Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 öncelikle makinaya xp kurdum. aygıt yöneticisinde ses sürücüsü hakkında uyarı fln yok ama ses sürücüm yüklü değil. manual olarak indirdim sürücüyü yüklenmiyor sora aygıt yöneticisinden yüklüyorum. bu sefer yüklerken hdaudbus.sys eksik diyor bu sefer onu indiriyorum yüklemede gösteriyorum yüklüyor bi kaç denemeden sonra. ama yine çalışmıyor lanet olası ses ve sembolüde gözükmüyor doğal olarak masaüstünde. anakartım asus P5GD2-X ekstra ses kartım yok ses sürücüsüde cmdia 9880 mi ne bişi garip garip birsürü bişiler denedim asusun sitesinden olanı indirdim yok yahu banamısın demiyor. format atmadan önce gayet çalışıyordu halbuki. bu problemi anlayabilecek zeki bir arkadaş arıyorum yardım pls :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 chipset driver'ini bi kursana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 basliktaki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Intel(R) Grantsdale-G Chipset software Installation Utility V6.2.1.1001 for Windows 2000/XP/2003.(WHQL) http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/inf_6211001.zip hatta şu. bunu kur, sonra ses driverini kur. tabi olmaya da bilir. denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 kurdum dediğini sonra yine yükledim ses sürücülerini yine aynı drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 öncelikle burda bi sıkıntı yok dimi http://img46.imageshack.us/img46/3149/yneticio.jpg peki öyleyse bu neden çalışmıyor (biiiiip biippppp biiiiiiiiiips) http://img580.imageshack.us/img580/9754/sessss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 windows 7 kur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 onda hiç olmuyor ses sürücüm benim geçen sene o yüzden xpye geçmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 geçen sende bu senye çok sey değişti sen dene tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 asus web sitesinde bir kaç tane ses driver'i vardı. Doğru olanı kurduğuna emin misin? Bide kurduğun xp sp kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 32bit bir ses kartı 10$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bütün gece uğraştım yapamadım arkadaş teamviewerdan 3 dkda halletti valla nasıl oldu onu bile anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar