sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 İzmir deyim ve tatil beldesinde yaşamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Cipetpet said: İyi adam iyi ,3 saat konuşup da bir konuyu en son trollemediğiniz tarihi söylermisiniz? Çetin abide öyle delikanlı bir adam işte,kaypak değil en azından! eyvallah gözüm. bebiş iyi değil mi? benim işi falan s.ktir et. bir şey çıkmadı değil mi, bugün test sonuçları belli olacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 KuddusiMavra said: neyse...3600 prim ödeme gün sayısını ve 15 sene sigortalılığı dolduran arkadaşlar...işten istifa etseniz bile sgk'dan alacağınız yazı ile 1 KEREYE MAHSUS KIDEM TAZMİNATINI alabiliyorsunuz. Bilmeyenler öğrensin. Acaip de uyuz oluyor patronlar he :) B)- (akila, şu foruma eminim benden senelerce önce üye oldun? ne öğrettin bu kadar zaman boyunca insanlara abuk subuk atar-gider yapmaktan başka? selamlar ciğerim,öpüyorum yanaklarından.) toplan çalıştığın mı o işte çalıştığın mı ayrıca muhtar kent in bir röportajında geçiyordu bir işte başarılı olmak istiyorsan, o iş haricinde başka bir gelir kaynağın olacak, arkana bakmadan ayrılmakta tereddüt etmeyeceksin içerğinde bir şeydi daha güzle ifade etmişti, ceo zaten adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 şahsi favorim çiğli organize. 18 de paydos 18:15 ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Barnacle doğru dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sipeyskeyk said: İzmir deyim ve tatil beldesinde yaşamıyorum :) oha ev iş nereler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bostanlı torbalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yuh. bir ucundan diğer ucu. istanbulda olsan florya ile pendik arasına denk. ki o süreyi 3 saatten erken alamazsın. izmir yine win yine win.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 benim çiğlide çalışmam şart ya sdfs. şu askerlik çıksın aradan da bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Rerore said: KuddusiMavra said: neyse...3600 prim ödeme gün sayısını ve 15 sene sigortalılığı dolduran arkadaşlar...işten istifa etseniz bile sgk'dan alacağınız yazı ile 1 KEREYE MAHSUS KIDEM TAZMİNATINI alabiliyorsunuz. Bilmeyenler öğrensin. Acaip de uyuz oluyor patronlar he :) B)- (akila, şu foruma eminim benden senelerce önce üye oldun? ne öğrettin bu kadar zaman boyunca insanlara abuk subuk atar-gider yapmaktan başka? selamlar ciğerim,öpüyorum yanaklarından.) toplan çalıştığın mı o işte çalıştığın mı ayrıca muhtar kent in bir röportajında geçiyordu bir işte başarılı olmak istiyorsan, o iş haricinde başka bir gelir kaynağın olacak, arkana bakmadan ayrılmakta tereddüt etmeyeceksin içerğinde bir şeydi daha güzle ifade etmişti, ceo zaten adam toplam çalıştığın süre...bankada da var çok şükür bir şeyler B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 EY- VAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 http://www.itusozluk.com/image/tehlikenin-farkinda-misiniz_29139.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 nası güzel bi duygu dimi nan fsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Iyidir ya la cetin abi, abarmayin adama yuklenmeyin her seferinde. Hayirlisi valla, radikal kararlara saygi duymak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 üstad o deli asabi adamı naaptınız sıkıldı da gitti mi yoksa banlamayı başarabildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hele bi de küfürlüsü tadından yenmez sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Kuddusi dono umarim yeni is hayatinizda eski is hayatinizdan daha verimli bir is kolunda daha secenekleri bol ve daha duzgun calisma sartlarinda bir hayat surdurmenizi dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bende müdüre atra yapıyorum ama bakalım nasıl gelişecek olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ben ciddi degilim ya, hayirlisi olsun abi, klavyene kuvvet, kir forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sağol ninja...cümlemize huzurlu çalışma ortamı dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 satış/pazarlama mı çalışıyorsun çetintaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Rerore said: bende müdüre atra yapıyorum ama bakalım nasıl gelişecek olaylar benim müdür çok iyi dostumdu.onun yüzünden girdim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Rerore said: satış/pazarlama mı çalışıyorsun çetintaş evet...iyiyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Japon olupta efendi ve kibar olmayan insan varmı yeryüzünde?intiharları bile kibar,kılıçla ve belli bir ritmik hareketle,bizde intiharların %90'ı boğaz köprüsünden ''atarım kendimi ha''diyip '' erkeksen at '' denildiği için numaradan kendini sarkıtma esnasında,ayak kaymalarından gerçekleşiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 buradaki gibi ulusalcı geyiği yapıyor muydun satış muhabbetinde yoksa sadece ürüne mi odaklanıyordun ben de müdüre saygım sonsuz da, artık sevmemeye başladım aşk bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar