Skroce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 eu Prerelease-Version ismarlamis olan var mi ve almanya icin nerden ismarlamali closed beta icin keyde veriliyormus dogrumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 closed beta ıcın değil en son olucak beta test için key veriyorlar closed ıcın olsa hemen pre order yapardım valla bu arada ılk baslıkta olması laızm avrupa ıcın pre-order yapılcak sıte sen almanyadasınb zaten rahat alırsın[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Almanya'daysan Amazon.de den siparis et.. biz Gameloaded.co.uk dan edecegiz.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 EBGames Almanya burası da var..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 asıl söyleyin almanyada olup oyunun ingilizce versiyonunu oynamak isteyenler ne yapsın? almanca box alıp, netten ingilizce versiyonunu indirsem, key'imle girebilir miyim?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 almanca alma sende gameloaded.co.uk den al bızım gıbı[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Pre-Order edince maile mi yolluyorlar şifreyi?[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Evet yanı o kesın cozum olur en kısasıda odur yanı belkı 2 gun gec gelır adam gıbın gelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hayır önce pre-order box denen kutuyu ısmarlarken yazdığın adrese yolluyorlar. ordan hem soundtrack cd'si hem de final test cd-key'i çıkıyor. sonra oyunun çıkış tarihinden hemen önce de orjinalini yolluyorlar. en geç avrupa serverların açıldığı gün elinizde olacağına garanti ediyorlar (ama bu garanti türkiye için ne kadar güvenilir bilmiyorum, süper gümrüklerimiz vardır netekim). amerikada preorder yapmış olan bir sürü kişinin eline geçmiş şimdiden paketleri.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Gelır bence takılmaz gumrukte... Fazla sayıda sıparıs etmessenız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 gameloaded'tan alınca posta ücreti ne kadara geliyor? 1.6pound yazıyor 1stclass postaya.gönderilecek ülkeler değiştiği zaman posta ücretini değiştirmiyor mu bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 server'lar açılmadan gelirse olağanüstü, server'ların açıldığı gün gelirse süper. serverlar açıldıktan bir iki gün sonra gelse iyi. ama pre-order yaptığınız halde server açıldıktan bir iki hafta sonra gelirse kafayı yer insan. ben yerdim en azından. şubata kadar nasıl bekleyeceğimi bile bilmiyorum, bi de geç gelcek.. oy oy oy.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya şimdi 1 hafta sürecek beta test için eğer kargoya 30-60 dolar baymazsan 2-3 günde gelmez, 1 haftada gelirsede işimize yaramaz..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yok cnm ne 1-2 haftası olmaz oyle sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 normal posta ile genelde 7-10 gün arası geliyor(Avrupa için).Tabi bu dediğiniz sitelri bilmiyorum sarkabilirde, özel kargo firması varsa DHL gibi daha hızlı gelir.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 avrupa içinde gayet hızlı. ben almanya içinde 3 kere netten sipariş verdim. ikisinde 1 günde, diğerinde 2 günde geldi (postaya veriliş tarihinden sonrasını hesaplıyorum tabi).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben oyun değilde genelde dvd sipariş ettim , normal posta yolu ile 7-10 gün de geldi Türkiye ye[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 1stclass degilde overseas diyeceksiniz 3pound. amma sanirim eve getirmiyorlar gidip gumruk ten kendiniz cekeceksiniz paketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Dethatt, 21 Kasım 2004 18:36 tarihinde demiş ki: 1stclass degilde overseas diyeceksiniz 3pound. amma sanirim eve getirmiyorlar gidip gumruk ten kendiniz cekeceksiniz paketi. nasi ya ? dhl eve getirmiyor mu.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yok öle birşey evine getırırler olurmu ole sacma birsey taaa gidiecem gumrukten alıcam ahaha evine getırmek zorundalar kargo parası alıyorlarsa[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hala colletctors edıtetıon dan haberı olan yokmu ya bekle bekle sıparıs edecek yerde yojk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 26.'sında siteye bakın siz.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Mirage, 21 Kasım 2004 19:16 tarihinde demiş ki: 26.'sında siteye bakın siz. ha?[signature][hline]Tauren Shaman Undead Warlock Troll Hunter Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 eu pre-orderlar 26 kasımda baslıyoda o yuzden siteye bakın dedi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ha ordaki nokta 26ncısı izlenimi verdi de :p öss işte naabarsın.. pre order lar 26 sında başlıo gameloaded.co.uk den mi? bi de gameloaded daki sadece eu box satıo di mi yamuğa gelmeyelim de.. ayrıcana eu için shipping yok di mi bize.. (1st class mı overseas mi sececez, gümrüğe gidip alma gibi durumları var mı, bi de eve getiriolarsa da gümrük parası verecek miyiz daha önce sipariş vermedim dışardan..)[signature][hline]Tauren Shaman Undead Warlock Troll Hunter Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar