Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün istifa ettim

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Cipetpet said:

İyi adam iyi ,3 saat konuşup da bir konuyu en son trollemediğiniz tarihi söylermisiniz? Çetin abide öyle delikanlı bir adam işte,kaypak değil en azından!

eyvallah gözüm. bebiş iyi değil mi? benim işi falan s.ktir et. bir şey çıkmadı değil mi, bugün test sonuçları belli olacaktı?
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

neyse...3600 prim ödeme gün sayısını ve 15 sene sigortalılığı dolduran arkadaşlar...işten istifa etseniz bile sgk'dan alacağınız yazı ile 1 KEREYE MAHSUS KIDEM TAZMİNATINI alabiliyorsunuz. Bilmeyenler öğrensin. Acaip de uyuz oluyor patronlar he :) B)-
(akila, şu foruma eminim benden senelerce önce üye oldun? ne öğrettin bu kadar zaman boyunca insanlara abuk subuk atar-gider yapmaktan başka? selamlar ciğerim,öpüyorum yanaklarından.)

toplan çalıştığın mı
o işte çalıştığın mı

ayrıca
muhtar kent in bir röportajında geçiyordu
bir işte başarılı olmak istiyorsan, o iş haricinde başka bir gelir kaynağın olacak, arkana bakmadan ayrılmakta tereddüt etmeyeceksin

içerğinde bir şeydi
daha güzle ifade etmişti, ceo zaten adam
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

KuddusiMavra said:

neyse...3600 prim ödeme gün sayısını ve 15 sene sigortalılığı dolduran arkadaşlar...işten istifa etseniz bile sgk'dan alacağınız yazı ile 1 KEREYE MAHSUS KIDEM TAZMİNATINI alabiliyorsunuz. Bilmeyenler öğrensin. Acaip de uyuz oluyor patronlar he :) B)-
(akila, şu foruma eminim benden senelerce önce üye oldun? ne öğrettin bu kadar zaman boyunca insanlara abuk subuk atar-gider yapmaktan başka? selamlar ciğerim,öpüyorum yanaklarından.)

toplan çalıştığın mı
o işte çalıştığın mı

ayrıca
muhtar kent in bir röportajında geçiyordu
bir işte başarılı olmak istiyorsan, o iş haricinde başka bir gelir kaynağın olacak, arkana bakmadan ayrılmakta tereddüt etmeyeceksin

içerğinde bir şeydi
daha güzle ifade etmişti, ceo zaten adam

toplam çalıştığın süre...bankada da var çok şükür bir şeyler B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Japon olupta efendi ve kibar olmayan insan varmı yeryüzünde?intiharları bile kibar,kılıçla ve belli bir ritmik hareketle,bizde intiharların %90'ı boğaz köprüsünden ''atarım kendimi ha''diyip '' erkeksen at '' denildiği için numaradan kendini sarkıtma esnasında,ayak kaymalarından gerçekleşiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...