Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Turkiyeden bazi kredi kartlari ile ebay'e uye olabiliyorsunuz ben denediğimde bonus card' ı kabul etmemi$lerdi bende hsbc card ile hem ebay hem paypal'e uye olmu$tum $uan nasildir bilemiyorum oyunu ebayden istediğiniz yere getirtebilirsiniz eno'nun 'arkasima yollaticam oda bana yollicak' olayini adamlar bize hizmet olarak sunuyor bizim amerikada ki arkaşimiz oluyorlar ve belli bir ucrete oyunu bize yolluyorlar =) bunun icin sadece bir ebay + paypal accountuna ihtiyacınız var ebay e uyelik kolay sadece kredi karti bilgilerinizi vererek direk uye olabilirsiniz paypale uyelik icin ise ilk once kredi kartinizla uye oluyorsunuz sonra onlar sizin kartinizdan 3$gibi bi miktar cekip ekstrenizde "paypal inc (atiyorum) 1879" gibi bisey yolluyorlar ekstreden (bu ekstreyi internet bankaciliğini kullanarak direkk o gun alabilirsiniz ) o rakami alip siteye yaziyorsunuz daha sonra kredi karti ekstrenizin ve kimlik/ehliyet/pasaport unuzun fotokopisini cekip adamlara faxliyorsunuz accountunuz 2-3 gunde acilir ve bu yolla hem oyunu hemde gametime cardi burdan alabilirsiniz tahmini olarak 130-140$ a oyunu ve 2 aylik gametime card'i getirtebilirsiniz 3 ay oynayacaginiz anlamina gelir ve buda az bi sure degil sonra kim ole kim kala :P hem boylece ilerde baktiniz caniniz EU da oynamak istiyor accountunuzu satarsiniz ebayden ki amerikalilarin cogu ebay manyagidir soylemesi ayip ebayden bekaret bile alip-satan var neyse satarsiniz accinizi en kotu 100-200$ a EU da oynama paranizda cikar mis gibi burda wow satanlarin listesi var http://search.ebay.com/world-of-warcraft_W0QQsokeywordredirectZ1QQfromZR8[signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 yada kasamam diyenlere ben satabilirim 150$ dan =P lan aslinda fena fikir değil getirip cayir cayir burda satmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bu paypal su anda turkiyeyi tam olarak destekliyor mu?tam hatirlamiorum ama ole bi geyik wardi bisiler satabiliodunuz ama alamiodunuz galiba simdi alim-satim gerceklesebiliyor mu sorunsuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: neyse satarsiniz accinizi en kotu 100-200$ a bunu neye göre söylüyorsun? karşı olduğumdan değil sadece nedenini öğrenmek istiyorum yanlış anlaşılmasın. ortalama bi account o fiyata gidiyorsa wow üstünden kariyer düşünmeye başlayabilirim eheh.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hatta ilk lvl60 larin +500 dolara gidecegini tahmin ediyorum.Ama kac tane yapabilirsin ki bole gunde +15 saat kasman gerekir bole 2-3 tane acc yapmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: arcane, 19 Kasım 2004 14:59 tarihinde demiş ki: said: neyse satarsiniz accinizi en kotu 100-200$ a bunu neye göre söylüyorsun? karşı olduğumdan değil sadece nedenini öğrenmek istiyorum yanlış anlaşılmasın. ortalama bi account o fiyata gidiyorsa wow üstünden kariyer düşünmeye başlayabilirim eheh. oyle yapan bir ton insan var lineage2 de "Adena Farmer" denen 1000 den fazla bu oyundan gecimini saglayan Çinli insan var internet cafe gibi yerlerde 10 makina basinda 10 tane 13-15 ya$arasi cocuk aksama kadar belli bir bolgedeki moblari 12-13 saat boyunca oldurerek sadece ordan du$en materyaller + paralari alip bi kisiye veriyor gunludu 3-4$ dan adam bunlari ebayden satiyor 150-200$ dan (sadece craft materyallari ve para) onun disinda lineage 2 de gordugum en pahali karakter sati$i serverin en yuksek lvl archerine 1200$lik bid idi ben kendim sadece bir silah sattim(dual katana ) serverin en guzel dual silahiydi satarken (40-50 kiside vardi) 150$ dan actim 253$ dan gitti bayagi ilgilenende vardi lineage 2 accountumu saticam bugunlerde 300$ dan koyucam ki 300$ hicbisey tahminim 500$ a falan gidecek ilk lvl 60 chr 60 oldugun gun 750$ a gider EN KÖTÜ l2 chr ini da satinca accountumda yakla$ik 800-900$ para olacak , bunlar sadece online gaming sati$larindan ha ama bloodscalp in demeye caliştiği gibi paypal $uan turkiyeyi kabul etti amma velakin bizim kredi kartlarimiz biraz antika olduğu için adamlar bize direk kredi kartina yollayamiyorlar parayi abuk subuk checkler falan geliyor anca onuda turkiyede (en azindan antalyada :) ) bozduramiyorsun o bakima paypaldeki para ile yapabileceğin tek şey yeni oyun almak ne bileyim bilgisayar parçasiydi telefondu buraya getirtebileceğin eşyler bunlar ben x700 pro almayi düşünüyorum wow için mesela :)[signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 wow ob adamlar open beta karakteri satiyor cayir cayir da bid edilmi$ ob bitti ama arkadaslarin haberi yok sanirim bidler devam ettigine gore :P [Bu mesaj baaluo tarafından 19 Kasım 2004 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 @Baaluo: abi sen l2'deki acc'yi satabildinmi ebayden. ebayden satış yapamıyoruz bildiğim kadarıyla. ben world kartımı kabul ettirememiştim. aynı şekilde bonus kartıda kabul etmedi. hsbc oluyosa bi deneyeyim. bide american express geçiyormuş diye birşey duymuştum. satalım acc'leride wow paramız çıksın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ebay tavsiye etmem.. paypall hic etmem. abi hersey yalan.. Türk'sen binbir zorluk cikariyolar her turlu. tecrubeyle sabittir.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Oblomov, 19 Kasım 2004 16:04 tarihinde demiş ki: @Baaluo: abi sen l2'deki acc'yi satabildinmi ebayden. ebayden satış yapamıyoruz bildiğim kadarıyla. ben world kartımı kabul ettirememiştim. aynı şekilde bonus kartıda kabul etmedi. hsbc oluyosa bi deneyeyim. bide american express geçiyormuş diye birşey duymuştum. satalım acc'leride wow paramız çıksın ;) hsbc ile oluyor american express ilede oluyormu$ chr i satmaya kiyamami$tim 5 ay emek verdik sonucta saticam bu hafta elufulec bende etmem aslinda cok ugra$tiriyorlar insani onlar sana degil sen onlara mecbursun gibi bi$ey 50 mil uyen olsan sende oyler olurdun adam turkiyeden gelecek max 3bin 5bin dolari (ki cok fazla turk yokki gitsin netten orda sati$ yapsin) sallamiyor ama paramizi alamasakta sonucta havadan gelen bi para ben eglenmek icin oynuyorum $ahsen para kazanmak icin deil e para verirlersede almam demem :) en azindan bidahaki oyunlari bele$e getiriyoruz ari l2 acc'i ile cep telefonu getirtmi$ti mesela popeye de nasil yaptiysa para veyahut bi$iyler getirterek halletmi$ti oda eziyetli ama hic yoktan iyidir[signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tabi canim bence de en karli isi yaparsin boylece... US'den sonra EU'ya gecmek isteyenler icin en karli cozum yolu budur..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 eBay'den alıp göndertme olayı aklıma gelmemişti açıkçası. Alternatif bir yol olarak düşünülebilir. eBay ve PayPal'la ilgili olarak: eBay'de Türk account'ları uzun süredir açılabiliyordu zaten. PayPal da yazın hizmet vermeye başladı. Account alım işlemleri aynı Baal'ın anlattığı gibi. Personal Account açmanız halinde istediğiniz şekilde para alıp gönderebilirsiniz. Yok ben eBay'de kullanıcam PayPal'ı derseniz CC kabul eden Premier Account'lardan açtırmanız lazım. Tavsiyem ikisini birden açtırmanız (PayPal buna izin veriyor); çünkü Premier account'ta paranız bir CC'yle ödeniyor olmasa bile kesintiye uğruyor. Böyle durumlar için Personal'ı kullanırsınız, eBay için Premier'ı. PayPal'ın kullanımında bazı sorunlar olduğu yönünde bir şeyler söylenmiş. Evet sorunlar var. Detaylı anlatmak istemiyorum hoş bilgiler değil bunlar ama dijital item satarken dolandırılma ihtimaliniz var (Magic Online'da bir kez başıma geldi). Ama eBay'de SWG kredisi satarken hiç böyle bir olay yaşamadım. Yaşayacağımı da sanmıyorum bundan sonra. Muhattap olduğunuz kitleyle alakalı bir durum yani aslında... Özetle, eBay ve PayPal'ı kullanmaktan çekinmeyin. İçinizde MMORPG'lere saatlerini ve günlerini veren pek çok insan var. İşe biraz daha profesyonel gözle bakmak size bir şey kaybettirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: baaluo, 19 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: ben x700 pro almayi düşünüyorum wow için mesela :) sadece wow için istiyorsan hiç boşuna kıyma derim. 32mb s3savage kart ile (ki en eski geforce'lardan kötü nerdeyse) laptopta bile oynayabildim oyunu. 64mb kartı olanlar tüm detaylar açık gayet iyi oynayabiliyorlarmış. ki benim laptop'ta en basit oyunlar bile sürünüyor normalde.. neyse. ya bir şey sorcam. oyunda para ve trade eşyalarının satışı %100 güvenli mi? böyle günde azar azar oynayarak biriktirip satış yapılsa da az da olsa bir miktar para kazanılabilir mi? hayır üniversitedeyken çalışmayı düşünüyordum da. azar azar oynayarak olmazsa, kendimi "işte" olarak düşünüp günde 3-4 saat para, eşya falan kasıp bu yoldan para kazanabilir miyim? en azından eğlenerek para kazanmış olurum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paypal a para getiremiyorsun para gonderebiliyorsun. Turkiyeden banka kabul etmiyor. Biisi yazmish yukarida en buyuk olayin Turk olmak bu konuda adamlar icin en buyuk - bu. Adamlarla telefonla gorushtugumde acik acik solemishlerdi bunu.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 yani o zaman benim anladigim mesela bisiy sattik 100 dolar diyelim bizim paypal accountumuzda 100 dolar gorunuyor ama biz bu parayi cash olarak elimize alamiyoruz di mi?onun icinde o parayla ebay den atiorum baska bisiy alioruz o sekilde harciyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tabii de 100$ a birsey sattiginda 100$ in olmuyor orada , aha heriflere bak ne guzel 1000 er 1000 er satiyorlar olmuuyor ishte. Paypal fee Ebay Fee Yok Ebaye resimde koydun ona fee , bold ettin ole fee design fee O paranin oradan buraya gelmesindeki fee Satilmassa fee. Satilirsa fee. anasinin gozu fee Bi ayakbasti parasi almiyolar o yzuden free zaten ![signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 www.dvdboxoffice.com dan siparis ederseniz 62.95canada doları+DHL ücreti 29.95canada doları yani toplam 106milyon gibi bi rakkama oyun çıktıktan 1hafata sonra adresinize teslim ediyo ve güvenli game karta falanda gerek yok direk kredi kartını veriyosun paşa paşa oynuyosun hiç bi problem yok sadece kayıtta US den bi şehir seçiyosun gerisi senin adresin olsun hatta ülkede türkiye yazsın önemli deil hemen kabul ediyo ve oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ha nasil bu kadar emin konushtun onu anlamadim simdi[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 arkadaş gametime card ın ne olduğunu anlamamış sanırım ondan yanlış bir açıklama yapmış, gametime card oyun içi aylık ödemede geçerlidir.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 . [Bu mesaj baaluo tarafından 19 Kasım 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: BloodMaster, 19 Kasım 2004 19:14 tarihinde demiş ki: www.dvdboxoffice.com dan siparis ederseniz 62.95canada doları+DHL ücreti 29.95canada doları yani toplam 106milyon gibi bi rakkama oyun çıktıktan 1hafata sonra adresinize teslim ediyo ve güvenli game karta falanda gerek yok direk kredi kartını veriyosun paşa paşa oynuyosun hiç bi problem yok sadece kayıtta US den bi şehir seçiyosun gerisi senin adresin olsun hatta ülkede türkiye yazsın önemli deil hemen kabul ediyo ve oynuyosun sen aldin 2 aydirda oynuyorsun sanirim x700ü daha güzel grafiklerle oynamak için alicam bu arada fx5200 1gb ram 1 kere takilma olmadi oyunda ama 1280x1024 oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ahahah ne gereği var[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 1280x1024 çözünürlükte fx 5200 çalıştırırmı bilemiycem ama gerçekten iyi grafik istiyorsan al derim ayrıca şunu derimki wowda sürekli raid ve PvP yapıcaksanız raminiz 1024 olsun bunun acısını çok kötü çektim 256 mbramla 100 kişi arasına girmeye çalıştım ve sonuç hüsran tabiki en azından 512 raminiz olsun 256 10 kişide bile kasıyor ayrıca kaliteli bir ram almaya çalışın[signature][hline]Tauren Warrior [Bu mesaj Delyyyy tarafından 19 Kasım 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 evet 1gb ram $art 500 ki$inin arasina girdim 1 kere takilmadim neyse konu dağilmasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 1gb ram 9600tx full detay.25-30 fps. 1 daha eklicem ama ram cok nadirde olsa arada hdd ye dushuyor cunki.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar