loop Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Soracaktım sanal marketimi nasıl diye ama pc depodan sipariş verdim.. MSI NB GT70 0NE-836TR , fiyatı da yüksek olunca biraz çekindim açıkçası online alışveriş için, ama mağazalarda bulunmuyor maalesef.. Pc depo da iyi galiba.. direk muhatap biri bulunuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Windows diye bir işletim sistemi varmış. Kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 tavsiye etmem. lesser işletim sistemlerinden birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 fakirlik ve aşağılık kompleksi karışımı katostrofik etkilere sebep oluyormuş meğerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 cempostaci said: di senin sorun yaşamadığın bir yer yok ki ama. seni istatistik dışında tutmak zorundayız malesef. var sende bir cenabetlik. çekiyor seni sorun. senin söylediklerini kabul etmiyoruz o yüzden Abi yurt icinde bedeviyim yurt disinda degilim diye ayirmamiz lazim o zaman zira Turkiye'den almadigim hic bir seyde sorun yasamadim simdiye kadar. Elin Cinlisi bile "lan duzgun gondereyim de suku vermesinler" diye duzgun yapiyor isini. Haliyle olay tamamen benim memleketimin isleyisiyle, insaniyla, anlayisiyla alakali. Mesela su tip iskenceler sikayette kalmasa, bunlari denetleyip guzel yaptirimlar uygulasalar, mum gibi olur bu sirketlerin hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 tabletten powerballa dambıldan müyendiz hesap makinesine bisürü şey aldım, sorun yaşamadım şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hızlı servis hızlı kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 bu site yenimi arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yeni herhalde ben de ilk kez gördüm şimdi, güzele benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 GERGE said: Sanalmarketim ve Bimeks iyi online alis-veris icin. Sanalmarketim'i tek gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ne alacagina bagli. Bence kargo hic de hizli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 amazon.com nası burası iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 İsmi çok garip. Kesin batar 1-2 yıla, tutmaz o isimle marka imajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 kargo ve müşteri hizmetleri aşırı sorunlu. www.hizlial.com tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Musteri hizmetlerinde calisanlarin ciddi sorunlari var gercekten. Ucuz isci bulma adina apacileri doldurmus olmalarindan supheleniyorum. Beklettikleri siparis icin donup dolasip "kart ekstraniz bekleniyor" yazyorlar. Kart ekstrasi diye bir kavram yok, olsa olsa ekstre var, onun da bunlarla ilgisi yok. Odeme onayini aldik ama okuz oldugumuzdan paranin hesabimiza gecmesini bekliyoruz diyemediler bir turlu. Sabah 4. kere "kart ekstrasi nedir?" diye sordum, "bankaniza sorarak ogrenebilirsiniz" diye cevap verdiler. Saka gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ekstra bi kart daha mı istediler yoksa ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ben son siparişimde internetim yavaş olduğundan adresi yanlış girdim. bunu bildirdim ve 2 saat sonra geri dönüp "kargoya verildiği zaman tekrardan söyleyiniz" tarzı bir şey yazdılar. geri cevaplayıp "uğraşamam böyle bir saçmalıkla siz halledemez misiniz" tarzı bir şey yazdım 3 gün boyunca cevap gelmedi 1-2 tane mesaj daha atmama rağmen ve kargoya verildiğinde (4. gün) kargoya verildi adresi değiştirin dediğimde "ilgili departmana iletiyoruz" diye cevap geldi. adres de değiştirilmedi. kargonun adresinin değiştirilmediğini, siparişi iptal edebilecek haldeyken neden değiştirebileceğinizi söylediniz de sonrasında sorun çıkardınız diye sordum sert bi dille gelen cevap şu "Yaşanmış olan gecikmelerden dolayı siz değerli müşterimizden özür dileriz Tarafımıza yapmış olduğunuz bilgilendirme için teşekkür eder sonraki alışverişlerinzde böyle bir aksaklık yaşamamanız için gerekli deparmanlarımıza bilgi verildiğini tarafınıza iletmek isteriz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Sikayetvar'a yazayim istedim olayi ama onlar da ayri bir sacmalamislar. Yazamadim. Bu nedir abi; http://i.imgur.com/v0W6eLA.jpg Bir de telefonumu dogrulayacakmis ama Turkiye harici numara girdirmedigi icin yalan oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 sorun sizde gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Soyle sacma bir firmayi savunan sen olunca sorunun bizde olmadigi daha bariz bir hal aliyor oysaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yabancı numaranı girdirtmiyo sistem diye internasyonal değil vs dersin anlarım da niye saçma firma onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Sacmalamislar kismi screenshot'da gorunen kisim + 700 karakter siniri icin. Sifre girerken bildigin text giriyorum. Abi yoruyorsunuz cidden. Hani sadece ben degil bir suru insan illallah etmis su ufak toplulukta bile, hala yok sorun sikayet edenlerdeymis, yok niye sacma olsunmus, bi gecin allaskina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 İnternet üzerinden tek alışveriş yaptığım site , hızlı kargo var ancak diğerlerinden pek farklı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Burdan kitap alan oldu mu hiç? Garbage'da burdan alıyom diye kızdılar. Ekşi sözlüğe de baktım hep ya parça parça ya da çok geç yollanıyor falan denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 idefix de yok mu aradığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar