Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam patiler :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rerore said:

sen de parasını ver açtır
köpekler istedi diye atlar kesilmesin
ama köpeklere bağış yapcan
o kısmı rumen atasözüne ters

ekmeğin anası çalışıyo, bu yiyo işte. rahat rahat açtırır o yüzden. Biz alın terimizle kamyoncularla uğraşıyoruz anasını satmak için. Benim param kıymetli.
Mesaj tarihi:
cOccOjaMbo said:

cempostaci said:

Marty said:

forumdan banlandi diye mi bu rage?

hayır
forumdan "uhhahhFISTIKCIKICIKI" diye nicki olduğu için banlandı sanırım

şu ekmek denen orospu çocuğu nickim uzun diye şikayet etmiş bi "arkadaşına". Onlar da "nickim uzun diye banlemişler" beni. Sanki kural dışı nick aldık anasını satayım. Ne bi trollük yaptım forumda ne bişey.
Akıllı uslu forumu okuyup yorumlarken hopp yollandık orospu çocukları ve yalaka tayfası sayesinde.

Be orospu çocuğu, madem 20 karakter uzun geliyo, 15 karaktere düşür izin verilen sınırı da kimse alamasın

>:D<
Mesaj tarihi:
la account açtırmak için para verecek/verdirtecek kadar enayi değilim. adam akıllı gönlünden geçen bi yere bağış yap.

Suark said:

cOccOjaMbo said:

Suark said:

e kural dışı nick almışsın işte?

Kural dışı nick? 20 karaktere izin veriliyor nick alırken. Bende 20 karakter aldım. Bu mu kural dışılık?

evet

Çok mantıklıymışsın arkadaş
Mesaj tarihi:
cOccOjaMbo said:

cempostaci said:

Marty said:

forumdan banlandi diye mi bu rage?

hayır
forumdan "uhhahhFISTIKCIKICIKI" diye nicki olduğu için banlandı sanırım

şu ekmek denen orospu çocuğu nickim uzun diye şikayet etmiş bi "arkadaşına". Onlar da "nickim uzun diye banlemişler" beni. Sanki kural dışı nick aldık anasını satayım. Ne bi trollük yaptım forumda ne bişey.
Akıllı uslu forumu okuyup yorumlarken hopp yollandık orospu çocukları ve yalaka tayfası sayesinde.

Be orospu çocuğu, madem 20 karakter uzun geliyo, 15 karaktere düşür izin verilen sınırı da kimse alamasın

ekmek iyi yapmis. hak etmissin sen.
Mesaj tarihi:
Suark said:

20 karakter olayı salakölçer işte,
her şeyi kuralamı dökücez canım aaaa

tamam haklısın, sana mantıktan söz etmek yanlıştı, kabul ediyorum koyun arkadaşım.

kzpmaza said:

insan gibi nik alsaydın arkadaşım. huahuahuahuauhauhuauhuahu diye nik mi olur.

kzpmaza nickinle muhattap alamıyorum seni ama maksat gelen kutuna 1 mesaj gelsin de sevin.
Mesaj tarihi:
Akito said:

bunca küfürleri ettiğine göre ban olayında başarılı olduklarını düşünmüyor musun ?

ilk nickimde 1 tane küfür, troll mesajı gösterebilirsen düşünürüm. ki öyle düşünseydim burda orospu çocuğuna orospu çocuğu demekle niye uğraşayım amk.

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...