noddle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Arkadaşlar merhaba, Ben Hacettepede makine müh. yüksek lisansımı bitirdim. (Alan: mekatronik) Nisan'da askere gidiyorum. Döndüğümde yurt dışında (Amerika, Kanada, Avustralya, Yeni Zelenda vb.) uzun dönem olarak stajyer olarak çalışmak istiyorum. Türkiye'de Henkel deterjan fabrikasında 2 yıllık bir iş tecrübem var. Ayrılmadan önce ingilizce yazılı referans mektubu da aldım. Acaba bu tarz profesyonel stajları sağlayan aracı firmalar var mı bildiğiniz? Sevgilerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Hocalarına sormuşsundur büyük olasılık ama sormadıysan yenilik takip eden hocaların çoğunun öyle ya da böyle bağlantısı oluyor böyle yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 askere gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yüksek yapıp staja gitmek nedir ya yetersiz misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 nerde yaptığına bakar stajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Tamam arkdaşlar gitmeyeyim madem. Şimdi artık işe alımlarda yurt dışında en az bir 6 ay yaşamış insanları daha çok tercih ediyorlar. Önemli olan ingilizce pratik yapmak aslında çalışmak değil. Ama işte staj da yapınca aynı zamanda iş tecrübesi de oluyor ve kendini geçindirecek kadar para da kazanıyorsun. Öteki türlü 1 yıllık bir sertifika programına gitsem gözümden 25k doları (okul+yaşam) çıkarmam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar