Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Allahım yarebbim ewe bi geldim ki karsımda mınnacıcık . Sokağa fırlatmıs iğrenç insanlardan bir kaçı ... Bizimkilerde tabe yufka hemen dayanamamış almış eve büyüyünce bahceye bırakırız diyo ama ben annemın ne oldugunu bılıyorum asla bırakmaz o da bızım evın kedısı olucak ilk kedimiz i veterinerden aldık sapsarı müthiş bişi diğerlerinin tamamamı sokaktan ama görseniz cins kedi sankı dersınız... he bu arada son eklenenle birlikte ewde 4 kedi oldu :) vede başlıktada gordugunuz gibi böle bi isim daha kimse koymadı >>>> Tabikide iğrenç bulucaksınız minnacıcık kediye Hamza ismini koydular abi takdiri sizin .. :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ne diyim sadece :lol:[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hamza!!! rofl!! harbi güzelmiş baskı yap değiştirt kedinin ismini tamam süper geyik malzemesi ama uzak dursun walla[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya kedi ağlıycak gibi bide annem adını öretmek için evde hamza aşaa hamza yukarı delircem :) rüyalarıma gircek :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kesin girer değiştirmezsen harbi kötü olcak yalnız o kedini(tabi ki de senin) hali[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 20 Kasım 2004 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 resim isterük..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 66) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hamza :D cok guzel ısım koymussunuz[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 arkadasım kaplumbaasının ismini hüsnü koymuştu heuh[signature][hline]aşk böceği le petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sürekli gittiğim bir cafe war kedilerinin adı orhan (: kedilerde isim köpeklerde olduğu kadar çok sorun olmuyor.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 dört kediyi üst üste koy öle bi foto koy[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 4 kedıyı yanyana tutmak bırz zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bagla :) yok valla bizim yurtta 5 kedi var bahçesinde üst üste duruyolar atlayıp duruyolar birbirlerinin üstüne :) yavrular[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Öf ne şirindir onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: orc_lord, 20 Kasım 2004 18:52 tarihinde demiş ki: resim isterük.. Çekim direk koycam deve kadar oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar