asdasd4441 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olucak. İçinde diablo 3 ve starcraft 2 bulunan battle.net hesabımı satmak istiyorum. Yalnız şöyle bir olay varmış hesabın sahibi ne yapıp edip hesabı geri alabiliyormuş bu yüzden kimse hesabı almak konusunda yanaşmıyor. Benim neelr yapmam gerekli karşıya bu güveni verebilmem için hangi bilgileri vermem gerekiyor? Bir de bazıları hesaba bir girip bakmak istiyorum falan derse hesabı üstüne alabilir mi sonsuza kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 satıcı kimlik fotokopisini üzerine "for battle.net use only" vs tarzı bir yazı yazarak gönderirse eğer sorun olacağını düşünmüyorum. Alıcıysan; Gizli soru ve cevabı alıp Mail adresini değiştirirsin Authenticator vs bağlayabilirsin SMS Protection fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 hesap satmak da yasak. karşıdaki az uyanık olup transactionu gösterir hesap aldığını ispat ederse interpol tarafından aranırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hesap satmak yasak. ama hesabın sahibi her türlü geri alır hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar