KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 selam nihayet beklediğim yanıt geldi. almanyadan otomotiv mühendisliği master programı için kabul aldım. şimdi kaynak arayışı içindeyim. şekerbankta eğitim sonrası ödemeli kredi vardı ama kalkmış sadece hemen ödemeli eğitim kredisi var. adam onun yerine ihtiyaç kredisi al istediğin gibi kullanırsın falan dedi. sormak istediğim böyle eğitim sonrası ödemeli kredi veren başka banka var mı? ben de araştırıyorum ama zamanım kısıtlı işi hızlandırmak için soruyorum. ya da bunun dışında fikri olan? mesela bazı şirketler vergiden düşmek için kaynak sağlıyo falan gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 otomotiv firması olmayan bir ülkenin vatandaşı olarak neden otomotiv mühendisliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 burs olarakta tübitak var. elginkan vakfı var. zorlu var. rotaract var. müsiad var. kredi olarakta iş bankasının, şekerbankın ve vakıfbank ın var diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 chrome; BMW izmir'de arazi aldı fabrika kuracak önümüzdeki yıllarda. ayrıca fordda çalışmak da çocukluk hayalimdir. belki almanyada da iş kovalayabilirim eğer düzene ayak uydurabilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Master programı için kabul almak çok uç bir başarı değil burs veren dingolar için. Burs bulamayabilirsin öncelikle onu söyleyeyim. DAAD burslarını bi kurcala derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ya DAAD'ye kılım biraz o yüzden buradayken kararlıyım DAAD'ye burs için başvurmayacağım çünkü istanbul şubesi çok amatörce çalışıyor çalışanları ergen falan tuhaf tuhaf yanıtlar veriyolar. gittikten sonra milyon tane burs var onları kovalarım. benim asıl kovaladığım kredi. şekerbankın yurtdışı eğitim kredisi kalkmayaydı iyi olurdu. bu arada demin arkadaşım söylemiş orda türk bi eleman var ben devletin bursuna başvurucam 2 yıl iş bulma süresi tanıyolar faizsiz ödüyosun falan demiş nedir bunu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bende arıyorum seneye master için yurt dışı planım var uygun bir banka bulursan yazarsan sevinirim , bu kredili mevduat hesabı nasıl oluyor Garanti Bankası ve İş Bankası bu şekilde galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 arkadaş vakıfbankın eğitim kredisi var dedi araştırıcam bir de başka bir arkadaş KYK'nın da artık yurtdışı eğitim kredisi verdiğini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 KYK verirse aylik 100 euro falan verir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yok ya detayını tam bilmiyorum ama bildiğin eğitimden 2 yıl sonrası odemeli kredi veriyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 vay arkadaş bilip de yazmıyosanız .. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 KidLazer said: chrome; BMW izmir'de arazi aldı fabrika kuracak önümüzdeki yıllarda. ayrıca fordda çalışmak da çocukluk hayalimdir. belki almanyada da iş kovalayabilirim eğer düzene ayak uydurabilirsem. Bunla ılgılı haber kaynak var mı? Nereye izmire nasıl bir fabrika ne zaman kuracaklar? Otomotiv sektörü pis bir sektör ayrıca krizlerden çok etkilendiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 İzmir falan yazmıyor, çok merak ettim nasıl bi insider vermiş bu bilgiyi. Ama Brezilya'daki yeni tesisin arkasından Çin, Kore, Rusya ve Türkiye gibi gelişen pazarların birinde de yeni tesisler kurma imkanlarını her sene değerlendiriyorlarmış. 'Gelecek' ya da 'arsa satın aldı' gibi bir bilgi göremedim, ki halka açık bir şirket olduğu için böyle bir satın almadan illa ki medyanın haberi olurdu diye düşünüyorum. http://www.handelsblatt.com/unternehmen/industrie/bmw-plant-neubau-brasilianische-motoren-werke/7272240.html http://www.handelsblatt.com/unternehmen/industrie/hauptversammlung-bmw-prueft-den-bau-zweier-werke/4165156.html http://www.heise.de/autos/artikel/BMW-plant-Werk-in-Brasilien-1396844.html Reithofer rechnet langfristig mit wachsenden Automärkten vor allem in den aufstrebenden Schwellenländern wie Brasilien, Indien, China oder Russland, aber auch etwa in der Türkei oder Südkorea. Eine konkrete Prognose für das kommende Jahr wollte der Konzernchef aber angesichts der Unsicherheit auf den Finanzmärkten nicht machen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 izmir yoğun olarak iş ziyaretinde bulunduğumuz bir şehir duyumlarını alıyoruz potansiyel müşteri olduğu için. konuyu dağıtmayın yahu benim mevzuya gelin .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Yasa cikti artik turkiyede yatirim yapmayan otomotiv firmalarina ek vergi gelecek. O yuzden seve seve yapmalari gerekiyor. Haber dogru olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 upupup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Bloke hesap kredisi falan mi lazım sana vize için? Hangi okuldan ok geldi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 GEd said: Bloke hesap kredisi falan mi lazım sana vize için? Hangi okuldan ok geldi bu arada? aynen dediğin gibi abi bloke hesaba her ay düzenli 640Euro yatması gerekiyor devlet kendisini güvence altına almak için bunu uyguluyor TU Ilmenau'dan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar