı derken kötü oynadı anlamındamı dağıttı anlamındamı?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Farkındamısınız geçen sene lakersı playoff larda sadece kobe ayakta tuttu shaq hep batırdı yaa.Sinir oldum adama haaa.Artislik yapmak kolay ama..2000-2001 demi 2001-2002 demi ne shaq ta iyi oynamıştı ama bu son 2 senedir hep kobe bişiler yapıyo neyseki artık kobe coşu$[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o sene çok iyiydiler ikili olarak bence en iyi ikiliydiler oyıl[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...