Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi Niyet

Cipetpet

Öne çıkan mesajlar

oldun said:

bir iki taktik ver ozmn nasıl çirkefleşiliyor bilmedim yıllarca

hacı çalışmaya başlayıncaya kadar belki de dünyanın en saf adamıydım. özel şirketler sağolsun çok güzel öğretiyorlar sana çirkefliği :)

o yüzden tavsiyem çok uluslu özel bir şirkette çalışman.
Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

hayatımda en nefret ettiğim insan tipi ya borç isteyen insan. niye bi insan borç ister ki hiç mi plan program yapmaz gelirini giderini hesaplamaz.

ben borç verdiğim kişiye bıkana kadar hatırlatırım. en sonunda gerekirse başkasından borç alır bana verir benim kafam rahatlar sdfds.

Acil ihtiyaçlar olabiliyor senin hesaplaman bi işe yaramıyor o yüzden. Kimse nasılsa züribindiden borç alırım diye bir işe girmez merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

Canı yanmış ne demek abi ,sırf bu yüzden ailesi dağılan hayatı kararan insanlarla dolu bu ülke,paran olmasın bir hiçsin kıvamına getirdiler memleketi,dün çocuğun kontrolü vardı hastaneye götürdüm,70 yaşındaki bir piri fani teyze hebele jeep almış 105 milyara biliyoormusun diye birilerini çekiştiriyordu :s
Be teyzem bir ayağın toprakda git Allaha dua et de güzel bir ölümle öleyim diye,diyemedim beni tersler diye düşündüm lan asddasaad
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Evet arkadaş,yıldım,usandım,bıktım resmen...

iş hayatında herkese iyi niyetle yaklaşıp belkide çok büyük paralar kazandım,daha fazlasınıda kaybettim bir gerçek bu,fakat durumum yok diyerek,verdiğim daire karşılığında aldığım araç da güvene dayalı bir küçük şehirde yaptığımız ticaret sonucu,komple boyalı ve motoru rektefiye görmüş çıktı az bir şey de değil 55bin liralık bir araç,şimdi bu adam aldığı daire de gönül rahatlığıyla oturacakmı? ve hala telefon açtığında dairenin eksiği v.s olduğunda gönderiyorum ilgili arkadaşları bakıyorum yani,lan bu ülkede ticaret de illa sahtekarmı olmamız lazım arkadaş? gerçekten çok merak ediyorum.adama telefon açtım bugün,adam diyorki galerici fiyatına geri alırım diyor,en iyisi gidip mahkemeye dava açmak galiba birde akraba adam :S

ticaretin ilk 3 kuralı 1.kimseye borç verme (özellikle akrabaya)
2.kimseye kefil olma(özellikle akrabaya) 3.özellikle akrabalarla iş yapma...3 nün ortak özelliğini bul cipetciğim. lan anlamadığım nasıl bu paraları kazanıyosunuz da böyle kolay kaybedebiliyorsunuz??
Sosyal ağlarda paylaş

Akrabanın durumu yok diye daire verip arabasını almışın lan altından? Madem durumun iyi kalsın adamın arabası, git otur de eli bollaşınca da verirsin tapuyu. Ha bu denli yakın değiliz diyorsan "Akraba" sözcüğünü koz olarak kullanma.

Ha ben bunları da yapmam fakat İyi Niyet konusunda şartlamışsın kendini, yapman gerekeni söylüyorum

Arabanın değer kaybı maksimum 3-4k olur o halde ayrıca abartmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliko said:

Vay anasini, bize ahlak dersi verip, dinden imandan bahseden adam bildigin kapitalizmden beslenen tuccar cikti. Hacim Suriye'de ki savastan da para kazaniyorsundur bence. Durust olabilirsin, biz bizeyiz. Yardim malzemesi falan mi satiyorsun?

Yok yardım malzemesi gönderiyorum yaptığım nakit yardımla ,çünkü komşularımız yArın bizede birşey olursa yüzümüz olsun değilmi yani?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...