Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Kız Arkadaşım Evleniyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sensiz yapamam altıma işerim çişimi tutamam diyen karı ( cok afedersiniz ) gitti 1 sene geçmeden biri buldu evlendi, daha sonraki ciddi ilişkimde 1 level daha atladım o da 2 ay sonra birini buldu, kadınlar server gibidir abi, quit atcam deyince gitme bokunu yiyim tribine girer baktılar gittin logic e madem gitti birini bulmalıyım olur, kabullenin
Mesaj tarihi:
seveni severler diye başlayan söz ne kadar doğru anlatamam. yapmadığım şebeklik kalmamıştı ona ama sonuç hüsran. ondan sonrakileri sallamadım ama bu sefer kurtulmak zor oldu.
Mesaj tarihi:
chrome said:

iarwain said:

chrome said:

benimkisi çocuk bile yaptı. böyle şeylere takılmamak lazım.

asdasd çocuk yaptığını bilcek kadar followladıysan,threaddeki elemandan daha büyük bir eziksin.

:) arkadaş kalmak, medeni bir şekilde ayrılmak diye bir şey var. liseden sonra senin de başına gelecektir eminim. sakin olmak lazım. tükürük saçmamak lazım hemen.

crit ;(
Mesaj tarihi:
Ayırd etmek için ikisini toplayıp önlerine kız arkadaşımın eski sevgilisi dayımın oğluymuş =( tarzı dalga geçmeye müsayit vıcık vıcık bir kişisel drama topici koyabilirsin. Roket adam bu topicleri kimyasal enerjiye çeviriyor sanırım.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

Ayırd etmek için ikisini toplayıp önlerine kız arkadaşımın eski sevgilisi dayımın oğluymuş =( tarzı dalga geçmeye müsayit vıcık vıcık bir kişisel drama topici koyabilirsin. Roket adam bu topicleri kimyasal enerjiye çeviriyor sanırım.

ekmek tanışırsak beni dövecekmiş nutella
korur musun beni ?
  • Yeni Oluştur...