Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yakıştı demi la ülkemize.. ısınmaya başladım ben yavaş yavaş bu isme
ayican Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Lütfen ılımlıyı unutmuşun Türkiye Ilımlı İslam Cumhuriyeti
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Llama said: yakıştı demi la ülkemize.. ısınmaya başladım ben yavaş yavaş bu isme bir kere kardeş,islam dediğin din literatürün de,türk,arap,acem gibi ırk isimleri devletin başına konulamaz.ırkçılık ve milliyetçilik islam da yoktur. Avrasya islam emirliği dersen daha bir mantıklı olur.çünkü bildiğiniz devlet kavramı islam da yoktur.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Cipetpet said: bir kere kardeş,islam dediğin din literatürün de,türk,arap,acem gibi ırk isimleri devletin başına konulamaz.ırkçılık ve milliyetçilik islam da yoktur. Avrasya islam emirliği dersen daha bir mantıklı olur.çünkü bildiğiniz devlet kavramı islam da yoktur. ee önerin var mı ? ne yapalım ülkenin ismini
UhhAhhFISTIKCIKICIKI Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Llama said: Cipetpet said: bir kere kardeş,islam dediğin din literatürün de,türk,arap,acem gibi ırk isimleri devletin başına konulamaz.ırkçılık ve milliyetçilik islam da yoktur. Avrasya islam emirliği dersen daha bir mantıklı olur.çünkü bildiğiniz devlet kavramı islam da yoktur. ee önerin var mı ? ne yapalım ülkenin ismini Yazmış işte neyin uygun olduğunu. Okumadan alıntı yapmalar..
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 UhhAhhFISTIKCIKICIKI said: Yazmış işte neyin uygun olduğunu. Okumadan alıntı yapmalar.. balonunu alırım olum senin
bck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Cipetpet said: Llama said: yakıştı demi la ülkemize.. ısınmaya başladım ben yavaş yavaş bu isme bir kere kardeş,islam dediğin din literatürün de,türk,arap,acem gibi ırk isimleri devletin başına konulamaz.ırkçılık ve milliyetçilik islam da yoktur. Avrasya islam emirliği dersen daha bir mantıklı olur.çünkü bildiğiniz devlet kavramı islam da yoktur. din zaten arapların dini turklere opsiyonel..
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 İLK SAYFADA POSTUM OLSUN KAHROLASI ATAYİZLER
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 arkadaşlar uygun fiyata denize 5dk ilk sayfada mesaj. iletişim: öm
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bence en güzeli SEMİH CUMHURİYETİ
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Yönetim şeklini diktatörlük yapıp ülkeyi bana devredin, siz de rahat edin bende.
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 seks cumhuriyeti. ilerde sadece bu ideoloji kalacak. dünyayı koca memeli kadınlar yönetecek.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 türkiye gerçek islam bu değil cumhuriyeti
Öne çıkan mesajlar