Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7-18 Nisan Vipassana Meditasyon Kursu

coco

Öne çıkan mesajlar

coco said:

vipassana öğrencilerinden tanıdıklarım arasında yıllık iznini kullananlar var katılım için..

bana dert değil, işimin patronu olduğumdan (:P)

ama yıllık izni kullanmaya değer.
10 yıllık tatil yapmış gibi hissediyorsun 10.günün öğlen vakti suskunluğun bittiğinde

5 hafta okul tatilim var, bu hafta bitiyor beybi.
gelmek isterdim ama.
her şeyi affetmek hariç yoga tam benim kafaya göre de işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Meditasyon iyi hos ama boyle toplu seans fln saçma geliyor. İstiyorsan gidersin hocaya, ögrenirsin teknik. Sonrasi grup isi degil zaten sanirim. Yoga dersine gitmek daha cazip.

Ayrica para yok isi de yalan gibi. Zira daha once bu kisiydi sanirim, istanbulda yaptiginda 300 400 eur laflari donuyordu.

Ha burada olsa, vaktim de varsa neymis bu diye gidilir belki de, kusadasi?
Sosyal ağlarda paylaş

Paran yoksa git istemiyorlar. Gittik gördük diyoruz. Yoga ile uzaktan yakında alakası yok ayrıca. Söylenene göre Buddha'nın geliştirdiği bir meditasyon. 2500 yıldır hocadan hocaya bozulmadan kalmış bir meditasyon. Zaten gittim gördüm Buddha'yıda biliyorsan biraz bu onun dişi diyorsun rahatlıkla. Gru muru falan fistan yok.

Sadece şey var toplu meditasyonlarda budist ilahisi çalıyor. Bunu yanlış anlamayın amaç meditasyon ortamı yaratmak vs diyorlar. Birde Goenka'nın söylediği bir kaç nokta abartı gelmişti gerçeklikten uzak gelmişti. Ama sonuçta amaç meditasyonu öğrenmek. Gayette öğreniyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

en güzel meditasyon koğuşta ilk gün iki üst devrenin kontrolünde su çekmektir.

orada insan fazlasıyla kendiyle başbaşa kalıyor ve burada beş günde vaad edileni bir saat gibi kısa bir sürede alabiliyorsunuz. bütün hatalarınızı "ulan ben naptım da buraya düştüm" süzgecinden geçirip seçimlerinizle birer birer yüzleşiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...