DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Sorrentia nın girişindeki guardları geçemiyorum, East exit haritasındaki guardları da yenemiyorum, quest için ogre yi yenemiyorum, sorrentia haritasında golden forestta da ilerleyemiyorum. gidecek yerim yurdum kalmadı illa grind mi yapacam :( lvllar 5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruniac Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: Sorrentia nın girişindeki guardları geçemiyorum, East exit haritasındaki guardları da yenemiyorum, quest için ogre yi yenemiyorum, sorrentia haritasında golden forestta da ilerleyemiyorum. gidecek yerim yurdum kalmadı illa grind mi yapacam :( lvllar 5-6 Golden foresttda ciceklere basmadan hermiti bulup ilk haritadaki kuleye gideceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 uuu tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Wound damage oyunun en onemli seyi... Oyun basi pek etkili degil ama ileride uzun suren combatlarda hayat kurtariyor etkisiz kiliyor dusmani cripple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 1 haftadır başından kalkamadım oyunun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 oyun güzel mi almayı düşünüyorum yılbaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Oyun gercekten zevkli, zayıf bri partiyle zor oyun. iyi bir parti önerisi: 2 barbar, 2 mage , 1 papaz (yaratırken hepsine hız al, sılah arkadakılere pole, barbarlara mace ve axe) Ana karektere sadece utılıty skıllerı al, savaşa bulasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Senin verdigin party guzel ama cok sikici olur... Bence hard'da oynamiyorsaniz gerek yok. Hele hele 2 barbar cok sikar. Ben suan titan'lardayim, buyuk keyif aliyorum partim'den. Bu arada paladin'de cosmaya basladi wound attack + aura of def. mi ne oyle bir buyusu var iyi lvl'ladim onu ... +40 armor +40 evasion veriyor tum party'ye (mana problem paladin'de evet ve kesinlikle aura of heal haricinde heal islerine, cleric buyulerine girmeyin paladin'le). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruniac Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Masticore said: Senin verdigin party guzel ama cok sikici olur... Bence hard'da oynamiyorsaniz gerek yok. Hele hele 2 barbar cok sikar. Ben suan titan'lardayim, buyuk keyif aliyorum partim'den. Bu arada paladin'de cosmaya basladi wound attack + aura of def. mi ne oyle bir buyusu var iyi lvl'ladim onu ... +40 armor +40 evasion veriyor tum party'ye (mana problem paladin'de evet ve kesinlikle aura of heal haricinde heal islerine, cleric buyulerine girmeyin paladin'le). Katılıyorum, paladinle salt aura + wound gitmek faydalı oluyor. Gaulen'de axe+ envenomed strike iş yapıyor, utility için thief almak isterseniz de 2h sword + quick strike + shuriken de combatta yararlı olmasını sağlıyor. Speed vermek bayağı önemli. Divine summoner'ın para veren summon'u da ileride skill point olarak geri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 oyuna başladığımız köyün girişindeki guard ları kestim para verme derdinden kurduldum da bu sorun oluyormu yoksa iyimi etmişim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 nası kestin oyun başı o guardları 5 tane gelmişti bana hp düşürememiştimssdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Wisp said: oyuna başladığımız köyün girişindeki guard ları kestim para verme derdinden kurduldum da bu sorun oluyormu yoksa iyimi etmişim ? Dostum başın büyük belada. hehe bi aşağıya inen map'e geçiş için kesmek zorundasın zaten bir de dönüşte şehire girerken ya 1000 gold vericen ya da kesicen... ama kesince galiba yine cıkıyordu. Çare prensi öldürmek... her türlü quest ve sorun için https://steamcommunity.com/app/296570/discussions/ Burda da bir kaç guide var https://steamcommunity.com/app/296570/guides/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Wisp said: oyuna başladığımız köyün girişindeki guard ları kestim para verme derdinden kurduldum da bu sorun oluyormu yoksa iyimi etmişim ? Doğuya giden yoldaki guardları kestikten sonra ilk şehirdekiler düşman oluyor, kes gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Fena sardı ya, basit gibi gözüküyor ilk oyun ama çok dengeli güzel yapmışlar bence, yığınla para verdiğimiz türevlerine 10 basar. warrior barbar hırkız mage cleric, takım da güzel oldu sanırım, daha simdiden farklı bir takım deniyip geliştirme istegi doğdu çok farkediyor çünkü bitsin bakarız. kuledeki beholderi kestim dün, birazdan devam sabaha kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 explorer,barbar,hırsız,bard,mage,cleric takımım barbarda 2h axe explorer 1h sw hırsız dagger bard cb/b cleric mace mage staff Şeklinde oynuyorum , başlarda bard bir işe yaramıyordu ama sonradan buffları çok işe yaradı. Bu grupla zorlanmadan ilerledim şuan son titandayım. PS: Altar of Valvet in yerini hatırlayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 oyunu bitiren var mı ? 2 haftadır bakamıyorum pek ama ben de bug mu oldu ne oldu bilmiyorum ama temple of valvet (son temple) girişinde magic barrier var kalkmıyor... 4 titan'ı da öldürdüm ama yok olmuyor birşey. Ne yapsam etsem bulamadım çözüm. Forumlarda da yazmiyor birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Bende magic barrier yoktu ,SS koyabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 alim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 1 saat oynadım oyunu ambush yedim kaçamadım stunlock la turn bile gelmeden elime verip ana menüye yolladılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar