SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Arkadasımın ufak bır lafı Hoca bıze bı sayfa odev verdı 10 sayfa nasıl yazıcam ben bunu ya[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: BlackRose, imzasında demiş ki: He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you - Friedrich Nietzsche bg2 hatıralarından biri ve güzel bir söz[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 20 Kasım 2004 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 şimdi bi kafeye gittim ozamanla uo oynuyorum cafede o oynayanlar kürtler var şimdi size dialogları yazıorum ; 1 kürt: oğhlumm adam kaçıoo koş laaan 2.kürt: dur lan korkma çantamda gırater bombaaa var fırlatırım şimdi ben ona ve bu konuşmadan sora kopmuştum :D ordaki gırater bombayı adam yazıldığı gibi bağırarak sölemişti[signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) For Hibernia İçim!! Öhöm bakınız
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bi de şey çok güzel "düşünüyorum , öyleyse varım.." kim demişti hatırlamıom[signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) For Hibernia İçim!! Öhöm bakınız
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Descartes demişti.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bildiğim bir tek şey varsa , oda hiç birşey bilmediğimdir[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Socrates[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 "aşk, üç dileğinden ikisini sevdiğine ayırmaktır." ben dedim. demişim. diyorum hatta.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Öne çıkan mesajlar