Eno Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sabitlemeye gerek yok, siteye koyacaz çünkü. sitede 48 saat içinde açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 paladinler plate mail da giyebiliyor ayrıca paladinler twohanded mace in yanısıra two handed word ve one handed sword da kullanabiliyorlar (10 silvera stormwindde Wellers Arsenal mi ne ordan teach ettirebilirsiniz) Plate mail giymeyi neren öğreniyorlar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 oo iyi haber hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 rogue mage ve warlock ların 3. talent treelerı eksık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Plate mail = Mail ? Oyleyse yazılı zaten onlar Yoksa Plate mail diye ayrı bısey mı var gormedım ben hıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 mail sen sonra plate mail geliyor ayrı olarak :D[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yani mail giyebilenler plate giyemiyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 tabiki giyiyor mailden sonra plate geliyor ama lvl kactan sonra hatırlamıyorum 30- yada 40 heralde[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 heh tamam oldu sımdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 her mail giyebilen plate giyebilir diye bir şey yok. warrior, paladin hem mail hem plate giyebiliyor mesela. shaman level 40'tan sonra mail öğrenebiliyor ama plate hiç bir şekilde öğrenemiyor. level 40 öncesi plate giyebilen yok. ama mail'i bazı class'lar level 40'da öğrenirken bazıları en baştan giyebiliyor (paladin ve warrior oyun başında bile giyebiliyor eminim, ama diğerlerini tam bilemiyorum).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 siteden baktım, özetle hepsini yazarsam daha açık olur: Mage: Cloth Priest: Cloth Warlock: Cloth Druid: Cloth, Leather Rogue: Cloth, Leather Hunter: Cloth, Leather, Level 40'ta Mail Shaman: Cloth, Leather, Shields, Level 40'ta Mail Paladin: Cloth, Leather, Mail, Shields, Level 40'ta Plate Warrior: Cloth, Leather, Mail, Shields, Level 40'ta Plate[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: ascraeus, 21 Kasım 2004 16:56 tarihinde demiş ki: rogue mage ve warlock ların 3. talent treelerı eksık sanırım druıd ve warrıorların da eksıkmıs rogue un subtlety, druıd ın feral combat , mage ın arcane, warlock ın afflıctıon, warrıor un fury eksık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paladinde platemail armoru giymeyi paladin trainerlardan ogreniosun. Orda plate mail yazar hatta yanlis hatirlamiosam level 40 da ve 1 gold karsiliginda ogreniliyodu.Sadece farkli weaponlari kullanmak için weapontrainerlardan ogreniosun.[signature][hline]Wake up time to die... [Bu mesaj Granis tarafından 21 Kasım 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Hangı sıte o mırage baktıgın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Eno, 21 Kasım 2004 16:52 tarihinde demiş ki: sitede 48 saat içinde açılacak Ne acılıyo 48 saat ıcınde zaten sıte var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 worldofwarcraft.com class bölümü[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Strength - Melee weapon kullandığınızda atak gücünü arttırır. Agility - Melee ve ranged silahlarla atak gücünüzü arttırır.Ayrıca bütün silahlarla critical vurma şansınızı arttırır.Ayriyetten armor'unuzu arttırır Stamina - Hp'nizi arttırır. Intellect - Mana pointinizi ve büyü ile critical vurma şansınızı arttırır. Spirit - Mana ve Health dolma sürelerini arttırır. Melee Attack - Melee silahla verdiğiniz zarar. Ranged Attack - Ranged silahla verdiğiniz zarar. Damage - Silahınızla verdiğiz zarar. Armor - Pyysical ataklarla verdiğiniz hasarı arttırır.Karşı taraftan gelen ataklardan az zarar görmenizi sağlar. Birde şunlar vardı. Bunlarıda koyıyım buraya [Bu mesaj Cico tarafından 21 Kasım 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bunları çevirdiğin yerlerin urlsini altına yazarsan daha iyi olur hata var mı yok mu diye bakmak için. attack power diye birşeyde vardı hatırladığım kadarıyla warriorda diğerlerini hatırlamıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Valla bunları aldıgım yerde bu kadarı vardı genel olarak yazıyo yanı ırklara baglı olarak almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Cico, 21 Kasım 2004 17:53 tarihinde demiş ki: said: Eno, 21 Kasım 2004 16:52 tarihinde demiş ki: sitede 48 saat içinde açılacak Ne acılıyo 48 saat ıcınde zaten sıte var ? wow için ayrı bir site ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Hım tamam suan bı tane daha varda ondan tereddut ettım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar