Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GÖMDÜĞÜM YERDE KAL...

__HeRA__

Öne çıkan mesajlar

Senden kaçtikça sana daha çok yaklaşıyorum.... Ne zaman geçti acısı desem, kanser hücresi gibi tekrar çıkıyorsun karşıma..! Yeni bir ben olmak istiyorum, bencilligin buna izin vermiyor...

Sensiz yasamaya alıştıgım her günün sonunda, attım zehiri diye sewinirken, gün batmadan ortaya çıkıyorsun yine...!

Kabusum seni unutamamak degil artık; senin buna bir türlü izin wermemen....

Kaçtım senden çok uzaklara; okyanus girdi aramiza, saatler girdi... Ben değiştim artık! Başardım sensiz yasamayı biliyor musun..!!! Her şey değişti artık, umutlarım bile değişti... Sen de eski ''SEN'' değildin zaten, arkamda bıraktığımda... Bir tek bencilligin değişmedi, bunca geçen zamanda...

Ne beni istiyorsun hayatında, ne de benim bir hayat kurmama izin weriyorsun...!

Rüyalarımla barıştım sonunda biliyor musun? Artik korkmuyorum uykuya dalmadan önce, sabahı düşünüp...

Bırak beni artık EN SEWDİĞİM...!!!

Ne SENİ yaşattın bana doya doya, ne de SENSİZLİĞİ yaşattın...

Gömdüğüm yerde kal artık...

_2003_[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__
Sosyal ağlarda paylaş

yazı güzel özgün ama dilerdimki v-w kullanmasaydın tabi o da senin secimin saygı duyarım..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
__HeRA__, 03 Kasım 2004 22:08 tarihinde demiş ki:

Kaçtım senden çok uzaklara; okyanus girdi aramiza, saatler girdi... Ben değiştim artık! Başardım sensiz yasamayı biliyor musun..!!! Her şey değişti artık, umutlarım bile değişti... Sen de eski ''SEN'' değildin zaten, arkamda bıraktığımda... Bir tek bencilligin değişmedi, bunca geçen zamanda...

burası beni kopardı ellerine sağlık[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...