Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım Knight Onlineyi Kurdum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar oyuncu dergisinin verdiği cd den knight onlineyi kurdum.(netten çekemem çekecek kaliteli bi bağlantım yok)e-games ten oynamak istemıyorum su ücretsiz sunucudan oynamak istiyorum ordan şifre aldım deniyorum yannıs diyor bende eskı yazılanları arastırtırdım ucretsiz olan sunucunun ip i ni filşan vermısler onu server yerıne eskısini silip yenisini yazdım.şimdi tekrar cilent le giriyom.girerken ;(bu uptade bölümünden önce e-gamesten aldım cilentle giriyorum start a kadar geldımı startı da gectikmi acc fılan yazılan yerde invalid id diyor şifre yazılacak yer cıkıyor oraya e-games ten aldıgımı yazdımmı yannış diyor fakat ücretsiz sunucudan aldığım acc yi aldımmı kabul ediyor ve Ares1 Ares2 Diaz1 Diaz2 diye sunucu isimleri cıkıo allttada connect cıkıo seçiyorum birisini connect e tıklıyom.arkların turkceye cevirdiği kadar = bağlandın,server yok yada dolu gibi bişiler yazıyor parantez içindede 255 yazıyor.altındada OK butonu cıkıyor ok a basınca gene server isimlerinin oldugu yere gidio 4 serveride denedım dördündede aynısını dedi nedir benım sorunum.4 saattır bu oyunla ugrasıom delırcem..nooolur yardım[signature][hline]By Majesty.
Arqasın Fahri Destekcisi...
AntalyaSpor...
Mesaj tarihi:
Kimsenin bi fikri yoq galiba[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...

[Bu mesaj Lentisel tarafından 21 Kasım 2004 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkların turkceye cevirdiği kadar = bağlandın,server yok yada dolu gibi bişiler yazıyor parantez içindede 255 yazıyor.

ingilizcesini söylermisin.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)
Mesaj tarihi:
Successfully connected to DIEZ1(burası deişiyo ares1,ares2,diez2 gibi hangisine tıklayıp connect dersem) server but failed logging into the game.(255) yazıyor.umarım yardımcı olursunuz çok oynamak istiyorum[signature][hline]By Majesty.
Arqasın Fahri Destekcisi...
AntalyaSpor...
Mesaj tarihi:
Client uyuşmazlığı yüzünden giremiyorsun.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)
  • Yeni Oluştur...