__HeRA__ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Senden kaçtikça sana daha çok yaklaşıyorum.... Ne zaman geçti acısı desem, kanser hücresi gibi tekrar çıkıyorsun karşıma..! Yeni bir ben olmak istiyorum, bencilligin buna izin vermiyor... Sensiz yasamaya alıştıgım her günün sonunda, attım zehiri diye sewinirken, gün batmadan ortaya çıkıyorsun yine...! Kabusum seni unutamamak degil artık; senin buna bir türlü izin wermemen.... Kaçtım senden çok uzaklara; okyanus girdi aramiza, saatler girdi... Ben değiştim artık! Başardım sensiz yasamayı biliyor musun..!!! Her şey değişti artık, umutlarım bile değişti... Sen de eski ''SEN'' değildin zaten, arkamda bıraktığımda... Bir tek bencilligin değişmedi, bunca geçen zamanda... Ne beni istiyorsun hayatında, ne de benim bir hayat kurmama izin weriyorsun...! Rüyalarımla barıştım sonunda biliyor musun? Artik korkmuyorum uykuya dalmadan önce, sabahı düşünüp... Bırak beni artık EN SEWDİĞİM...!!! Ne SENİ yaşattın bana doya doya, ne de SENSİZLİĞİ yaşattın... Gömdüğüm yerde kal artık... _2003_[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 peki. ;)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 güzel..[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 guzel olmus elone saglık[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 güzel baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 HArbi güzel omuş böle şeyler yazmayın ya duygulanıo insan :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__HeRA__ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 tşkler arkadaşlar beğenmenize sewindim..idare ederdi işte:))[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yazı güzel özgün ama dilerdimki v-w kullanmasaydın tabi o da senin secimin saygı duyarım..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 başlık güzel. içerik yaşanmış sanırım. en azından bir can yanması sezdim .[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bencede güsel, bende seziyorum... * katılır *[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__HeRA__ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Soulbringer düşüncene benimde saygım war...alışkanlık iştee:))[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 okurken düşündümde bazen bende acaba bir yıkıntıdan sonra tekrar toparlanmak kolay mı zor mu die düşündüm. iyi bir yazı saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: __HeRA__, 03 Kasım 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Kaçtım senden çok uzaklara; okyanus girdi aramiza, saatler girdi... Ben değiştim artık! Başardım sensiz yasamayı biliyor musun..!!! Her şey değişti artık, umutlarım bile değişti... Sen de eski ''SEN'' değildin zaten, arkamda bıraktığımda... Bir tek bencilligin değişmedi, bunca geçen zamanda... burası beni kopardı ellerine sağlık[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__HeRA__ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tşk ederim arkadaşlar:))[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bak kaliyorum sonra pişman olmican ama heüühe :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__HeRA__ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 :lol:[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar