Alexia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 http://www.geocities.com/kalamarus/dap2.jpg http://www.geocities.com/kalamarus/dap3.jpg Bunu gecen yıl yapmıstım. Insan modeli baska bir programdan hazır olarak geldi. Pantolonunu da aynı modeli scale ederek yapmaya calıstım ama beceremedim (scale ile bu is olmuyor, aptal max iste), bu yuzden yirtik pirtik bir pantolonu oldu kizcagizin. Sonra kanat-pelerin'i yapmaya kalktıgımda da kıyafetin kollarla birlestigi noktaları yakalayamadım. Neyse hataları kapatacak acılarda kameralar yerlestirdim, pelerine de karmakarisik bir malzeme verdim. (copy paste le explorer barina yapistirinca calısır sanıyorum)[hline]in my own ashes, i am standing without a soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bir gün benimde bu şekilde çalışmalarım olacak :-))) Şu an sadece dişlilerin, redüktörlerin filan çektiğim resimlerinde arka plandaki görüntü kirliliklerini imha etmekle yetiniyorum ama hala ümitliyim baştan sona bende birşeyler yaratabileceğim :-))) Ellerine sağlık güssel olmuş *! İç çeker*[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ [Bu mesaj fedaykin tarafından 12 Şubat 2003 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 genel olarak cok güzel ama meşalelerdeki ateşleri biraz farklılaştırabilirdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 cok guzel bence[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ellerine saglik guzel olmus ama bunun yerisi gorsel sanatlar.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 İkincinn acısı daha iyi. bide yıllardır sesını duymamıstık ıyı oldu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 konu gecen seneden zaten :P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 chiptech'in canı baya sıkılıyor herhalde. eski threadlerle uğraşıo :)[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: lord_elvyn, 21 Kasım 2004 17:32 tarihinde demiş ki: ellerine saglik guzel olmus ama bunun yerisi gorsel sanatlar. Görsel sanatlar bölümü yanlış hatırlamıyorsam 2003'ün sonlarına doğru açılmıştı... Bu topic ise 2003 şubatından kalma... O yüzden adamın yapabileceği pek bir şey yok...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 tarihi gormeden yazdim.[signature][hline]The only thing that i know is i don't know anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben bayıldım...[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bi an sevınmiştim bende neyse uzulmeye devam ediyim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 gören cennetlik ne diosun.. online bile göremioruz kendisini :(.bu arada adam değil, hanımefendi eheh..[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar