onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Once resme bakin sonra yazilari okuyun lutfen Cocuklar resimde birbirine sarilmis ciplak bir adamla kadin yerine, yunus baliklari gorduklerini soylemisler.. Bunun nedeni tabii o yasta cocuklarin aklinin bu konulardan ziyade yunuslara eriyor olmasi.. Ve siz buyukler.. az once 6 saniye baktiginiz resimde yunus baliklarini goremediyseniz sizin de aklinizin neye calistigi belli oldu :) Resimde 8 adet yunus baligi var.[Bu mesaj onlyreal tarafından 21 Kasım 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 oha 1 tane bile yunus göremedim. direk kadına zoom yaptı benim gözler:-p[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 siyah kisimlar yunus oluyor. bunu daha once gormustum. bu arada: bubir sasi bak sasir degil. milleti kandirmayalim[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 21 Kasım 2004 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sonra okudum dıkkatlı bakınca gozukuyo kadının elının arasında falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben yunus munus goremedim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ne yunusu ya, şaşı da baksam düz de baksam basbayağı sevişiyorlar işte. Kadının ellerinin arasına da çok baktım ama göremedim bir şey[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 golgeler yunus seklinde isiklar adamla kadin :p[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Tamam da bunun şaşı bak şaşır ile ne alakası var biraz daha alakalı başlıklar koyarsanız daha iyi olur...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 harbi diorm ne yunusu ya? iş üstndeler işte[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 21 Kasım 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sasi bakmayin alakasi yok sadece insanlarin icindeki golgelere dikkat edin[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 8 tane değil 9 tane yunus var bikerem dikkatinizi çekerim. ben ilk bakışta her ikisinide gördüm. nolcek şimdi? :)[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 2 tane kabın sağ ve solunda var anca o kadar gördüm[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 2 tne de gopek balıgı ve orda be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yok yunus fln =P[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bende once kadınla erkegi gordum ama yazıyı okumadan once yunusları gormustum[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 O ne demek yav, yani hangisini önce gördün bu durumda? Önce kadınla erkeği ama önce yunusları gördüm ne demek yav o nası cümle???[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 oh be gördm sonunda hiç de öle yunusa benzemiolar ilk gorunushte aha yunus diemezsn[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 21 Kasım 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yannız nekadar güzel şişe çizimidir o öyle:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 başardım! Kadının apış arasına bakarken yunus kuytruğu gördüm![signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 9 adet yunus var ama kasmaya degmez siz beyazliklara bakin yeter sallayin yunusu :))[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Cd-, 21 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki: O ne demek yav, yani hangisini önce gördün bu durumda? Önce kadınla erkeği ama önce yunusları gördüm ne demek yav o nası cümle??? anlama sorunları yasıyosun sanırım don bi daha oku ilk olark kadınla erkegi gordum ama yazıyı okumadan once yunuslarıda gormustum simdi oku ve anladıklarını bana anlat tmmı?[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Kendercik, 21 Kasım 2004 17:38 tarihinde demiş ki: Ne yunusu ya, şaşı da baksam düz de baksam basbayağı sevişiyorlar işte. Kadının ellerinin arasına da çok baktım ama göremedim bir şey lol aşslkdaşkfgasdkaşgfas :D[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Cd-, 21 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki: O ne demek yav, yani hangisini önce gördün bu durumda? Önce kadınla erkeği ama önce yunusları gördüm ne demek yav o nası cümle??? nebilim her ikiside gözüme ilişti en başta :) nesi garip ki. aslında 9dan da fazla var yunus ama sadece kuyrukları gözüküyor diğerlerinin. *! boş zamanından dolayı inceleme sonucu resmi çözmüştür (lol)*[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Hayir Hayir O bir Superman[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yunusları secmesi cidden zor ama cok kucuk kalmıslar bi de siyah uzerine beyaz cok keskin gorunuyo. Sisenin yanındaki yazıdan kıllandım ben ama anca o zaman gordum yunusları :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar