Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çift işletim sistemi olayı...

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

ya şimdi ben yaklaşık 4 ay önce hem WinME hem de XP kurmuştum ama şimdi ME kendini dağıttı ve windows u tekrar yükleyin diyo (ne biçim bozduysam...). Diğer XP de hiç bir şey yok herşey süper. şimdi ben bu ME yi XP'yi silmeden silsem (bu arada ikisi ayrı sürücüde). ve tekrar yüklesem problem olur mu? yani ilk bilg. açılırken soruyor ya hangi OS'ı açayım diye.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
Sosyal ağlarda paylaş

Yine aynı yere yükleyeceksen değilsin. Ama farklı bir HDD'ye yükleyeceksen eskisini temizlemen iyi olur temizlik namına... Ama sadece mevcut olduğu klasörü silsen, bir de başlangıçtaki o hangi işletim sistemini açayım opsiyonunu WinXPWye getirsen (ya da öyle bir seçenek yoksa 1 saniye görüntülesen) geçerli bir çözüm olabilir yine de.

Ama belki birileri o/s nasıl uninstall edilir biliyordur. Bir yöntemi vardı çünkü. Zor bişey değildi de, bazı temizlikler yapman gerekiyordu sanırsam.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

bi teori olarak, c deki boot.ini yi kopyala d ye sonra c ye format at yükle işletim sitemini sonra boot.ini dosyasını yeni sisteme göre ayarla...
yeni boot.ini ile değiştir
[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 21 Kasım 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar sadece c ye format atamazsiniz. o cdyi taktiginiz da burada zaten var windows format atiyim mi sorulari tiriskadir inanmayin ben oyle cok format atmaya calistim sadece eski windows klasoru yerine yenisi geliyor bi boka yaramiyor c ye format atacaksaniz butun hdd ye fdisk atmaniz lazim.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...