hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 beylers öğrenci cvsi nasıl yazılıyor. öğrenciyken cv verecez bi yere diyelim ne yazıyoruz yani giriş yılı okul adı hala okuyor falan mı? bi yol gösterin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Kişisel bilgiler, okulunu felan yaz işte. 1 sayfaya tamamlamak için de projelerini felan yaz gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Özgeçmiş gibi oluyor daha çok. ''Şu okula gittim bu zaman mezun oldum.'' ''Bunların kursuna gittim.'' ''Şu seminere katıldım.'' diye yazıyorsun. Eblek bi öğrenciysen baya kısa sürüyor zaten ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 transkript falan konuyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 eaheha benim cv aynen öyle ya. 2 adwords 1 analytics sertifikası dışında gurur duyacağım birşeyi yok güzide cv'min Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 başvurduğun yerle ilgili aldığın dersleri yazabilirsin relevant courses şeklinde bu şekilde mezun olmamış olsan da gerekli dersleri aldıgını belirtebilirsin computer skills fiks zaten, bildiğin yabancı diller de fiks onun dışında okulda yer aldıgın varsa proje vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bi de mühendislerin CV şekliyle diğer dalların CV şekilleri falan genelde farklı oluyor. kendi alanında olanların örnek CV lerine bakmaya çalış, öğrenci olsan bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 aweallah panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Evet dersleri yazabilirsin. Biznıs ingliş diye ders aldıydım zamanında, orda hoca bu tarz şeyleri anlatmıştı hep, cover letter, cv vs vs. Örnek cv lerin olduğu bi dosya vermişti ama bulamadım, dersi diğer alanlara sordurcam bakalım. İşe yarar şeyler çıkar ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ogrenci jgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ad soyad iletişim liseden itibaren gittiğin okullar iş staj tecrüben program yabancı dil dahada bişi yazma hobilerini falan filan referansta yaz bi kaç tane hocanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 kariyer. net e gir orda bi cv hazırla kendine sonra doldurdugunu farkettiklerini guzelce sekillendirerek word - pdf dosyası hazırla win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 benim 6 sayfa özgeçmiş dosyam var. kendi işimi yaptığım için hiçbir boka yaramıyor. ben naapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ulan kırpa kırpa sırf çalıştığım yerlerin isimlerini ve pozisyonun adını yazarak zor sığdırıyorum 2 sayfaya cvmi, 1 sayfayı nasıl dolduramıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar