xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Yurt disindan telefon getirdigimizde pasaport kaydinda yapilmasi gerekenler ne su anda ? Bi kac kisiye sordum herkes farkli. Bi takim defterdarliga vs yatircan diyo. Bi takim bankalara yatirabiliyon diyo falan. Internette de ayni durum karisik. Nedir son durum ? Kac para? Banka? Vergi dairesi? Operatorde para odeniyo mu? Hemen hattimiz aciliyor mu? Vs vs... Thank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 öperatör direk seni söğüşleyip açıyor hattını diye biliyorum aynı işi giriş yaparken vergi memuruna söğüşlenip sonra operatöre o kaadı göstererek de yapabiliyosun herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 E-devlettende sogusleniyomusuz ? O ne ayak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 devlet e falan dinlemez her şekil söüşler bilmiyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Tabii sogusler. Bankadan yapalim diyoruz yani dimi yarin sabah ? Kac tl soguslucekler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 48 saatte telefon mu acilirmis ya hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 çok yeni yaptırdım, önce vergi Dairesi veya Ziraat Bankası sanırım bir de iş bankasına gidip 115TL harç ödüyorsunuz. Yurtdışına çıkmış ve dönmüş pasaport ve Telefonun Imei numarası gerekli. Özellikle dikkat edilecek şey pasaportun Türkiyeye Giriş damgasının olması. Eğer girerken havaalanındaki polis basmamışsa (ki bende öyle oldu) Emniyet müdürlüğüne gidip bir belge alman gerekiyor şu tarihte giriş yapmıştır diyen. Sonra operatöre gidip 15 dakikalık bir işlemle telefonu kayıt ettiriyorsnuz. Turkcell bu işlem için benden 5 TL aldı. direk açarak kullandım hala da kullanıyorum. Bir sıkıntı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Vergi dairesine gerek yok. Ziraat yapiyor. Imei yi 3 kere kontrol edin bilginize. 10 tl vodafone. 48 saatte acilacakmis. Ben de bugun yaptirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 100 liraya yapıyor telefoncular uğraştığınıza değmez o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Ben sordum iki vodafone a yapmiyolarmis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 E-devlet uzerinden bedava. Sadece gerekli bilgileri giriyorsun, sonra kullanmaya basliyorsun, sonra kariya kiza mobil uzerinden yazmaya devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar