Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sen de parasını ver açtır köpekler istedi diye atlar kesilmesin ama köpeklere bağış yapcan o kısmı rumen atasözüne ters Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=owzhYNcd4OM Benim simulasyon bitmiş tatlım, gözyaşlarını buraya bırak dönüşte toplarım. Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Suark said: e kural dışı nick almışsın işte? Kural dışı nick? 20 karaktere izin veriliyor nick alırken. Bende 20 karakter aldım. Bu mu kural dışılık? Alıntıla
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 dynamick online beyler çaktırmayın asdsadf Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 suark yine chp gibi mualefet yapmaya çalıştı Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Rerore said: sen de parasını ver açtır köpekler istedi diye atlar kesilmesin ama köpeklere bağış yapcan o kısmı rumen atasözüne ters ekmeğin anası çalışıyo, bu yiyo işte. rahat rahat açtırır o yüzden. Biz alın terimizle kamyoncularla uğraşıyoruz anasını satmak için. Benim param kıymetli. Alıntıla
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 account bilgilerini gönder eft ni yapıyorum Alıntıla
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yalnız daha türkiyedeki kanunlara göre hukuk uygulanamıyor adam paticik diye forumda forumun kuralları diyor 40 kişi hunharca banlandı Alıntıla
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 cOccOjaMbo said: cempostaci said: Marty said: forumdan banlandi diye mi bu rage? hayır forumdan "uhhahhFISTIKCIKICIKI" diye nicki olduğu için banlandı sanırım şu ekmek denen orospu çocuğu nickim uzun diye şikayet etmiş bi "arkadaşına". Onlar da "nickim uzun diye banlemişler" beni. Sanki kural dışı nick aldık anasını satayım. Ne bi trollük yaptım forumda ne bişey. Akıllı uslu forumu okuyup yorumlarken hopp yollandık orospu çocukları ve yalaka tayfası sayesinde. Be orospu çocuğu, madem 20 karakter uzun geliyo, 15 karaktere düşür izin verilen sınırı da kimse alamasın >:D< Alıntıla
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 cOccOjaMbo said: Suark said: e kural dışı nick almışsın işte? Kural dışı nick? 20 karaktere izin veriliyor nick alırken. Bende 20 karakter aldım. Bu mu kural dışılık? evet Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 la account açtırmak için para verecek/verdirtecek kadar enayi değilim. adam akıllı gönlünden geçen bi yere bağış yap. Suark said: cOccOjaMbo said: Suark said: e kural dışı nick almışsın işte? Kural dışı nick? 20 karaktere izin veriliyor nick alırken. Bende 20 karakter aldım. Bu mu kural dışılık? evet Çok mantıklıymışsın arkadaş Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 cOccOjaMbo said: cempostaci said: Marty said: forumdan banlandi diye mi bu rage? hayır forumdan "uhhahhFISTIKCIKICIKI" diye nicki olduğu için banlandı sanırım şu ekmek denen orospu çocuğu nickim uzun diye şikayet etmiş bi "arkadaşına". Onlar da "nickim uzun diye banlemişler" beni. Sanki kural dışı nick aldık anasını satayım. Ne bi trollük yaptım forumda ne bişey. Akıllı uslu forumu okuyup yorumlarken hopp yollandık orospu çocukları ve yalaka tayfası sayesinde. Be orospu çocuğu, madem 20 karakter uzun geliyo, 15 karaktere düşür izin verilen sınırı da kimse alamasın ekmek iyi yapmis. hak etmissin sen. Alıntıla
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ekran kartına kendini satanlar utansın Alıntıla
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 insan gibi nik alsaydın arkadaşım. huahuahuahuauhauhuauhuahu diye nik mi olur. Alıntıla
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 20 karakter olayı salakölçer işte, her şeyi kuralamı dökücez canım aaaa Alıntıla
Akito Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bunca küfürleri ettiğine göre ban olayında başarılı olduklarını düşünmüyor musun ? Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 adam peçeteden kendi kendine üremiş azmini sevdim delikanlı, milletin anasını klavyenden anarken gösterdiğin bu azmini adam olurken de göstermeni isteriz Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Suark said: 20 karakter olayı salakölçer işte, her şeyi kuralamı dökücez canım aaaa tamam haklısın, sana mantıktan söz etmek yanlıştı, kabul ediyorum koyun arkadaşım. kzpmaza said: insan gibi nik alsaydın arkadaşım. huahuahuahuauhauhuauhuahu diye nik mi olur. kzpmaza nickinle muhattap alamıyorum seni ama maksat gelen kutuna 1 mesaj gelsin de sevin. Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bunu da ben sikayet edeyim bari. ilk sikayetim olsun Alıntıla
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 seque'ye öm at açtırsın banını Alıntıla
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bence etmeyelim ibretlik dursun Alıntıla
Akito Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 @marty nası yani foruma meme koyanları hepimiz şikayet etmiyo muyduk ? cidden hangi gai şikayet ediyo o tarz şeyleri ? Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Akito said: bunca küfürleri ettiğine göre ban olayında başarılı olduklarını düşünmüyor musun ? ilk nickimde 1 tane küfür, troll mesajı gösterebilirsen düşünürüm. ki öyle düşünseydim burda orospu çocuğuna orospu çocuğu demekle niye uğraşayım amk. Alıntıla
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bence cocojambo haklı Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Akito said: @marty nası yani foruma meme koyanları hepimiz şikayet etmiyo muyduk ? cidden hangi gai şikayet ediyo o tarz şeyleri ?http://forum.paticik.com/read.php?73,6308282,page=1 Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.