Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of warcraft'i US serverlarinda oynamak istiyorum diyenlere

Peka

Öne çıkan mesajlar

Shipping ile neden uğraşıyorsunuzki?
Beta clientler ile oyuna girebileceksiniz, o yüzden Ebay den satın aldığınız adama söyleyin, reg. code u maillesin, aynı gün başlayın oynamaya.
Aynı şekilde gametime code ları da emaille alın.

İllaki kutuyu koyucam rafa diyosanız, bari shipping den önce kutuyu açıp reg. code u mailletin. Çünkü 50$ bayılıp Fedex/UPS ile getirtmediğiniz sürece kutunun gelmesi 15 günü bulur.
Sosyal ağlarda paylaş

sirf wow icin

p4 1500
256+128 mb rd ram
9800 ati ekran karti

olan aleti ekran karti haric toptan degistiriyorum bu hafta yeni anakat alacam ona cpu uymayacagi icin yeni cpuda alacam:(

1-1 2-2 haric her savasta takiliyor buyuk sehirlere bile girmiyor bu aletle

hata son gun bir savas yasandi 50 kisi vardik sanirim benim alet iptal oldu bitti yani.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

en az 512 ram derim fakat cache iniz iyi ise 512 zorlanmıyabilir.
bende 512 ramlik laptop var 8 kb cache var ironforge stormwind gibi şehirlerde kasıyhordum ve open betanın sonunda yapılan blizzard usulü wipe da bütün o inferno hellhound bilimum uber yaratıkların arasındada bilgisayar kitlendi diyebilirim...

Ama dediğim gibi cache varsa kastırıcağını sanmam 512 ramle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BloodMaster, 19 Kasım 2004 20:55 tarihinde demiş ki:
siz sadece US server larda oynana oyun wow ve dediğim sitede bitek o oyun satılıyo sanıyosunuz galiba

Ya bekleyin iste. oyun ciksin. bi kac kisi ya patlayacak, buraya yazacak ya da oyuna baslacak... ha oyuna baslarsa adam gibi diger insanlar da alir iste. ama isin ucunda yaklasik $100 yatiyo, cope atmayi goze alamiyosaniz bekleyin...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

celeron 1700, 256+256 ddr ram, gf4mx 440
bu makine ile sadece grifin sürerken takılma yaşadım onunda dışında gayet güzel çalıştırıyor..[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

AMD ATHLON XP 2600 333MHz BOX 384kb 117$

MSI AMD 6712 KT4AV DDR400 8XAGP6XSOU2.0USB ATA
80 GB SEAGATE 7200 SERIAL ATA

512MB 400MHz DDRAM 82x2

256 MB ATI RADEON P.COLOR X300 128Byt

bu sistem nasıl ve eklemeler yaparmısınız ?[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Anti-Virus
Anti-Satan
Anti-SatanVirus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...