SOREN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Elhadülillah diyen bardak. Su içtikten sonra "Elhamdulillah" demeyi unutuyor musunuz? Hiç sorun değil. Konuşan bardak sizin yerinize diyor. Bu nedir birader? Ne hale gelmiş memleket ya. Bardak authentic yalnız. Türk aksanıyla telaffuz ediyor her şeyi. İbretlik paylaşım. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pz4D7ff5daA#t=12s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Bu bardak çıktı, tartışıldı. Üstüne bardak kırıldı ve dualarından ötürü cennete girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 cheers diyen bardak yapilmistir ordan araklamislardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Tamam o zaman. Tezgahı topluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 daha saçma bişi görmedim lan evde düşün yemekteyiz ailecek nasıl olacak sürekli bismillah elhamduriillah diye yükselen seslerden kimse kimseyi duyamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 kesin allah diyordur diye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yakında bizim yerimize namaz kılan seccade de icat ederler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 namazcell diye servis çıkarsa aslında turkcell falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ahahahaha bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Yahu pes gerçekten. Hayır dini açıdan düşünürsek "elhamdulillah"ı ben demediğim sürece sevabı bana değil ki. Niye bardağa sevap kazandırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hatırlatıyor sen gene dicen arkasından hoca misali tekrarlıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 esprisine aliyim dedim de sitesi aşırı kolpa. vazgeçtim, param böyle insanlara gitmesin. http://www.konusanbardak.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Wolas said: hatırlatıyor sen gene dicen arkasından hoca misali tekrarlıycan hmmmmm. tmm şimdi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Tirbişon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 s.a diyen ceket cebi yapsalar da amcalar ve dini bütün kardeşlerimiz bir rahatlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Videoyu izledikten sonra evdeki bütün münafık bardakları kırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Oha. Samanyolu'nda bardak ve iki kitabi 60tl satiyorlar, sitede 12 tl. Nasil bir serefsizlik lan bu? Bir de bardak kesin Cin mali, bari arap ulkelerinde yaptirsalardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Aydınlıkda samanyolunun matbaasında basılıyormuş doğrumu acaba? Asassasd ciddiyim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Icelim guzelleselim diyen raki bardagi uretsek ya lan bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 sinirlerim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mağara soğuktu heral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 adnan hoca versiyonu da olsa keşke inşallah,maşallah,kedi canını senin,aşırı güzelsin desin duruma göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar