screamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Story of the Year - And The Hero Will Drown Nfs : Underground da vardı bu şarkı[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 freestylers-push up basement jaxx-red alert kraldir 2side[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bi an aklıma Manowar eşliğinde 9 gol attığım halı saha maçı geldi :P[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 star wars kantina müziği monkey island theme[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 cantina band eşliğinde spor salonunda... rofl izleyenlerin hepsi gülmekten geberir toplu katliam olurdu[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sepultura - roots[signature][hline]"Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey ne olurdu?" sorusu benim için bir anlam kazandı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: BlaCk_DmC, 19 Kasım 2004 18:09 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 19 Kasım 2004 17:23 tarihinde demiş ki: tamam bende seviyorum inflames'i fan lerinden biriyim ama ne alakası var be insanın içini kıpır kıpır yapmakla. her olaya sevdigin durum mu yazılır. Yoo Gayette gaza getiriyosa beni bir şarkı isterse black metal olsun içimi kıpır kıpır yapıyosa. Gerçi black metalde nası yapcak o da ayrı Sürekli jIn jın jın jın dum dumd umd u mdum Böreahaaaghh :) adam insanın içini kıpır kıpır edicek sarkı diyo yoo gaza getiriyo diyosunuz bana hala Sevindirik sarkılar diyo adam benmi yanlış anlıyorum[signature][hline]Lorrotar [Bu mesaj Lorrotar tarafından 20 Kasım 2004 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kindar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 wamdue project- King of my castle Junior jack - Da hype / E Samba / Stupidisco ( çoğu parçası iyi cek dene derim ) Jay dee - Plastic Dreams Da Hool - Love Parade Benny Benassi -Able to love / İllusion / Loneliness Who da funk -Shine disco balls Shaggy -Lyrical Gangster ( Kesin olmalı :P ) Magic box -Carillon[Gigi D'Agostino Remix] / İf You ( radio mix ) / this is better Cassius -Feeling for you / Stardust with dust / The sounds of violence Nina Sky -Move Your Body Punjabi MC - Mundian To Bach Ke (Knight Rider Remix) Panjabi MC - Jogi Royal Gigolos - California Dreaming Anita Ward -Ring My bell Techno Trance - Everybody Jump Antifunky - Yo Dj Sister's - ATC - Around The World Daft Punk -Around The World LAURA_BRANIGAN___SELF_CONTRol StoneBridge - Put Em High Ann Lee - 2 Times Duran Duran - Wild Boys Effiel 65 - Blue / Get Down on it / move your body Diana King - Shy Guy Sanırım biraz fazla oldu ama umarım işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Cardigans - My Favorite Game lostprophets - Ride Fuel - Quarter Banana j -Witch Hunter Robin // Nasıl bulursun bilemem Element 80 - Broken Promises Da Muttz - Wassuup // Bunu basket oynarken çalarlardı anılarım canladı SkipKnot - Wait And Bleed Linkin Park - Breaking The Habit Battle Without Honor or Humanity - Kill Bill soundtrack den The OffSpring - Staring At The Sun // Final Fantasy i izlerken bunu çalmışlardı acaip olmuştum bence bu duruma uygun[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ontus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 walla bence offspring ne kadar bulursan at. jennifer lost the war,gone away, i choose, genocide, change the world ve staring at the sun ii gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 red hot chili peppers tam bu duruma göre.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Lorrotar, 20 Kasım 2004 16:15 tarihinde demiş ki: adam insanın içini kıpır kıpır edicek sarkı diyo yoo gaza getiriyo diyosunuz bana hala Sevindirik sarkılar diyo adam benmi yanlış anlıyorum Niye? Kıpır kıpır olunca gaza gelme olmuyormu oyle bır kuralmı var ?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar