Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle bir isim koyma anlayışı daha kimsede görülmedi!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Allahım yarebbim ewe bi geldim ki karsımda mınnacıcık . Sokağa fırlatmıs iğrenç insanlardan bir kaçı ...
Bizimkilerde tabe yufka hemen dayanamamış almış eve büyüyünce bahceye bırakırız diyo ama ben annemın ne oldugunu bılıyorum asla bırakmaz o da bızım evın kedısı olucak ilk kedimiz i veterinerden aldık sapsarı müthiş bişi diğerlerinin tamamamı sokaktan ama görseniz cins kedi sankı dersınız... he bu arada son eklenenle birlikte ewde 4 kedi oldu :) vede başlıktada gordugunuz gibi böle bi isim daha kimse koymadı >>>> Tabikide iğrenç bulucaksınız minnacıcık kediye Hamza ismini koydular abi takdiri sizin .. :)[signature][hline]DJ Tiesto
Mesaj tarihi:
hamza!!!
rofl!!

harbi güzelmiş
baskı yap değiştirt kedinin ismini
tamam süper geyik malzemesi ama uzak dursun walla[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
kesin girer

değiştirmezsen harbi kötü olcak yalnız o kedini(tabi ki de senin) hali[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq

[Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 20 Kasım 2004 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sürekli gittiğim bir cafe war kedilerinin adı orhan (: kedilerde isim köpeklerde olduğu kadar çok sorun olmuyor.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
bagla :) yok valla bizim yurtta 5 kedi var bahçesinde üst üste duruyolar atlayıp duruyolar birbirlerinin üstüne :) yavrular[signature][hline]:))) !!!
........................
  • Yeni Oluştur...