GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Liebe said: bizim 2 arkadaş paralarını alıp aytımları göndermemişler ko da, adamlar sonra başka bi arkadaşları aracılığıyla 6-7 bin lira teklif edip istanbula getirtiyolar bıçak çekip kaçırıyorlar önceden aldıkları parayı fazlasıyla geri alıyorlar. niye anlattım bilmiyorum olay geçtikten sonra çok dalga geçmiştik ama korkudan öldüm diyodu çocuk o ara tövbe etti sonra. öyle saçma bi olay işte sfsds BİZİM KADAR BİDE YERİN ALTINDA VARRRR ADAMI MADAM YAPARIZ MADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Rasmon said: stoya botu işte. şu an betadayım sorunları fixleyip release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 30$ veririm life time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 30 dolara piety kesmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yada keserim ama LOOTS MINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 iş güç bulsan kendine daha fazla para kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 butthurt so much butthurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar