Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kasıtlı degil bir eliyle yuzunu koruor topun gelişini bile görmüyor ama neticede eliyle kaleye giden topu kesiyor adam, penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 lan iki gün önce şamp. ligi maçında sabriye olan pozisyon diil mi bu işte. penaltı çalınmamıştı, doğru karardı gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 topla adamın arasında 2 metre var senin de yüzüne dogru şut çekseler refleks olarak elin kolun bacagın her yerin gider yüzüne dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 penalti abi bosverin bunları. %100 penalti yani. 2 el kaldırıyomus falan gibi bahaneler komik sabrinin pozisyonunu bulun eller govdeye yapısık topa elle vurmamak icin her turlu hareketi yapıyor burda top kaleye gidiyor ve 2. elle topu kesiyor. Suratını kordugu eli olsa dicem ki hadi belki haklı olabilirsiniz ama suratını korumayan diger eline carpıyor. Bu penalti degil de ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 refleks olarak kaleye giren topu ucarak eliyle kurtaran defans da var, siz de haklisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bu pozisyona penaltı verilir, ama tabi alışmışız büyük takım olunca verilmemesine . Bir de 3 Temmuz var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Penaltı için bişe diyemem ama Mustafa Çulcu demişki: Bursa teknik direktörünü değiştirmiş sıkıntılı bir dönemden çıkmak isteyen, hedefi olan ve ülkemizin şampiyonluk yaşamış 5 büyük takımından biri, Elazığspor ise düşmemeye oynayan devre arası kümede kalabilmek için büyük yatırım yapmış geçen hafta oynadığı BJK maçında hakem kararlarından dolayı sıkıntılar yaşamış takım ama siz bu maça ne zaman ne yapacağı belli olmayan, deneyimsiz, henüz hakemliği öğrenememiş, yetenekleri kısıtlı Hüseyin Sabancı’yı hakem olarak atıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ben gitmez demiyorum, adam tabi ki kendini koruyacak bir refleksle ama kalye giden topun yönünü değiştiren kol vücuttan ayrı. İsteyerek yapılmış bir pozisyon değil. Ama topu da engelliyor. Engelleyemezsin. Penaltı olur. Oldu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ligdeki hakemlerin 90%i oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ben niye verdi demiyorum verilebilir de verilmeyebilir de ben vermezdim o verdi ne farkedicek kesinlikle bi kasıt yok ama olayda engellemek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 öyle ahtapot gibi gezersen ceza sahası içinde yersin penaltıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 iste berk sen o yuzden toptan anlamıyorsun ben vermeyebilirdim yok burda okadar kesin penalti ki yani ben sana kasıtlı olmayan tekme atıyım kırmızı almıyım olur mu? Hocam kasıtlı kafa atmadım arkadasa carpmıs desek yerler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Cons said: öyle ahtapot gibi gezersen ceza sahası içinde yersin penaltıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Evet beyler, Aykut un değişiklik tahminlerini alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 selcuk oyunda mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Topa vuran ve Mehmet arasında 1 metreden az mesafe var belki ve topa vuran adam abanıyor doğal olarak, o süratle gelen topu eliyle kesmeyi düşünecek zaman bile yok belki, nasıl %100 penaltı diyorsunuz cidden garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 cok net penalti. tartisan, penalti degil diyeniniz tatava. bir futbol maci yapmamistir. gidip sansiro da maca cikmamistir. sol kolu yuzu korumak icin kaldiriyor sag kol da havadayken topu kesmek icin cekmiyor elini yuzune yakin bir yerde de degil kolu bariz onde. buna penalti vermeyen hakemi hakemlikten atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yil 2013 hala penalti deil diyen var su pozisyona. yazik olm senelerdir izliyorsunuz su oyunu daha 1-2 basic kuralini dogru yorumlayamiyorsunuz. sabri'nin pozisyonu da penaltiydi bu arada; vermedi hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Catze said: Topa vuran ve Mehmet arasında 1 metreden az mesafe var belki ve topa vuran adam abanıyor doğal olarak, o süratle gelen topu eliyle kesmeyi düşünecek zaman bile yok belki, nasıl %100 penaltı diyorsunuz cidden garip. Sarı kırmızı formaları üstlerinde derler. Sabri olunca normal ama o zaman verilmez. O yüzden sallamamak lazım yorumlarını, trollesinler dursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bir önceki sayfada en az üç kişi anlattık olayı. Hatta Cons /penaltı çekti konuya. Daha ne. Ha bir de yekeyeke bir üstteki mesaj belki de bu forumdaki en galatasaraylı adamlardan biri ve Sabri de penaltı diyor. Bir sen diyemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 her seyden anlayan bir arkadas var on sayfada. hincal uluc title i verilmesini talep ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ya yetenekli bi arkadas sabrinin pozisyonunu bulsun da rahatlayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ahahah sabrinin pozisyonuyla tartisiliyo su pozisyon net penalti nedir örnek ver deseler direk bunu gösteririm. ridvan bey de penalti demis bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yekeyeke said: Catze said: Topa vuran ve Mehmet arasında 1 metreden az mesafe var belki ve topa vuran adam abanıyor doğal olarak, o süratle gelen topu eliyle kesmeyi düşünecek zaman bile yok belki, nasıl %100 penaltı diyorsunuz cidden garip. Sarı kırmızı formaları üstlerinde derler. Sabri olunca normal ama o zaman verilmez. O yüzden sallamamak lazım yorumlarını, trollesinler dursunlar. sari lacivert formayla degil diyosun iste, farki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 apsingir said: ridvan bey de penalti demis bu arada.adamınız penaltı demis uzatmanın alemi yok. auhwsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar