Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran karti sorusu


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Bildiginiz uzre bi hackintosh topladiydim. Hersey sahane alette ama ekran karti tirt. Nvidia GeForce 6XX serisi bir kart alasim var.

PSU'nun 500 watt oldugunu goz onunde bulundurarak alabilecegim en sahane fiyat/performans kartini onermenizi rica ediyorum zira benchmark'lardan cok bi sonuca varamadim.

Donanim ne derseniz;

Board Gigabyte Z77-D3H

Ram 16 GB DDR3

CPU i5-3570K

PSU ne derseniz ahanda sudur;

ZM500-GS
Mesaj tarihi:
dfs

Basla turlusunu al demiyorsaniz -3gb ram'li modeli falan varmis duymadigim markanin- sunu alttakini cakiyorum ozman ?

http://www.amazon.co.uk/Asus-GTX660-TI-DC2-2GD5-Graphics-PCI-Express/dp/B008X3CMSE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1361396472&sr=8-1
Mesaj tarihi:
Msi almayı unutma. Twin Frozer IV en iyi soğutmayı sağlıyor ve genellikle daha iyi gpular kullanıyor MSI bu yüzden gpu boost değeri daha yüksek oluyor ve oc yapmasan bile karttan daha fazla verim alıyorsun.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5346
Mesaj tarihi:
680 Zotac amp'de sorun yaşamıştım sesle alakalı olarak ona odaklı olarak söylüyorum. 660 ve 670 aynı sıcaklık değerlerine çıkamaz tam yük altında o yüzden fan alt devirde olacağı için duyamıyorsundur sanırım aklıma gelen tek ihtimal o.

Twin Frozer IV Lightning'de bile kullanılan soğutucu Msi hem sessizlik hem de en iyi performansı sağlıyor. Muhtemelen Zotac çok az farkla daha ucuzdur ama benim görüşüm Msi P.E en albenisi olan kart.
Mesaj tarihi:
yok bişey demedim zaten ben, dediğin kart iyidir zotac'dan büyük ihtimalle.
ama benim dediğim AMP! Extreme olan zotac. ben 670 alırken araştırmıştım diğer normal 660 ti'lardan daha iyi fps veriyordu.
ısınıyorsa ve fan sesi varsa fps önemli değil tabi.
Mesaj tarihi:
Zotac asya pazarına özel ürettiği ürünlerde kaliteli hani imkanınız varsa oradan alabilirseniz sorun yok onlar Msi ve Asus kalitesinde ürünler oluyor.

Misal Extreme edition modelleri var onlar sadece asya pazarına sunuluyor.

http://www.techpowerup.com/img/12-06-22/220a.jpg

http://www.techpowerup.com/img/12-06-22/220e.jpg

Soğutma, Backplate ve PCB kalitesi falan muazzam haliyle.

http://www.techpowerup.com/img/12-06-22/220c.jpg

Avrupa ve Amerika pazarına verdiği ürünlerse aynı standartlara sahip değil. Haliyle biçtikleri o standart fiyatı Bir Asus bir Msi dururken haketmiyor.
Mesaj tarihi:
S-H said:

660 ti alıcaktım bende, fan sesi rahatsız edici mi ?


Msi 660 TI P.E ya da Asus DirectcuII 660 TI al.

PS: Asus biraz daha palı olabilir lakin 3 yıl garanti verir.

Diğerleri ise 2 yıl garantilidir bu da ufak bir bilgi.
Mesaj tarihi:
Esh said:

bende msi 660ti power edition var, güzel kart.

ama 680 le falan takaslayabilirim, battlefield da constant 100+ için.


Multide 100+ fps için sli 680 ya da Gtx 690 gerekiyor :p
×
×
  • Yeni Oluştur...