Fhg Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 abi yağmurluk al onlara bişey olmaz kolay kolay yanabilir gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ben de de şey var çok beğenerek bir ayakkabı alıyosam, gidip bir sene sonra bulabilirsem aynısından bir tane daha alıp bir yıl daha onu giyiyorum. Bu normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 aynını ben pantalon için yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 aynını ben "aha bu" dediğim herşey için yapıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yok bulamadim o kazagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 bu bende de var ayıptır söylemesi polo dan çok güzel bi gömlek aldım işde giymiyorum off koşuşturmacadan ter kokacak giymeyeyim falan diyeakşam arkadaşlarla yada hafta sonuda takılırken şimdi bira dökerler hipneler kolu sos olur falan diye de giyemiyorum..2 haftadır duruyor öyle lol birde sevdiğim şeyi de üstümden çıkarmıyorum misal.üni.deyken mavi jeans hunter'ım(dı galiba modelin ismi) vardı 6 sene non-stop giymişim okula giderken tutda,bilimum aktivite ye kadar.herkesin dikkatini çekmiş,tutup yeni jeans almışlar tic.hukuk dersindekiler lol.nitekim daha giyerdimde askere gittiğim ilk günü o bot kamuflaj hengamesin de kaybetmişim yada çalınmış bilemiyeceğim edit:ha ayda 1 de yıkardım orası ayrı.hadi trolleyin beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 lcw waikiki'den alıyorum 2-3 kere giyip çöpe atıyorum. yıkama masrafı minimum oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 paspatur said: ben de de şey var çok beğenerek bir ayakkabı alıyosam, gidip bir sene sonra bulabilirsem aynısından bir tane daha alıp bir yıl daha onu giyiyorum. Bu normal mi? bunu şöyle uyguluyor arkadaş. beğeniyorsa 2 tane alıyor aldığı zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ben de 2-3 tane sevdiği şeyi giyer dururum hep. kalanlar zorunluluk halleri için genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yeni guzel seyleri aldigimin ertesi giyerim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar