rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Dün sadece 15dk icin bu programı calıstırdım abyss te para kastım Sonra sıkıldım ve kapattım Colony Zoneye gittim orda ölmememizi saglıyor bu program f12 ye bastıgımızda canımız az olsa bile Towna Işınlanmamızı saglıyor ben böyle yaparak Insan Mekanında 4 tane pelerinli herifi indirdim Sonra aldım National pointleri Havaya girdim Sabahgeldimde oyuna giremedim ve forumlara baktıgımda banlandıgımı gördüm Lütfen ama Lütfen bu programı kullanmayın bakın okadar LvL im itemim hepsi bosa gitti sizlere uyarıyım :((((((([signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:55 National Point:1750 Clan: THE_ANT_HILL_MOB (Pelerinli Clan) Clan National Point:22500
Astolath5 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ya ben banlanmaya da razıyım. 48 assasin var. onu riske atmıyorum. yeni mage actım version nasıl olacak biri yardım etsin... Nasıl calısıyor bu gavurun programı ? sitesi ne versionu ne olmalı ??
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ee abi dedik biz ? böyle bi prog. kullanmak demek banlanmayı göze almak demek.. ama sende safsın ha öyle güzel charda ne diye açarsın be adam.[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 . [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 19 Kasım 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 iyi olmuş..kullanmasaydın[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Insallah 2 gün yerim Banlandıgım yerde 2 Day Ban diyor insallah oledir yoksa Paralı Servere Gececem yada Arkadaslar bana Diezde lvl 58 Char verecekler onla devam ederim.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:55 National Point:1750 Clan: THE_ANT_HILL_MOB (Pelerinli Clan) Clan National Point:22500
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İyi olmuş.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Merak etme 1 hafta sonra tekrar girebilirsin . Bizim arkadasda banladinda 1 hafta sonra tekrar acildi.[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!!
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yoo 2 ay önce banlanan karakterim hala disconnect oluyo girmeye calısınca.Nereden duydun hem bunu ben böyle birsey görmedim forumlarda.
Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Forumda baktım bir sürekli ban var ,bi 2 günlük ban ,bir de uyarı var.Hiç bir haftalığı görmedim ...[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Quanzi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Permanent Ban(without advanced notice) -Impersonating K2 Network staff. -Illegal advertisement such as illegal server and hacking site. -Exploit the hack on the website or community site. -Personal Modification of Knight Online server and game program. -Illegal use of 3rd party program.(known as hack/cheat/macro and variety of other forms. They will be categorized as 'Illegal 3rd Party Program) -Spread/share illegal program for Knight Online in public. -Illegal server administrator ----------------------------------------------------------- 2 Day Ban(without advanced notice) -Inappropriate character/clan name(racial/foul language + ID change by K2) -Flooding on the chat window with useless information ----------------------------------------------------------- Friendly Warning -Abuse/insult K2 Network staff -Spread rumors about K2 Network[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :) [Bu mesaj Quanzi tarafından 21 Kasım 2004 08:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Quanzi tarafından 21 Kasım 2004 08:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Quanzi tarafından 21 Kasım 2004 08:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Pentotal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 iyi olmus demekten baska diyecegim birşey yok.Ne geregi vardi ki?Anlinin akiyla oynasaydın.Böyle bir lamerligin hic luzumu yok oysa ki!
Öne çıkan mesajlar