Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of warcraft'i US serverlarinda oynamak istiyorum diyenlere

Peka

Öne çıkan mesajlar

Turkiyeden bazi kredi kartlari ile ebay'e uye olabiliyorsunuz
ben denediğimde bonus card' ı kabul etmemi$lerdi
bende hsbc card ile hem ebay hem paypal'e uye olmu$tum
$uan nasildir bilemiyorum

oyunu ebayden istediğiniz yere getirtebilirsiniz
eno'nun 'arkasima yollaticam oda bana yollicak'
olayini adamlar bize hizmet olarak sunuyor
bizim amerikada ki arkaşimiz oluyorlar ve belli bir ucrete oyunu bize yolluyorlar =)

bunun icin sadece bir ebay + paypal accountuna ihtiyacınız var
ebay e uyelik kolay sadece kredi karti bilgilerinizi vererek direk uye olabilirsiniz

paypale uyelik icin ise ilk once kredi kartinizla uye oluyorsunuz
sonra onlar sizin kartinizdan 3$gibi bi miktar cekip ekstrenizde
"paypal inc (atiyorum) 1879" gibi bisey yolluyorlar
ekstreden (bu ekstreyi internet bankaciliğini kullanarak direkk o gun alabilirsiniz ) o rakami alip siteye yaziyorsunuz

daha sonra kredi karti ekstrenizin ve kimlik/ehliyet/pasaport unuzun fotokopisini cekip adamlara faxliyorsunuz
accountunuz 2-3 gunde acilir
ve bu yolla hem oyunu hemde gametime cardi burdan alabilirsiniz

tahmini olarak
130-140$ a oyunu ve 2 aylik gametime card'i getirtebilirsiniz
3 ay oynayacaginiz anlamina gelir
ve buda az bi sure degil sonra kim ole kim kala :P

hem boylece ilerde baktiniz caniniz EU da oynamak istiyor
accountunuzu satarsiniz ebayden ki amerikalilarin cogu ebay manyagidir soylemesi ayip ebayden bekaret bile alip-satan var
neyse satarsiniz accinizi en kotu 100-200$ a EU da oynama paranizda cikar mis gibi

burda wow satanlarin listesi var
http://search.ebay.com/world-of-warcraft_W0QQsokeywordredirectZ1QQfromZR8[signature][hline]Failed :
crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5
Sosyal ağlarda paylaş

said:
neyse satarsiniz accinizi en kotu 100-200$ a

bunu neye göre söylüyorsun? karşı olduğumdan değil sadece nedenini öğrenmek istiyorum yanlış anlaşılmasın.

ortalama bi account o fiyata gidiyorsa wow üstünden kariyer düşünmeye başlayabilirim eheh.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 19 Kasım 2004 14:59 tarihinde demiş ki:
said:
neyse satarsiniz accinizi en kotu 100-200$ a

bunu neye göre söylüyorsun? karşı olduğumdan değil sadece nedenini öğrenmek istiyorum yanlış anlaşılmasın.

ortalama bi account o fiyata gidiyorsa wow üstünden kariyer düşünmeye başlayabilirim eheh.

oyle yapan bir ton insan var
lineage2 de "Adena Farmer" denen 1000 den fazla bu oyundan gecimini saglayan Çinli insan var
internet cafe gibi yerlerde 10 makina basinda 10 tane 13-15 ya$arasi cocuk aksama kadar belli bir bolgedeki moblari 12-13 saat boyunca oldurerek
sadece ordan du$en materyaller + paralari alip
bi kisiye veriyor gunludu 3-4$ dan
adam bunlari ebayden satiyor 150-200$ dan (sadece craft materyallari ve para)

onun disinda lineage 2 de gordugum en pahali karakter sati$i serverin en yuksek lvl archerine 1200$lik bid idi

ben kendim sadece bir silah sattim(dual katana ) serverin en guzel dual silahiydi satarken (40-50 kiside vardi)
150$ dan actim 253$ dan gitti bayagi ilgilenende vardi
lineage 2 accountumu saticam bugunlerde 300$ dan koyucam
ki 300$ hicbisey tahminim 500$ a falan gidecek

ilk lvl 60 chr 60 oldugun gun
750$ a gider EN KÖTÜ

l2 chr ini da satinca accountumda yakla$ik 800-900$ para olacak , bunlar sadece online gaming sati$larindan

ha ama bloodscalp in demeye caliştiği gibi
paypal $uan turkiyeyi kabul etti
amma velakin bizim kredi kartlarimiz biraz antika olduğu için
adamlar bize direk kredi kartina yollayamiyorlar parayi
abuk subuk checkler falan geliyor anca
onuda turkiyede (en azindan antalyada :) ) bozduramiyorsun
o bakima paypaldeki para ile yapabileceğin tek şey
yeni oyun almak ne bileyim bilgisayar parçasiydi telefondu
buraya getirtebileceğin eşyler bunlar
ben x700 pro almayi düşünüyorum wow için mesela :)[signature][hline]Failed :
Sosyal ağlarda paylaş

@Baaluo: abi sen l2'deki acc'yi satabildinmi ebayden. ebayden satış yapamıyoruz bildiğim kadarıyla. ben world kartımı kabul ettirememiştim. aynı şekilde bonus kartıda kabul etmedi. hsbc oluyosa bi deneyeyim. bide american express geçiyormuş diye birşey duymuştum. satalım acc'leride wow paramız çıksın ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oblomov, 19 Kasım 2004 16:04 tarihinde demiş ki:
@Baaluo: abi sen l2'deki acc'yi satabildinmi ebayden. ebayden satış yapamıyoruz bildiğim kadarıyla. ben world kartımı kabul ettirememiştim. aynı şekilde bonus kartıda kabul etmedi. hsbc oluyosa bi deneyeyim. bide american express geçiyormuş diye birşey duymuştum. satalım acc'leride wow paramız çıksın ;)

hsbc ile oluyor american express ilede oluyormu$
chr i satmaya kiyamami$tim 5 ay emek verdik sonucta
saticam bu hafta

elufulec bende etmem aslinda
cok ugra$tiriyorlar insani
onlar sana degil sen onlara mecbursun gibi bi$ey
50 mil uyen olsan sende oyler olurdun
adam turkiyeden gelecek max 3bin 5bin dolari (ki cok fazla turk yokki gitsin netten orda sati$ yapsin) sallamiyor

ama paramizi alamasakta sonucta havadan gelen bi para
ben eglenmek icin oynuyorum $ahsen para kazanmak icin deil
e para verirlersede almam demem :)
en azindan bidahaki oyunlari bele$e getiriyoruz

ari l2 acc'i ile cep telefonu getirtmi$ti mesela
popeye de nasil yaptiysa para veyahut bi$iyler getirterek halletmi$ti oda
eziyetli ama hic yoktan iyidir[signature][hline]Failed :
Sosyal ağlarda paylaş

eBay'den alıp göndertme olayı aklıma gelmemişti açıkçası. Alternatif bir yol olarak düşünülebilir.

eBay ve PayPal'la ilgili olarak:
eBay'de Türk account'ları uzun süredir açılabiliyordu zaten. PayPal da yazın hizmet vermeye başladı. Account alım işlemleri aynı Baal'ın anlattığı gibi. Personal Account açmanız halinde istediğiniz şekilde para alıp gönderebilirsiniz. Yok ben eBay'de kullanıcam PayPal'ı derseniz CC kabul eden Premier Account'lardan açtırmanız lazım. Tavsiyem ikisini birden açtırmanız (PayPal buna izin veriyor); çünkü Premier account'ta paranız bir CC'yle ödeniyor olmasa bile kesintiye uğruyor. Böyle durumlar için Personal'ı kullanırsınız, eBay için Premier'ı.

