pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ShadowFax said: abi facebook'ta kimi kaç kere aradigimizi tutuyo mu? nerden bakıyorum kendiminkine? tutuyo ibişler o yüzden stalkı tadında bırakıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ben anlamadim. siz birsey anladiniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 oha lan her şeyi kaydediyo bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 erkekler böyle şeyleri dert edermiydi, çok şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 niye, godoşmuyuz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 di said: bkz : trolleyeyim derken essegin bi yerine su kacirmak. imamizer said: su hakkaten cok cirkin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Caps de seni kurtarmaz. Net terbiyesizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ayarı kacırmayın,ayarında guzel embesillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 arkadaşlar. klasik paticik reaksiyonlarını buraya yazıyorum, isteyen kopyalayabilir. -eski sevgilimi arada özlüyorum -losersın eziksin otuzbircisin -kız arkadaşım beni aldattı -kokuyosun erken boşalıyosun pipin küçük -kızla buluşmak istiyorum sürekli erteliyor -tipsizsin eziksin paran yok -maseratim var -abi ekran kartı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 moncici said: arkadaşlar. klasik paticik reaksiyonlarını buraya yazıyorum, isteyen kopyalayabilir. -eski sevgilimi arada özlüyorum -losersın eziksin otuzbircisin -kız arkadaşım beni aldattı -kokuyosun erken boşalıyosun pipin küçük -kızla buluşmak istiyorum sürekli erteliyor -tipsizsin eziksin paran yok -maseratim var -abi ekran kartı... süpersin :))) klasik erkek muhabbetleri. bir kerede içinden gelenleri yazsalar ya, hep duygu saklama çabasındalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Dedi karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 icinden gelenleri yazsa, aglayarak kacarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 cocugunu kes hatun da sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 SOREN said: insan denen yaratığın tek eşli olmadığını ve tek eşliliğin insan doğasına aykırı olduğunu milletçe çözdüğümüz zaman çok şeyler değişecek. Çok daha güzel bir dünyada yaşamaya başlayacağız. Olur öyle. Karınla yüzleş ve bir açıklama iste. bu konuyu tartışsın bilen kişiler dinliyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 SOREN said: insan denen yaratığın tek eşli olmadığını ve tek eşliliğin insan doğasına aykırı olduğunu milletçe çözdüğümüz zaman çok şeyler değişecek. Çok daha güzel bir dünyada yaşamaya başlayacağız. Olur öyle. Karınla yüzleş ve bir açıklama iste. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 SekerPembe said: moncici said: arkadaşlar. klasik paticik reaksiyonlarını buraya yazıyorum, isteyen kopyalayabilir. -eski sevgilimi arada özlüyorum -losersın eziksin otuzbircisin -kız arkadaşım beni aldattı -kokuyosun erken boşalıyosun pipin küçük -kızla buluşmak istiyorum sürekli erteliyor -tipsizsin eziksin paran yok -maseratim var -abi ekran kartı... süpersin :))) klasik erkek muhabbetleri. bir kerede içinden gelenleri yazsalar ya, hep duygu saklama çabasındalar ben sana karşı hep dürüst oldum pembe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Kim kız kardeşinin çok eşli olmasını ister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 SekerPembe said: süpersin :))) klasik erkek muhabbetleri. bir kerede içinden gelenleri yazsalar ya, hep duygu saklama çabasındalar Pembe, albüme resmini atsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Fin said: yetememişsin demekki. Igrenc olmayin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 dün msj atmış 2 ay sonra senden nefret ediyorum diye ne aptal ya böle kandırmaya çalışıyor tekrar konuşurum sanıyor ha daha öncesinde kandırmıştı o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ayarlar - Gizlilik Ayarları - Hareketler Dökümünü Kullan - Sol Tarafta Daha Fazla İkonuna Tıkla - Ara ikonu beliricek ona tıkla Evet efenim ne zaman kim aratılmış burdan bakınız der ve kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 üst msj ne kafası oneymiş öle die merakdan baktım öle bişi yok ayfonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ban fin. İnsan ol biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 insan olmak nedir playbook? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 adam drogba diye nik almış sosyopsikolojik analizini yapmak lazım eşin ne şekilde bahsetti, o ayrıldı, ben ayrıldım, arkadaşça ayrıldık vs? uzman bir stalker olarak şu an ne yapıyor diye merak etmiştir ben evlendim o ne yaptı acaba diye bakmıştır eşin çalışıyor mu canı sıkılmıştır, facebookta yapcak bir şey kaldı mı aklına ne geliyorsa stalklıyorsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar