Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Jim_E_Rustler said: Cipetpet said: diyanete de karşıyım ben,serbest bıraksınlar,kim neye inanıyorsa onun tapınağını açsın ibadetini etsin banane,hem müslümanım diyeceksin,hem kiloyla et satan kasap gibi,kadın satan umumhanelerden aldığın vergileri,inananların önünde namaz kıldıran imama maaş olarak dağıtacaksın,hem de ne kadar dürüstüz ıvırız zıvırız diye dem vuracaksın,işte bunların hepsi sex burada kilitlenip kalıyor konu... Bi ülkenin dini mi olur, ne şapşal konusuyorsun. beyninimi aldırdın arkadaş? burada eleştirdiğim akp dir,devletle alakalı bir şey demişmiyim ben? türkiye cumhuriyeti laik bir devlet olduğunu bilemeyecek kadar aptalmıyım ben? şu anda ki iktidara söylüyorum ama anlamayacak kadar da kaliteli bir arkadaşsın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Bu işin devletin elinden cıkması demek, aynı işin sadece illegalinin artması demek. Hiç mi anlamıyorsunuz bu işten? Devletin bu işi kendinin yapmasının sebebi zaten kadınların ve müdavimlerin belli protokollere uyması gerekmesi. Hastalık, kadınların güvenliği, gelirin yasadışı olması etc. Saçmasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Fin said: Neler gidecek ? eşin dostun zorlana kapanır kız arkına dokundun diye polisler tarafından azar işitince görürsün neler gittiğini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 2430'lara kadar dayanın zaten ülke yokolcak o ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Cipetpet said: Jim_E_Rustler said: Cipetpet said: diyanete de karşıyım ben,serbest bıraksınlar,kim neye inanıyorsa onun tapınağını açsın ibadetini etsin banane,hem müslümanım diyeceksin,hem kiloyla et satan kasap gibi,kadın satan umumhanelerden aldığın vergileri,inananların önünde namaz kıldıran imama maaş olarak dağıtacaksın,hem de ne kadar dürüstüz ıvırız zıvırız diye dem vuracaksın,işte bunların hepsi sex burada kilitlenip kalıyor konu... Bi ülkenin dini mi olur, ne şapşal konusuyorsun. beyninimi aldırdın arkadaş? burada eleştirdiğim akp dir,devletle alakalı bir şey demişmiyim ben? türkiye cumhuriyeti laik bir devlet olduğunu bilemeyecek kadar aptalmıyım ben? şu anda ki iktidara söylüyorum ama anlamayacak kadar da kaliteli bir arkadaşsın sanırım. Ya bi sus artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ee noldu yani,özüne yakışır şeyler koyarak,beni susturacaksın ve bende susarak kenara çekileceğim öylemi? bi 40 fırın ekmek ye öyle gel hadi canım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Llama said: Fin said: Neler gidecek ? eşin dostun zorlana kapanır kız arkına dokundun diye polisler tarafından azar işitince görürsün neler gittiğini... LEL. persepolis kafası iyiymiş sekse vurulan her darbeyle şeriyat geliyor lolol modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 he tek sekse darbe vuruyorlar zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Fin said: LEL. persepolis kafası iyiymiş sekse vurulan her darbeyle şeriyat geliyor lolol modu evet onu yaşıyoruz.. farkında değilsin sanırsam daha 2 gün önce askerler için çıkan yasalar bile bunun bir aşaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 seks yapamadigim gun giderim arkadas bu ulkeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 senko said: seks yapamadigim gun giderim arkadas bu ulkeden. http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/35466_10151346379067615_1130326985_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 GENELEVLER KAPANSIN, TECAVUZLER COGALSIN! SAPIGIZI, HAKLIYIZ, DUDUKLEYECEGIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ŞAKŞAKŞAKŞAKŞAKAŞAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 coco siffredi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 dünyanın bilinen en eski ve köklü mesleklerinden birini engelleyemezsiniz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Bu meslegin bitmesi imkansizdir. O sebeble underground olarak surdurulecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 helal be ninja-san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 adam sanki kerhanecibaşı.öyle bir yetkili açıklama yapmışki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ninjaya saygısızlık yapmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wc3f4xU_FfQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Akito said: ninjaya saygısızlık yapmayın lan. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ben ciddi yazdım ki /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bunların kafaları çok acayip yani. kürtajı yasakla seksi yasakla alkolü yasakla. hepsi sona erecek sanıyorlar. sadece merdiven altına inmekle kalacak. yasaklanan her şey böyle olur. daha çok can yakar yasadışı ve denetimsiz olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 adamlar yasaklamıyor aslında belli bi kesime şirin gözükmeye çalışıyolar, akp nin çoğu orciden orciye koşuyor bence gizli gizli seks içki yalan dolan hepsi onlarda afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bu kadar başkasının uçkuruna düşkün başka bir hükümet ve nesil olmamıştır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar