Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Tavsiyeleriniz nelerdir? Bana birisi geldi 106 GTI Kit Car önerdi.11 Milyar'a.Ama tabi pek tecrübe sahibi değilim bu konularda.Ben çok benzin yiyen bir arabada istemiyorum.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Saxo Vts 13-14 milyara modifiyesi üstünde cok rahat bulursun.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 106 GTI nasıl peki?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Gayet güzel. 206 lar ne kadar ki o da olabilir.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ya ben benzin konusunu çok dert etmek istemiyorum.Sonuçta bu arabayı ben kendi paramla alıcam.Benzin çok yesin istemiyorum.Hız düşkünü değilim ama ara ara işte adrenalin yaşarım.Oda çok büyük şeyler değil.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 o zaman saxo vts ile 106 gti i düşünme bile. Bastığın zaman felaket benzin yer onlar. Zaten ikisinin motoru aynı. Gerçi 106 gti daha iyi gidio :D 2. el arabalar konusunda bişi bilmiorum. 206 ların 2. elleri nasıl acaba.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ForZa SanToS ve AC mİlAn[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 eğer o kadar param olsa hiç düşünmeden gider kırmızı opel astra gsi 1.6 16v alırdım yada üstüne birazda kredi borç bişiler bulur 2.0 ını alırdım tabi bu benim fikrim ve hayalim opel astra derim ( ama benzin konusunda yardımcı olamam sonuçta 1.6 istiyosun git dizel al benzin yakma derim benzinli istiyosan zaten 1.6 yaptılar benzin harcasın diye tasarruflu benzinli 1.6 araba zor ;) )[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 banada söyleyin şöyle 1.6 lısından 10 15 arası bişler :D aslına bakarsanız ne kadar iyidir bilemem ama roverın şu hatchback modeli vardı 97 model 12 kaada nasıldır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ya demin Otomax'a baktımda,herkes Rover satıyor ya! Neden?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 10-15 milyara diyosan ve de az benzin yaksın diyosan Seat cordoba öneririm.. Performans açısından da iyi bi arabadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ben 98 model eski kasa astra derim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 katılıyorum '98 model astra.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Walla daha 3 senem var ama ben olsam 13 milyara Yamaha motorsiklet alırım 2.ele Çok diosan 3 milyara scooter var(Hane şu kebapçı motorları :) ) Chopper bulamazsn bence Crosslarda dayanıksız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Laistragon, 07 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki: Ya demin Otomax'a baktımda,herkes Rover satıyor ya! Neden? parça pahalı kardaş[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 doğru parçaları pahalıymış bende anca araştıracak vakit oldu :) ama öyle bakıldığında fiat tan ucuzu pek yok gibi sanki parça fiyatı? bu arada fiat bravo baktım güzel araba tavsiye ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 307 cc :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 mini ler çok güzel arabalar tam şehir için güçlü motor seçenekleride var galiba[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 10 - 15 milyara mini veya 307 cc alınmaz yaw yapmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 10-15 Milyara Mini Cooper var ama asırlar öncesine ait :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Bırak arabayı 20 milyar paran varsa yarış motoru al honda cbr 1000 rr yada yeni yamaha r1 al 10 milyarada bulabilirsin cbr 600 fln ikinci el[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Honda Civic al eski kasa hatchback bulursan SI 93 model[signature][hline]matter of time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 98 Astra bencede..[signature][hline]:horace: |_:-O // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Daniel_Xavie, 14 Kasım 2004 13:42 tarihinde demiş ki: Bırak arabayı 20 milyar paran varsa yarış motoru al honda cbr 1000 rr yada yeni yamaha r1 al 10 milyarada bulabilirsin cbr 600 fln ikinci el Allah katına ulaşırım artık 1 ayda. Sen benim kullandığım arabaya binsen bu sözünü geri alırdın :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 neye biniyosun laist :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar