-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 evet kedim ne bulursa kemirio ve daha çok kablolara merak saldı deli olcam.ps 2nin kumandasının kablosunu bilgisayar mouesenin kablosunun televizyon kablosunu kemirio buna bi çözüm varmı ya delircemm..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 süper ya hehe :) kabloları kemireceği bir sırada alimuntum folya sarmayı dene sanırım alimunyum folyodan çıkan sesleri sevmiyorlar. Ama yinede alışkanlık haline geldiyse geçmiş olsun :p Bizim bir hoca öyle durumlarda (kedisi hasta sayılacka derecede hiperaktifti) bir şişe spreyden su püskürtürdü azcık, işe yarıyomuydu bilmem tabi.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 of ya alışkanlık oldu ne yapcam ben bu kediyle.Van kedisi,çok şımarttık heralde yemediği önünde yediği arkasında :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sanirim disle ilgili bir sorunu var. disleri cikiyor veya disleri kasiniyordur. kediler icin oyuncaklar var plastik. onlardan alirsan birtane onu kemirirler..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 67) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 mm saol deniyim.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yanliz iyice alistirmaya bak. bastan alismazlarsa sonra hic umursamiyor bile..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 67) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 nası ya plastik fare felanmı plastik fare vardı verdim kemirio onu :D[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yeidgi öünnde yemedigi arkasında demişsin :) verdigin yemekelri sevmemiştir belki verdigin şeyi değiştir :) Bu arada lazer ışıkta onları sinir ediyo lazerle akşma süper oynatılıyo kediler[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Narsitil'in dedigi doru walla ben komsumuza gittim onnarı kedisi wardı bende onlara giderken yolda lazer almıştım.kullanıyım derken kedi gozlerini acmış lazeri izliyo sonra geldi lazeri yakalamaya calışıo bende dururmuyum hemen başladım kediyi oynatmaya kedi delirdi denile bilir :) (ama kedi lazerin bende oldugunu bilseydi warya o ewden sag cıkamazdım)(zaten lazeri gormesinden tırsıp kapattım we balkondan bizim bahceye fırlattım) :)[signature][hline]-Anne ben nereden cıttıııım -Karnımdan cıktın yavrum... -Petiiiii,oraya nasıl dirdiiiim? -Anne, Paticik nezaman banada imza vericek? Nezaman benimde imzam olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ben size ne soruom siz bana ne sölüonuz.:-)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ehehe okdar onlem almana gerek yokmus o lazerle yaparken yerden gıderken bırden duvara tutarsanız duz duvarada tırmanıyolar yanı ısteyen denıye bılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kabloları kemir kemir nereye kadar? demi.. deneme yanılma yöntemiyle uslanır o kedi. 1 kaç metre kablodan zarar gelmez kemirsin bakalım biraz.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 saol cico bunu deniyim ayrıca komşumuza sordum sizin konuyu komusumuz dediki plastik fare v.b. eşyalar versin kedi onnarla uraşsın dedi :)[signature][hline]-Anne ben nereden cıttıııım -Karnımdan cıktın yavrum... -Petiiiii,oraya nasıl dirdiiiim? -Anne, Paticik nezaman banada imza vericek? Nezaman benimde imzam olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar