Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yakıştı demi la ülkemize.. ısınmaya başladım ben yavaş yavaş bu isme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Lütfen ılımlıyı unutmuşun Türkiye Ilımlı İslam Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Llama said: yakıştı demi la ülkemize.. ısınmaya başladım ben yavaş yavaş bu isme bir kere kardeş,islam dediğin din literatürün de,türk,arap,acem gibi ırk isimleri devletin başına konulamaz.ırkçılık ve milliyetçilik islam da yoktur. Avrasya islam emirliği dersen daha bir mantıklı olur.çünkü bildiğiniz devlet kavramı islam da yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 garbıç pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://cdn.hugelol.org/i/73306.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UhhAhhFISTIKCIKICIKI Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Gerçek islam bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Cipetpet said: bir kere kardeş,islam dediğin din literatürün de,türk,arap,acem gibi ırk isimleri devletin başına konulamaz.ırkçılık ve milliyetçilik islam da yoktur. Avrasya islam emirliği dersen daha bir mantıklı olur.çünkü bildiğiniz devlet kavramı islam da yoktur. ee önerin var mı ? ne yapalım ülkenin ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 SENKO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UhhAhhFISTIKCIKICIKI Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Llama said: Cipetpet said: bir kere kardeş,islam dediğin din literatürün de,türk,arap,acem gibi ırk isimleri devletin başına konulamaz.ırkçılık ve milliyetçilik islam da yoktur. Avrasya islam emirliği dersen daha bir mantıklı olur.çünkü bildiğiniz devlet kavramı islam da yoktur. ee önerin var mı ? ne yapalım ülkenin ismini Yazmış işte neyin uygun olduğunu. Okumadan alıntı yapmalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 UhhAhhFISTIKCIKICIKI said: Yazmış işte neyin uygun olduğunu. Okumadan alıntı yapmalar.. balonunu alırım olum senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Ataturkiye yapilsin daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Cipetpet said: Llama said: yakıştı demi la ülkemize.. ısınmaya başladım ben yavaş yavaş bu isme bir kere kardeş,islam dediğin din literatürün de,türk,arap,acem gibi ırk isimleri devletin başına konulamaz.ırkçılık ve milliyetçilik islam da yoktur. Avrasya islam emirliği dersen daha bir mantıklı olur.çünkü bildiğiniz devlet kavramı islam da yoktur. din zaten arapların dini turklere opsiyonel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 İLK SAYFADA POSTUM OLSUN KAHROLASI ATAYİZLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 buyrun benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ikinci sayfa aw yiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 arkadaşlar uygun fiyata denize 5dk ilk sayfada mesaj. iletişim: öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ilk sayfayi kacirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bence en güzeli SEMİH CUMHURİYETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Yönetim şeklini diktatörlük yapıp ülkeyi bana devredin, siz de rahat edin bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 seks cumhuriyeti. ilerde sadece bu ideoloji kalacak. dünyayı koca memeli kadınlar yönetecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Fazla Magi izlemissiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 türkiye gerçek islam bu değil cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar