Papaz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ben Axisi Sphere içine kurdum Kendi öylesnine açtığım serverda invul la jaile basıyorum ama hiç bir şey olmuyor yani axisin olduğu dosyayı açıyor yardımcı olabilirmsniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hönk! daha açıklayıcı yazarmısın[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Dizin sorunu yok dosya sorunu yok server ayarlarını tam yapıyorum.. Axis açılmasında bir sorun olmuyor ama axisten verdiğim komutlar spwanlar daha doğrusu hiç birsey clinet içine yansımıyor.. Ne yapmam lazım?? spherea da attım [Bu mesaj Papaz tarafından 20 Kasım 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Axis kac wersion ? www.q1.ru dan ındırmeyı dene[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Axis 0.13.3.5. versiyonu ama olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 client 203 kullaniyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hıc bır sey annamıorum asıl sorun ne[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 salla ya bendeede oyle. sadece ilk bolumdekı invul admin jail vs vs seylerı kullanamıyorsun dıgerlerını kullanıyorsun dımı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Halletim saolun yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 beyler bende bi soru sorcaktım kafama göre bi serverım var ama axisden bir yerden bir yere duvar koymayı bilmiorum yardım edermisiniz yani birden on tane duvar falan koyma yani bir serverda görmüştüm gm bir yerden bir yere kosuo durduu yere kadar duvar oluo nasıl yapılıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 axisin item koyulan yerine gel en altta nuke ve tile var nuke bi yerden biyeri işaretleyip silmeye tile ise eklemeye yarar kolay gelsin..[signature][hline]zgrw ozledim seni mucx :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar