pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 coco said: vipassana öğrencilerinden tanıdıklarım arasında yıllık iznini kullananlar var katılım için.. bana dert değil, işimin patronu olduğumdan (:P) ama yıllık izni kullanmaya değer. 10 yıllık tatil yapmış gibi hissediyorsun 10.günün öğlen vakti suskunluğun bittiğinde 5 hafta okul tatilim var, bu hafta bitiyor beybi. gelmek isterdim ama. her şeyi affetmek hariç yoga tam benim kafaya göre de işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yoga değil şekerim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 meditasyon diyince yogayı çaktım direkt. ama dediğim gibi yoga iyi hoşta affetme konusunda ona çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 eheheheh yoga iyidir, hatta bütünün uygulamasıdır. fiziksel aktivite eşlik eder zihnin eğitimine.. gel sen bir ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 kari var mi bol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 vallahi ki karı daha bol oluyor, ne yalan sööliim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 valla sadece sahaja yoga yaptım az buçuk, biraz da kitap okudum. okul olmasa %90 gelirdim yakın zaten coco kardeş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Gitsem mi acep ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 sen önce K.UGE'ye git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 dogru once o var :( Daha isyerinden cikip goz doktoruma gorunemedim yahu, merkez hak getire coco san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 gözü zaten hiç ihmal etme shalak shey... süreçlerini iyi yönet lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ❤ Soylediklerinin hepsi bende ;) yaktigin isigin bi katresi bile bosa gitmeyecek emin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hay cakralariniz kapansin e mi, bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 pis zorba seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 coco said: aslında yakın olduğu kadar da uzak, matematik kadar basit, yakınlığı bu fakat olasılık sadece %50 den ibaret değil, o sebeple uzak yeter böyle şeylerle uğraştığın. hak dinine geç artık. oyalanma fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 denedik olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 nooluyor burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 taocu seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 zamanında okuduydum. koca kitap dönüyor dolaşıyor aynı şeyi söylüyor. erken boşalma aslansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Meditasyon iyi hos ama boyle toplu seans fln saçma geliyor. İstiyorsan gidersin hocaya, ögrenirsin teknik. Sonrasi grup isi degil zaten sanirim. Yoga dersine gitmek daha cazip. Ayrica para yok isi de yalan gibi. Zira daha once bu kisiydi sanirim, istanbulda yaptiginda 300 400 eur laflari donuyordu. Ha burada olsa, vaktim de varsa neymis bu diye gidilir belki de, kusadasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paran yoksa git istemiyorlar. Gittik gördük diyoruz. Yoga ile uzaktan yakında alakası yok ayrıca. Söylenene göre Buddha'nın geliştirdiği bir meditasyon. 2500 yıldır hocadan hocaya bozulmadan kalmış bir meditasyon. Zaten gittim gördüm Buddha'yıda biliyorsan biraz bu onun dişi diyorsun rahatlıkla. Gru muru falan fistan yok. Sadece şey var toplu meditasyonlarda budist ilahisi çalıyor. Bunu yanlış anlamayın amaç meditasyon ortamı yaratmak vs diyorlar. Birde Goenka'nın söylediği bir kaç nokta abartı gelmişti gerçeklikten uzak gelmişti. Ama sonuçta amaç meditasyonu öğrenmek. Gayette öğreniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 İşte şu dedikleriniz İstanbul'da da olursa sesleniverin madem. Gidip görmeden duyumla yorum yapmak çok doğru değil sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 en güzel meditasyon koğuşta ilk gün iki üst devrenin kontrolünde su çekmektir. orada insan fazlasıyla kendiyle başbaşa kalıyor ve burada beş günde vaad edileni bir saat gibi kısa bir sürede alabiliyorsunuz. bütün hatalarınızı "ulan ben naptım da buraya düştüm" süzgecinden geçirip seçimlerinizle birer birer yüzleşiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Burdur'da yapsaydın sen de... Alla alla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bana iyi bi masaj lazim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar