Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Oha ironi şakam gerçek sanılmış ve silinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bone'un küfürlü mesajının bile tutulup benimkinin silinmesi falan komik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 moriarty bende haksizlik yapildigini düsünüyorum. ayrica bana pm den atsana ne koydugunu asddadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 moriarty said: bone'un küfürlü mesajının bile tutulup benimkinin silinmesi falan komik ya. http://forum.paticik.com/templates/paticik-test/images/report_message.gif <--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ayrıca seni trollemiyorum bone. kendini neden bu kadar önemli zannediyorsun anlamıyorum. herkese yazdığım şeyleri sana da yazıyorum. üzerine birazcık gelindiğinde tüm komplekslerin bir bir ortaya çıkyıo zaten... uncle larrymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 normalde heheh denilip gecilicek bi laf atmaydi da, lafi yiyen triplere girince daha bi komik oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 AHAHAHAHAHAHAH mori'nin gölü 90a çakması, bonbonun alınması ve sonraki moderasyon akmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Marty said: normalde heheh denilip gecilicek bi laf atmaydi da, lafi yiyen triplere girince daha bi komik oldu tabi aynen. çok da successful troll diyemicem. 6/10, bone'un mesajından sonra 9/10 oldu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bugün hepimiz moriyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 sweet sweet tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 biri mori'nin sözünü pm atsın imza yapalım. yasakçı zihniyeti bu şekilde protesto edelim. haydi canlar bir olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 LeL Bonec gonna bonec ne ağlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 İmza yaptım dün ben asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Bone said: nesi güzel yahu, adam her topicte her postumdan sonra gelip troll mesaj atan üç beş kişiden biri. oraya yazdığım mesajla çok alaksız bir şeyler yazmış, saçmalamış, gerizekalıca bir şeyler karalamış. siz de sırf ondan nemalanmak için sanki çok mantıklı bir şey yazmış gibi davranıyorsunuz. "hede hödöyü görünce collector's item sanırsın" oyun forumundayız oyun oynamak ve oyun satın almak utançmış gibi davranıyorsunuz. a pardon oyun forumu değiliz artık, inci userların doluştuğu troll forumu olduk. kim kimi daha çok trollerse, flamelerse, moblarsa o daha "komik" oluyor. sözde "efsanevi postlar topiği" de bu trollerin ekmeğine bal sürüyor. clitorisi hayatında görmemiş adamlar, gelmiş burda insanların sex yaşamı konusunda ahkam kesiyor. tanımadığı kişileri sanki çok iyi biliyorlarmış gibi ilkokul seviyesi laf dalaşına giriyorlar. sonra salak birileri de gidip "efsanevi postlar topiği"nden bunu çok matah bir şeymiş gibi sunuyor. siktirin gidin bir be. bilader hep herkeste değil ki problem? birgün otur ve kendi yazdıklarını bir oku. human bot gibi herşeye bi fikrin var hiçbirşey bilmiyorsun. zevklerin korkunç. hayatın mı çok boş nedir bu kadar kötü olmayı nasıl başarabilir bir insan? bir insan evladının yazdığı binlerce mesajın yüzde doksandokuzu anlamsız köpük kimsenin okumadığı yada okuyup dünya üzerinde hiçbir etkisi olmayan postlar olabilir ya. ben tekrar söylüyorum bak bu troll falan değil sende anlam kayması olmuş. sen kötüsün insanlar seni sevmiyor istemiyor o yüzden uğraşıyor ama senin bilincin bunu kabul etmek istemediğinden trollüyor falan diyosun. insan ayıbısın. lütfen sessiz sakin biryerde kuru kuru nefes verirken öl git bu dünyadan. gerçekten üzülüyoruz ya ben evrim çalışıyorum senelerdir evrimde böyle bir halka yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yoo seviyoruz bone u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 moriarty nin mesaji da aptalcaymis gülenler daha da beteri tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hangi mesaj ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Fin said: İmza yaptım dün ben asdfhem komik degil hem de sacma baya turnusolu kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Aluriel said: hangi mesaj ya?fin in imza yaptigi komik olmayan shitstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 he collector's edition olan mesaj. iyiydi o ya. aslında sonrasında gelen isyan daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 http://i.imgur.com/zCGCB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Fistan said: Fin said: İmza yaptım dün ben asdfhem komik degil hem de sacma baya turnusolu kıs kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 imzaya bak iq terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Vingthor said: Bone said: nesi güzel yahu, adam her topicte her postumdan sonra gelip troll mesaj atan üç beş kişiden biri. oraya yazdığım mesajla çok alaksız bir şeyler yazmış, saçmalamış, gerizekalıca bir şeyler karalamış. siz de sırf ondan nemalanmak için sanki çok mantıklı bir şey yazmış gibi davranıyorsunuz. "hede hödöyü görünce collector's item sanırsın" oyun forumundayız oyun oynamak ve oyun satın almak utançmış gibi davranıyorsunuz. a pardon oyun forumu değiliz artık, inci userların doluştuğu troll forumu olduk. kim kimi daha çok trollerse, flamelerse, moblarsa o daha "komik" oluyor. sözde "efsanevi postlar topiği" de bu trollerin ekmeğine bal sürüyor. clitorisi hayatında görmemiş adamlar, gelmiş burda insanların sex yaşamı konusunda ahkam kesiyor. tanımadığı kişileri sanki çok iyi biliyorlarmış gibi ilkokul seviyesi laf dalaşına giriyorlar. sonra salak birileri de gidip "efsanevi postlar topiği"nden bunu çok matah bir şeymiş gibi sunuyor. siktirin gidin bir be. bilader hep herkeste değil ki problem? birgün otur ve kendi yazdıklarını bir oku. human bot gibi herşeye bi fikrin var hiçbirşey bilmiyorsun. zevklerin korkunç. hayatın mı çok boş nedir bu kadar kötü olmayı nasıl başarabilir bir insan? bir insan evladının yazdığı binlerce mesajın yüzde doksandokuzu anlamsız köpük kimsenin okumadığı yada okuyup dünya üzerinde hiçbir etkisi olmayan postlar olabilir ya. ben tekrar söylüyorum bak bu troll falan değil sende anlam kayması olmuş. sen kötüsün insanlar seni sevmiyor istemiyor o yüzden uğraşıyor ama senin bilincin bunu kabul etmek istemediğinden trollüyor falan diyosun. insan ayıbısın. lütfen sessiz sakin biryerde kuru kuru nefes verirken öl git bu dünyadan. gerçekten üzülüyoruz ya ben evrim çalışıyorum senelerdir evrimde böyle bir halka yok lan abi baskasinin ölmesini istemek kadar aciz bisi yok yapmayin bunu sakada olsa yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ahahah xxx mehehehe yyy ile sumsuklukle geciyo hayatiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar