MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ya şimdi ben yaklaşık 4 ay önce hem WinME hem de XP kurmuştum ama şimdi ME kendini dağıttı ve windows u tekrar yükleyin diyo (ne biçim bozduysam...). Diğer XP de hiç bir şey yok herşey süper. şimdi ben bu ME yi XP'yi silmeden silsem (bu arada ikisi ayrı sürücüde). ve tekrar yüklesem problem olur mu? yani ilk bilg. açılırken soruyor ya hangi OS'ı açayım diye.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 c: ye me yi kurduysan ikisini birden silmek zorundasin fdiskle. eger xp c: deyse direk format [me'nin oldugu hdd] dormuluyle kurtulabilirsin me'den.[signature][hline]The only thing that i know is i don't know anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Tekrar yükleyeceksen silmene bile gerek yok ki? Yine de winme'nin klasörünü sil ki gereksiz bir sürü şey birikmiştir belki... Sonra bilgisayarını ME cd'siyle açıp normal yükle, tekrar yükleyeceğin için tam bir uninstall yapman gerekmez.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 şimdi ben de 3 tane sabit disk var (tek hd 3 e bölünmüş). c de ME e de XP var. ikisini de silmek zorunda mıyım?[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yine aynı yere yükleyeceksen değilsin. Ama farklı bir HDD'ye yükleyeceksen eskisini temizlemen iyi olur temizlik namına... Ama sadece mevcut olduğu klasörü silsen, bir de başlangıçtaki o hangi işletim sistemini açayım opsiyonunu WinXPWye getirsen (ya da öyle bir seçenek yoksa 1 saniye görüntülesen) geçerli bir çözüm olabilir yine de. Ama belki birileri o/s nasıl uninstall edilir biliyordur. Bir yöntemi vardı çünkü. Zor bişey değildi de, bazı temizlikler yapman gerekiyordu sanırsam.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: şimdi ben de 3 tane sabit disk var (tek hd 3 e bölünmüş). c de ME e de XP var. ikisini de silmek zorunda mıyım? e me'nin olduguna format at iste..? madem ayri yerlerde, farkli surucuyu temizle. sonra cd'yle digerine kurarsin....[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bi teori olarak, c deki boot.ini yi kopyala d ye sonra c ye format at yükle işletim sitemini sonra boot.ini dosyasını yeni sisteme göre ayarla... yeni boot.ini ile değiştir [signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 21 Kasım 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 "eski işletim sistemini sonradan yükleme başlangıç sorunları doğurabilir." der microsoft.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 arkadaslar sadece c ye format atamazsiniz. o cdyi taktiginiz da burada zaten var windows format atiyim mi sorulari tiriskadir inanmayin ben oyle cok format atmaya calistim sadece eski windows klasoru yerine yenisi geliyor bi boka yaramiyor c ye format atacaksaniz butun hdd ye fdisk atmaniz lazim.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 öff kafam bulaşık teline döndü ya. ne yapsam ki acaba?[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 me ye format atarsan xp de gitmek zorunda bu kadar basit. c birincil hdd dir ve tek basine formatlayamassin.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar