Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arthas vs. Lich King

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

En basindan yaziyim dedim.
Arthas kral terenas in oglu.Yakisikli ver onurlu bir paladindi ve halkini korumak için elinden gelen herseyi yapardi undeadler insanlari yoketmek için bir salgin buldular ve bazi sehirlere yaydilar.Tabi bizim yakisikli paladinimiz bu haberi alinca hemen yola duser.En sonunda undeadlerin basindaki Malganis denilen dreadlord ile karsilasir ve onu ortadan kaldiricagina yemin eder.Arthasin ofkesi onu dreadlord un tuzagina dusurur.Ve Dreadlord u oldurmek için Undeadlerin mekanina yani Northrend a dogru yola çikar.Northrend a varinca bi grup dwarfla karsilasir ve muradin ile tanisir.Muradin ve diger dwarflar undeadlerin istilasi altindadir.Arthas da muradine yardim etme karsiliginda muradinin yardimini ister.Muradin ona Frostmourne un gucunu anlatir.Ve Arthas bu kilici alinca çok guçlenicegini biliyordu.Ama tabiki kilicin lichking in oldugunu ve kendini lanetleyicegini bilmiyodu.Muradinle birlikte kilici bulurlar ve Muradin kilicin lanetli oldugunu soylemesine aldirmayan Arthas kilici alir ve lanet Muradin i oldurur.Arthas da amacini tamamlamak için Malganis i arar ve en sonunda yakalar.Malganis i oldurdukten sonra.Yavas yavas Arthas kilicin lanetiyle Paladinlikten Deathknight a dogru geçer.Ve Tekrar Ana vatanina Lordareon a doner ve babasini oldurup tahta geçer.Arthas bi grup dreadlord un oyununa dusup burning legion un dunyaya inmesine sebep olur ve bu gerçeklestiginde ortadan kaybolur.Burning legion yenildikten sonra Arthas gene meydana çikar ve Lichking in çagrisina dogru Frozen Throne a gider.Tabi bu arada Arthas Burning legion gelmeden once Slyvana yi lanetleyerek undead e çevirir.
Tas gibi night elf dark ranger olur ehehehe :) Ve Slyvana da intikam almak için Arthas in pesine duser.Bizim yari evil yari good night elf demonhunterimiz'in aklini burning legiondan kalan son iblis efendisi çeler.Ve onu Arthas Frozen Throne a gitmeden once Frozen Throne u yani lichking i ortadan kaldirmasini emreder.Arthasla ile Ilidian in ordulari frozen throne u almak için savasir.Arthas kazanir.Ve içeri girerken arthas karsisina ilidian çikar.Kisa bir savastan sonra Arthas ilidian i keserek frozen throne a girer.En sonunda lichking in dondugu yere gider ve kiliciyla buz kutlesini kirarak lichking in son itemini yani helm'i ni alir ve takinca Lichking e donusur.Arthas olmus gibi bisi oluyo yani.''now we are one'' yalan yani.Lichking uzun zamandan sonra dunyaya arthasin vucudunda geri donuyo ve buzlu tahtina oturup neler yapicagina karar vermek için oturur :) Gerisi WoW zaten.Slyvanas ve ordulari forsaken olur lorderaon da hukum surerler ve horde a katilirlar(Orc,troll,tauren,undead)
Bi arkadas sormus humanlarin basinda kim var diye.Humanlarin basinda Jaina Proudmoore olmasi lazimdi ama degistirmisler galba.Çunku bi tek kalan kahraman o.Ama open betada oyle bisi goremedim Jaina yok galba.WoW un tarihine bakmistim orda jaina ve diger kalanlar azeroth da stormwind e yerlesmisler fln yaziodu.WoW çiktiktan 1-2 sene sonra wow un expension u gelsin 2 race daha eklesinler.(horde a goblin,alliance a bloodelf eklesinler)ve Northrend koysunlar guzel olur :)Lich king in yeri :)[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

Arthas o kadar durdurmus basta B.legıon u o kadar Archımond'u durdurmus daha ne yapıcak adam ha bu arada ıllıdan'ın orduları ıyıler bolumunde degıl ıllıdan da kendısındekı gucten dolayı kafayı sıyırıyo we kotu oluyo ayrıca Kil'Jaeden'inde Gul'dan ı war boyle n.elf grubu ıle bır mekana gelıosunuz orda basından gecen olaylar anlatılıo Illıdan'ı yakalamaya calısıosunuz Maev le[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

yaw alakasız şeyler anlatmayın :-P Arthasın bir numarası yok.benim merak ettiğim arthas lich king olduktan sonrasıydı.sonrası yokmuş .wow un sitede daha yazılmadı.plaguelands şu an kel'thuzad ın elinde onu biliyorum.arthas da bekliyor öyle[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

ya arthas'ta illidanda'da kotu aslında biri kil'jaedan icin calısıo biri lich king zaten lich king'ide kil'jaedan yaratmıstı galiba herneyse zaten arthas'ı muradin'e olan serefsizligini unutmadık.intikamını alacagız artık bidahaki oyunda veya expansionda.ama blood elves ve naga aynı tarafta o zaman horde'amı yoksa alliance'amı katılacaklar?belkide yeni bi taraf olusur :) aslında blood elves garithos'a karsı savasmıstı gerci garithos serefsizdi ama..sorada night elflerle birlikte illidanı durdurmaya calıstılar daha sonrada illidan'a yani nagalara katıldılar dönek herifler ilerde ne olur bilemeyecem
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bloodelfler zaten highelf di.Arthas ve ordusu Elflerin mekanini dagittilar ve katliam yaptilar.Geri kalan Highelfler ise hep beraber yeni bir lider seçti(Kael)ve hep beraber undeadlerden intikam almak için lorderaon a yardima gittiler.Ama Garinthos irkci oldugu için dwarflari sevmedigi gibi bloodelfleride sevmedi ve nagalarla isbirligi yapinca bunlarin hepsini hapishaneye gonderdi.Nagalarda bunlari kurtarinca Bloodelflerde alliance dan surulduler ve Ilidian a katildilar.
Ama Garinthos da geberdi zaten.Il1dian da geberdi yani bloodlefler alliance a geri donerler diye dusunuyorum.Cunku zaten adamlar iyiydi kotu degillerdi.Ama tabi Horde a da katilabilir diyenler olabilir ama bu mumkun degil cunku horde da zaten undeadler var.Tamam onlar arthas in dusmanlari olsa bile genede undead.Acaba yeni bi taraf olucakmi diye dusunuyorum ama sadece 2 tane irk çikiyo.Nagalar ve Bloodelfler.2 irk daha lazim yeni bi taraf açmak için.[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodelflere gelrisek ole kolay kolay azerotha donemez onlar, çeşmelerı yıkıldı elflerın =)

Zatern illidaın'ın pesınden babalarının hayrına gıtmedıler, buyuye olan susuzluklularını dındırmeye gıttıler, Azerothda beslebıleceklerı bı kaynak kalmadı, high elflerı kolay kolay barınamaz Azerothda.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

evet oda dogru büyüye olan aclıklarını gidermek icin illidan'a yardım etmeyi kabul ettiler.sun well di galiba high elf'lerin cesmesi =) quael thalas yıkıldıktan sonra kael lide oldu illidan'a katıldıllar.peki blood elfler napıo su an?nothrenddalarmı hala?yoksa outlands'de flnlarmı?bide orclarla humanlar neden dusman oluyoki yine?
Sosyal ağlarda paylaş

bide arthas icin su denilio:

Currently Arthas, the new and immortal Lich King, resides in Northrend; he is rumored to be rebuilding the citadel of Icecrown. His trusted lieutenant, Kel'Thuzad, commands the Scourge in the Plaguelands. Sylvanas and her rebel Forsaken hold only the Tirisfal Glades, a small portion of the war-torn kingdom
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bakmaya usencmıstım oyunu acıp yazıdgın ıyı olmus, sun weel iste.

Gerı donmedıler dıye bılıyoruz, hakkında yazılmıs bırsey yok ama Ftnın son bolumune bakmak lazım orda varmıydılar yokmydular bılmıyorum, egerkı varsalar en azından keal ve yoldaşları azeroth'a gerı donmus demektır, bana sorarsan gerı donseler bile Lorderon gibi yaralanmsı buyuden tumuyle temızlenmıs bır toprakda yasıyamazlar, en ıyı ıhtımalle Kalımdora sığınmaya calısırlar.

Ha tabı bıde en kotu ıhtımal var, büyüye olan aclıkları yuzunden yemınlerını unutup scourge katılmaları.

Orklarla Human laz zaten hıc bı zaman dost olamdılarki. WC3'unun sornunda bırlıkte olanlar Jaina Proudmoore'un marinelryle orklardı, butun bi alliance degıl. Ayrıca Alliance'ın en onemli generallerınden ve onde gelenlerınden biri olarak Adrmiral'ın ölümü kolay kolay unutulamaz, ne kadar olumu kendı aptallıgı ve hırsı olsada.

Night elfler zaten kolay kolay ısınamazlar Orklara heleki Orrigmar'ın kurulusundan sonra sıkar bıraz, onların dost olmaları, night elfler kabullenemez kalimdorda bir şehri.

Cüceler dersen cücelerle orklar arasındaki catışma Dun morgul'un ısgalıne ve gryphonların katlıne kadar uzanırkı bu olyalar bır cok cücenın olmesıne ve topraklarını kaybetmesıne sebep olmustur, ve bir cüce kendısıne yapılan yamuğu kolay kolay affetmez.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

dogru sadece archimond'a karsı koymak icin dost olmuslardı jainayla jaina'da babasına karsı savasıp orclara yardım etti vs blood elf'ler son bolumde illidan'ın yanındaydı icecrown glacier'da northrend'damı kalıyolar acaba yoksa bir yeremi gidiyolar bilemiyorum belki sacma olcak ama yeni bi taraf yapmak icin scourge'e katılabilirler evet ama yinede 3 ırk oluyor bide crypt fiend'leri fln sayarsak 4 olur belkide npc olrak katılırlar oyuna hepsi bi expansionda nothrend'da acılır iste =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...