Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim kabloları kemiriyor.

-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

evet kedim ne bulursa kemirio ve daha çok kablolara merak saldı deli olcam.ps 2nin kumandasının kablosunu bilgisayar mouesenin kablosunun televizyon kablosunu kemirio buna bi çözüm varmı ya delircemm..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN..
İzmirin Kralları Göztepe Yalı
Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak.
Madem Türksün Göster Ürksün.
Sosyal ağlarda paylaş

süper ya hehe :)
kabloları kemireceği bir sırada alimuntum folya sarmayı dene sanırım alimunyum folyodan çıkan sesleri sevmiyorlar. Ama yinede alışkanlık haline geldiyse geçmiş olsun :p
Bizim bir hoca öyle durumlarda (kedisi hasta sayılacka derecede hiperaktifti) bir şişe spreyden su püskürtürdü azcık, işe yarıyomuydu bilmem tabi.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
sanirim disle ilgili bir sorunu var. disleri cikiyor veya disleri kasiniyordur. kediler icin oyuncaklar var plastik. onlardan alirsan birtane onu kemirirler..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 67)
Sosyal ağlarda paylaş

Narsitil'in dedigi doru walla ben komsumuza gittim onnarı kedisi wardı bende onlara giderken yolda lazer almıştım.kullanıyım derken kedi gozlerini acmış lazeri izliyo sonra geldi lazeri yakalamaya calışıo bende dururmuyum hemen başladım kediyi oynatmaya kedi delirdi denile bilir :) (ama kedi lazerin bende oldugunu bilseydi warya o ewden sag cıkamazdım)(zaten lazeri gormesinden tırsıp kapattım we balkondan bizim bahceye fırlattım) :)[signature][hline]-Anne ben nereden cıttıııım
-Karnımdan cıktın yavrum...
-Petiiiii,oraya nasıl dirdiiiim?

-Anne, Paticik nezaman banada imza vericek? Nezaman benimde imzam olucak?
Sosyal ağlarda paylaş

saol cico bunu deniyim ayrıca komşumuza sordum sizin konuyu komusumuz dediki plastik fare v.b. eşyalar versin kedi onnarla uraşsın dedi :)[signature][hline]-Anne ben nereden cıttıııım
-Karnımdan cıktın yavrum...
-Petiiiii,oraya nasıl dirdiiiim?

-Anne, Paticik nezaman banada imza vericek? Nezaman benimde imzam olucak?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...