Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Thunder

Exodous

Öne çıkan mesajlar

dogmeat ne faraşlamışsın be abi. ama kill killdir, helal. alman daha bi yakışır öyle ratata diye gitmeye.

mulgear6 said:

biz 3 kişi oynuyoruz ben ingilizlerle yeniden başladım 3.7 BR filan var şu an
premium oluyo mutlaka birinde 4 kişi crew kurar akarız

arcade mi realistic mi?

epeydir oynamıyorum. şimdi dogmeatin vidyosunu izleyince çok özlediğimi farkettim tekrar kurucam.
Sosyal ağlarda paylaş

benim 5.3'dü galiba. aşağı doğru değiştirmek sorun olmaz. yukarı doğru yapamam uçakları satın almadığım için.

bakalım oyunu hatırlıyor muyum. 2 sene oynamamış gibi hissediyorum.

aim falan kalmamış bende sdfds. match makingin hala -1.0 / +1.0 şeklinde çalışıyor olması çok acı birşey ama ya. oyuncu sayısı az olsa anlarım da zilyor tane insan oynuyor şu oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

50-60k insan online oluyo genelde

tier cinsinden olsun yada ne biliyim BRleri ayarlasınlar

3 tane wellington var aralarındaki fark yok denecek kadar az ama biri 3.3 BR biri 5.0

aynı şekilde b17e ve b17g arasında da fark yok denecek kadar az

amerikan jet fighterlarında cannon yok
nası bi rezilliktir anlamıyorum
6 tane mg takmış adamlar ya
f.kirlik resmen

bi de 4.7 BRyi geçtikten sonra 6.0a kadar geliyo rakip
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

epeydir oynamıyorum. şimdi dogmeatin vidyosunu izleyince çok özlediğimi farkettim tekrar kurucam.

gelgel

bende aynı durumdaydım 1 yıldır fln oynamıyordum , 3 -4 günde yine öğrendim oyunu

br olayına cok takmıyorum cünkü millet uçmasını bilmiyor,realistic oynuyorsun üzülürsün tabi,ama arcade'e herkes herkese gider yapabiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

aimim biraz düzeldi. bir spitfire'ım vardı onla hala vuramayınca psikolojim bozuldu. sonra jeton düştü abiler. oyuna ara vermeden önce yeni slot açmışım golden eagle ile. uçağa bir baktım stamina sıfır. crew xp 50 falan.

bi icon, bişey koymaları lazım crew trainingi olan slotlar için. üzerine ufak yeşil bi yıldız koysunlar ne bileyim. bir de statlarda delaysiz upgradeli halini göstersin. o da gereksiz sıkıntı.

önümüzdeki yamada damage modellar değişecekmiş. detayını bulamadım acaba ayar mı değişiyor yoksa sistem mi. oyunun hala teknik detayları geliştiriyor olması çok güzel birşey ya. bu adamlar rus olmasalar, o saçma developer kibiri olmasa, english speaking community'i biraz umursasalar sky is the limit sdfsdfsd.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna her gün girince Trophy veriyor, irili-ufaklı hediyeler.

Haftada bir gün falan sanırım, büyük trophy var, cillop gibi wager'lar çıkıyor. Mesela diyor ki "10 combatta minimum 10 uçak indireceğine dair 10k yatır, hakikaten becerirsen 1m para kazan" veya "20 maç kazan, her maçta en az 1 kill'in olsun, 1k golden eagle" gibi.

Tabii mesela aynı zamanda "3 maçta yapamazsan, wager'ı kaybedersin" gibi kurallarla da geliyor da, bayağı iyi kazanç kapısı oldu, oyuna hırs kattı benim için.

Ne zamana kadar sürüyor bilmiyorum ama işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi türlü düzgün capture edemedim yoksa emektar düldülüm spitfire mk 16 ile 8 kill in a row yapmıslıgım var. Obs ile kaydedince çöp gibi kalite oluyo frapsla da bi türlü beceremedim nedense anlamadım valla.
Yada b17g ile 3 adamın arasına girip 2 kill 1 base ve sonradan da 1 assist almıslıgımız da var

1 saate gelirim eve bu arada akarızzzz sonra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...