PayPal'ın kullanımında bazı sorunlar olduğu yönünde bir şeyler söylenmiş. Evet sorunlar var. Detaylı anlatmak istemiyorum hoş bilgiler değil bunlar ama dijital item satarken dolandırılma ihtimaliniz var (Magic Online'da bir kez başıma geldi). Ama eBay'de SWG kredisi satarken hiç böyle bir olay yaşamadım. Yaşayacağımı da sanmıyorum bundan sonra. Muhattap olduğunuz kitleyle alakalı bir durum yani aslında...

Özetle, eBay ve PayPal'ı kullanmaktan çekinmeyin. İçinizde MMORPG'lere saatlerini ve günlerini veren pek çok insan var. İşe biraz daha profesyonel gözle bakmak size bir şey kaybettirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 19 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
ben x700 pro almayi düşünüyorum wow için mesela :)

sadece wow için istiyorsan hiç boşuna kıyma derim. 32mb s3savage kart ile (ki en eski geforce'lardan kötü nerdeyse) laptopta bile oynayabildim oyunu. 64mb kartı olanlar tüm detaylar açık gayet iyi oynayabiliyorlarmış. ki benim laptop'ta en basit oyunlar bile sürünüyor normalde.. neyse.

ya bir şey sorcam. oyunda para ve trade eşyalarının satışı %100 güvenli mi? böyle günde azar azar oynayarak biriktirip satış yapılsa da az da olsa bir miktar para kazanılabilir mi?

hayır üniversitedeyken çalışmayı düşünüyordum da. azar azar oynayarak olmazsa, kendimi "işte" olarak düşünüp günde 3-4 saat para, eşya falan kasıp bu yoldan para kazanabilir miyim? en azından eğlenerek para kazanmış olurum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

tabii de 100$ a birsey sattiginda 100$ in olmuyor orada ,
aha heriflere bak ne guzel 1000 er 1000 er satiyorlar olmuuyor ishte.
Paypal fee
Ebay Fee
Yok Ebaye resimde koydun ona fee , bold ettin ole fee design fee
O paranin oradan buraya gelmesindeki fee
Satilmassa fee.
Satilirsa fee.
anasinin gozu fee
Bi ayakbasti parasi almiyolar o yzuden free zaten ![signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

www.dvdboxoffice.com dan siparis ederseniz 62.95canada doları+DHL ücreti 29.95canada doları yani toplam 106milyon gibi bi rakkama oyun çıktıktan 1hafata sonra adresinize teslim ediyo ve güvenli game karta falanda gerek yok direk kredi kartını veriyosun paşa paşa oynuyosun hiç bi problem yok sadece kayıtta US den bi şehir seçiyosun gerisi senin adresin olsun hatta ülkede türkiye yazsın önemli deil hemen kabul ediyo ve oynuyosun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BloodMaster, 19 Kasım 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
www.dvdboxoffice.com dan siparis ederseniz 62.95canada doları+DHL ücreti 29.95canada doları yani toplam 106milyon gibi bi rakkama oyun çıktıktan 1hafata sonra adresinize teslim ediyo ve güvenli game karta falanda gerek yok direk kredi kartını veriyosun paşa paşa oynuyosun hiç bi problem yok sadece kayıtta US den bi şehir seçiyosun gerisi senin adresin olsun hatta ülkede türkiye yazsın önemli deil hemen kabul ediyo ve oynuyosun

sen aldin 2 aydirda oynuyorsun sanirim

x700ü daha güzel grafiklerle oynamak için alicam bu arada
fx5200 1gb ram 1 kere takilma olmadi oyunda
ama 1280x1024 oynamak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

1280x1024 çözünürlükte fx 5200 çalıştırırmı bilemiycem ama gerçekten iyi grafik istiyorsan al derim ayrıca şunu derimki wowda sürekli raid ve PvP yapıcaksanız raminiz 1024 olsun bunun acısını çok kötü çektim 256 mbramla 100 kişi arasına girmeye çalıştım ve sonuç hüsran tabiki en azından 512 raminiz olsun 256 10 kişide bile kasıyor ayrıca kaliteli bir ram almaya çalışın[signature][hline]Tauren Warrior

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 19 Kasım 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...