Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ölümlorduyla tartışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ferdandes çıkarken hocanın elini sıkmadı, sonra çıkıp basın toplantısı düzenlemek zorunda kaldı. this is beşiktaaaaaş. dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 DeathLord said: Karabük maçında trollük olsun diye yazıyordum ben onları ki orda yazmıştım da maç konusuna. Bu pozisyonda ise ciddiyim gayet net penaltı verilmemiş hakem es geçmiş üzerine çok konuşmaya gerek yok. aleyhine olunca trollük, lehine olunca ciddi ciddi yazıyorum.. sonra ciddi muhabbet vs bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 DeathLord said: Bidakka lan ben Beşiktaş'lıları trollüyoruz zannediyordum siz gerçekten inanarak mı faul yok diyordunuz? Vay emenike ya :) Yine mi Lua çok iyi başlıkmış taktir ettim :) Demişim aynı konuda mesajların sonuna, hayır bunu belirtmeme de çok gerek yok aslında da neyse. Az bi sakin olun nefes falan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar