arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 arcane said: bu sefer bir sezon için iki sene ara olmaz umarım. yoksa martin bastonla gelecek :P sezon 3 bugün başlıyor. martin yok. said: Bodnia signed for a third series, but later dropped out, reportedly unhappy with the development of his character http://www.youtube.com/watch?v=laoqVDIN1nE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 said: Season 4 has finally started shooting! sezon 3 güzeldi. henrik martin'den iyi. sezon hikayesi henrik'inki ile aynı olursa en iyi sezonu olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 S4 Teaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 ben tease oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 var mi 4'u izleyen? ben 3'e baya direnmistim kim bodnia'siz olmaz diye ama su sira izliyorum yarisina geldim baya iyiymis hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 dordun yarisina kadar izleyebildim,sarmadi biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 ingilizce alt yazisi cok gec cikti. gelisine izleyemedim. bir turlu de baslayasim gelmedi bilmiyorum son sezon diye mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar