Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi pl karakteri hangisidir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
albiondan başka realmde oynamadığım için necro ve cabby dışında pl karakteri bilmiyorum. catacombs çıkana kadar pvp serverında powerlevel yaptıracak bir karakter hazırlayım diyorum. sizce en iy pl yatıracak karakter hangisidir?
Mesaj tarihi:
Huseyin ... Midde onceden modernagrav da yaklasuk 40 saate 50 oluyordun .. sm ve healer yada fop shamanla
karakterini pl liyordun ama artuk bitti orasu ama yok hala pl cekicek sm yada pac healera ihtiyacun varsa ben sana benim accu veriyim her turlu pl charı mevcut..>:) cafe turcte bi ara bulusur konusuruz abis[signature][hline]50 pally sizlere omur
50 infil nasıl bilirdiniz cemaat
50 minstrel gecmis olsun
50 Spirit Mastaaaaaaaa
4x bababot
50 Bard Zanadra kotu calardı sazı yutturdular
50 Eldritch FORTEHWİN
Mesaj tarihi:
Bu arada biraz alakasız olucak ama Berk o imzadaki eldric 4 teh wini deistir bea bence...Artık eldin yokh kine.. :P[signature][hline]Su çok güzel...Gelsene....

[Bu mesaj Satoshie tarafından 18 Kasım 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya berk ve satosh, niye bi söz sölemeden mide geçtiniz? insan bi veda eder. ayrıca acc ları satmasaydınz ben ii bakıcaktım o charlara ühhüü..[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Kanki Teh üBaaahr Dr000ood
Mesaj tarihi:
hayır benim için önemli diil. hib de ne kadar az oyuncu kalırsa oyun daa zevkli hale gelio walla =) 1 fg yle girip 3-4 fg yiyince nihaha. ama senin bm de berk in eld de gözüm kalmadı deil hani =)[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Kanki Teh üBaaahr Dr000ood
Mesaj tarihi:
mentallist + enchanter + buffbot baya ii kombodur... bufflı pete HoT atılır focus pull yapılır moblarada ae DoT.. baya ii... tek class diyosan enchanter hiberniada fena diil ben plliodum milleti ara sıra işe yarıyodu çok, diğer realmlerde tek bildiğim necro :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
said:
-Aragorn-, 18 Kasım 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
hayır benim için önemli diil. hib de ne kadar az oyuncu kalırsa oyun daa zevkli hale gelio walla =) 1 fg yle girip 3-4 fg yiyince nihaha. ama senin bm de berk in eld de gözüm kalmadı deil hani =)

Sana verirdim accu ama Abim silmis bile coktan BM'yi... :)[signature][hline]Su çok güzel...Gelsene....
Mesaj tarihi:
Ya oglum ben o eld karsiliginda 5 lvl 50 aldum .. imzamu kısaltamıyorum.. charlar soyle:50 hunter-50 sb-50 zerker-50 healer-50 savage-42 sm.... :) guzelce hunterimla oynuyom toa scsini de yaptum :O..kolay gelsin hiblere :)[signature][hline]50 pally sizlere omur
50 infil nasıl bilirdiniz cemaat
50 minstrel gecmis olsun
50 Spirit Mastaaaaaaaa
4x bababot
50 Bard Zanadra kotu calardı sazı yutturdular
50 Eldritch FORTEHWİN
Mesaj tarihi:
abi yok ya valla kasamıyorum billa kasamıyorum...
kusacam artık karakter kasmaktan
lanet oyun iyice komplikeleşti; sadece lvl 50 kasmakla kurtulsak tamam diycem ama dört dötlük bir karakter nerden baksanız 4 ay alıyor...
qunivarda rr5 olmasına ramak kalmiş bir scoutum var,
hemen hemen herşeyi tamam. onla devam etmeye karar verdim...
karakter kasmak artık çekilir dert değil...

not: birde ben akşam 8 den önce oyuna giremiyorum, öyle çok fazla vaktim olmuyor karakter kasmak için
  • Yeni Oluştur...