Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilincaltimiz etkileniyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Kesinlikle çok tehlikeli bir durum. Bu illuminatı adı verilen bir örgüt. Üzerinde pek çok araştırma yaptım. İnsanların bilinçaltına böyle subliminal mesajlar sokarak şeytanın ve şeytanın ta kendisi kendilerinin yoluna sokmayı hedefliyorlar.

AHAHAHAHAHAHAHHAHA
Mesaj tarihi:
aynı yerden başka bi haber

doktora kızdı arabayla hasteneye daldı :)
http://www.haber365.com/Haber/Doktora_Kizdi_Hastaneye_Daldi/

üste edit:şu cümleyi anlayan varmı"şeytanın ve şeytanın ta kendisi kendilerinin yoluna sokmayı hedefliyorlar."

benim dilbilgimden kötü bu ne lan!
Mesaj tarihi:
yalnız hakkaten, geyik bi yana o all seeing eye falan ne iş?

edit: chrome'un meajı gördüm ahaha izlemediğim nası ortaya çıktı :D

edit2: ahahahaha yanda "cemil ipekçi: gelinliksiz evlenmem." diye bi başlık, üzerinde de amcanın bi pozunu gördüm ausdhusahfduh
Mesaj tarihi:
şu "sevişirken komşunuzu düşünün" ayrı bi başlığı hak ediyor bence..

lan bütün komşularım 50+,biri de üstelik uzaktan akrabam vs.teyzelere pazar da karşılaştığım da yardım ediyorum poşetlerini taşımasın da vb.adsdsaas.arthas olsaydı what is this sorcery derdi bu duruma.lol ki ne lol

hmm düşündümde erken boşalma sorunuma yardımı dokunabilir evet..
Mesaj tarihi:
valla az önce saat sabahın onunda yan duvarda adam kadını duvardan duvara vuruyordu.

bilinç altım falan etkilendi tabii.

bunlar daha tehlikeli

devlet bişi yapmalı bu konuda.

her otelde acil durum kızı bulundurulmasını talep ediyorum. gidip alayım bi tane bari
Mesaj tarihi:
Amerika bizi ele geçirerek bizleri köle haline getirip dev piramitler yaptırtıcak , onun için aklınızı başınıza toplayın ve kendinize çeki düzen belki o zaman sizde şirinleri görebilirsiniz
  • Yeni Oluştur...