Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU

Skroce

Öne çıkan mesajlar

hayır önce pre-order box denen kutuyu ısmarlarken yazdığın adrese yolluyorlar. ordan hem soundtrack cd'si hem de final test cd-key'i çıkıyor.

sonra oyunun çıkış tarihinden hemen önce de orjinalini yolluyorlar. en geç avrupa serverların açıldığı gün elinizde olacağına garanti ediyorlar (ama bu garanti türkiye için ne kadar güvenilir bilmiyorum, süper gümrüklerimiz vardır netekim). amerikada preorder yapmış olan bir sürü kişinin eline geçmiş şimdiden paketleri.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

server'lar açılmadan gelirse olağanüstü, server'ların açıldığı gün gelirse süper. serverlar açıldıktan bir iki gün sonra gelse iyi. ama pre-order yaptığınız halde server açıldıktan bir iki hafta sonra gelirse kafayı yer insan. ben yerdim en azından. şubata kadar nasıl bekleyeceğimi bile bilmiyorum, bi de geç gelcek.. oy oy oy.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

ha ordaki nokta 26ncısı izlenimi verdi de :p öss işte naabarsın.. pre order lar 26 sında başlıo gameloaded.co.uk den mi? bi de gameloaded daki sadece eu box satıo di mi yamuğa gelmeyelim de.. ayrıcana eu için shipping yok di mi bize.. (1st class mı overseas mi sececez, gümrüğe gidip alma gibi durumları var mı, bi de eve getiriolarsa da gümrük parası verecek miyiz daha önce sipariş vermedim dışardan..)[signature][hline]Tauren Shaman
Undead Warlock
Troll Hunter
Orc Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...