KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 5 dakika oldu başlayalı. Katılımcılar kendilerini tanıtıyor.Bence tadından yenmez bir program olacak. Evde olan ve yapacak işi olmayan patidaşlara tavsiye ederim. ULUSALKANAL'da veriliyor.
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 abi tv nin de faşistliği tuttu,ulusalkanal gitmiş ya:S edip yüksel varmış ,bakalım neler konuşacak:D
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 tartışılmadı mı yeterince haydi namaza
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 din ve felsefe, 2-3 saatte... kkthnxbye
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 1=Siyasal bir fenomen olarak Recep Tayyip Erdoğan en son eserim 2sunucu=Okumuş mu Tayyip Erdoğan ? 3=Okumaz o hahahahaha
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ahahaha evet bende şaşırdım yav ahahahaha:D
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 KuddusiMavra said: ULUSALKANAL'da veriliyor. tivibuda yok ve siteside kasıyor tüh
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yaşlı adam ateizm ve agnostiszm arasındayım diyor,ben çözemedim şimdi bunu
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Agnostisizmle ateizm arasında olduğunu söyleyen bi felsefeci var. Çok harika, bi de lag olmasa.
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Tanrının varlığını yokluğunu bilemezsin kardeşim sen diyen düşünce akımı.
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 var gibi de yok gibi de ama yoka daha yakın gibime geliyo gibi bişey diyo
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 abi böyle bir mantık varmı ya,ben diyorumki,ayın evreleri Allahın olduğuna dair bir kanıttır.bir diğeri,herşey kendi kendine idare ediliyor Allah yok diyebilir.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 olm bence çok güzel program lan. bir de kendimi teist biliyordum, deistmişim la?!?! edip yüksel'in "muhammed" şeklinde ki hitabı ve "hazreti,efendimiz,sallalahü aleyhi vesselem",vb. hitapların allaha şirk koşmak olduğunu söylemesi ve şu laz ilahiyatçıyı kendi taktiği ile mat etmesi hoştu şu ana kadar... edip yüksel'de programın başında kürtçü bir söylem yaptı ya,neyse...zaten soluğu amerikada alması ve orada mutlu-mesut yaşaması anlamlı... devam.
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Valla adamların bütün felsefecileri tanıyıp görüşlerini bilmeleri hoşuma gitti.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yildirimokur said: 1=Siyasal bir fenomen olarak Recep Tayyip Erdoğan en son eserim 2sunucu=Okumuş mu Tayyip Erdoğan ? 3=Okumaz o hahahahaha okumaz o diyen edip yükseldi yalnız, laz ilahiyatçı recep bey kitap okur diye cevapladı.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yildirimokur said: Valla adamların bütün felsefecileri tanıyıp görüşlerini bilmeleri hoşuma gitti. evet, hulki cevizoğlu yine çok iyi konuk seçmiş. hepsinin bir özelliği var ve hiçbiri de boş adamlar değiller. o sessiz oturan yaşlı amca önce tıp tahsili yapmış mesela. üzerine felsefe okumuş...düşününce başım ağrıdı.helal amcama.
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yalnız,edip yüksel,ciddi anlamda troll bir adam.islam terminolojisi içinde hadisleri inkar ediyor toptan:S Kuranı da inkar etmiyor,yani biri birinden bağımsız düşünülmez islam düşüncesinde,hadisleri reddediyorsan,kuranı nasıl kabul ediyorsun,buda agnostizme benziyor resmenD:
troglodyte Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Bende agnostik ateistim. Din bitse bile bu seferde dinsizlikteki görüş ayrılıkları tartışma konusu olacak yani sonu gelmez bu işin
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yaşlanmışım işte,1e kadar izledim ve sonra yattım. umarım başı gibi sonu da iyi bir program olmuştur.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuklardan yaşlı olanı akıcı konuşmuyordu ve evde tartışır gibi programın içine etti, ayrıca hep terimlerle anlaşılmayacak şekilde konuştu, Sergeni açtım sıkılıp.
ayican Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Cipetpet said: yalnız,edip yüksel,ciddi anlamda troll bir adam.islam terminolojisi içinde hadisleri inkar ediyor toptan:S Kuranı da inkar etmiyor,yani biri birinden bağımsız düşünülmez islam düşüncesinde,hadisleri reddediyorsan,kuranı nasıl kabul ediyorsun,buda agnostizme benziyor resmenD: Hadislerin kesinliği nerde var abi kurandamı yazıyo yoksa bilmemkim efendinin vaazlarındamı diyo banane bilmem kim efendinin vaazlarından ben kuranda yazana bakarım. O hadisler 4 halife devrinden sonra emeviler ve abbasiler tarafından istedikleri yöne çekilmiştir hatta bazıları yoktan var edilmiş hadislerdir. Bir tek kuranın kesinliğine güvenirim. Onun dışındakiler mış mişli masal gibi geliyo.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kuranın da değiştiği tartışılıyor mesela, Özbekistanda ilk el yazması kuranlardan biri var ve günümüzdekinden farklı, ayrıca tavanlara işlenmiş ayetlerde de farklar var.
Öne çıkan mesajlar