Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Evlerin Kapatılması Gündemde

chrome

Öne çıkan mesajlar

Cipetpet said:

hiç bir kadın,kendi isteğiyle,tanımadığı erkeklerle günde 10-20-30 defa cinsel ilişkiye girip bedenini kiralamaz.

dünyanın da en alçakça sistemi genelev sistemidir bence,işletenleri de taksim meydanın da sallandıracaksın,bak gör bir daha garip-gureba,fakir-fukara'nın düşmüş çoluk çocuğunu kendilerine sermaye yapan çıkıyormu...

devletin üzerine düşende madem namus kavramı bu kadar ağır bu ülkede,namussuzlukla itham edilen kadınları,alacak kadın sığınma evlerin de bakacak,evlendirecek,doğacak çocuklarına da,pozitif ayrımcılık yapacak.

Milyonlarca abazan kapina dayansin bakalim ayni seyleri soyleyeblecek misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:

Kendi postunu net diye bitiren ibibikten toplumsal tespitler.

abi sen benim espirimi ciddi algılayan platformda yaşayan espiri hedef kitlemsin. sana yazıyorum ben onu. sen te allam dingile bak de diye yazıyorum. canımph... umpshsss..

edik: araya mesaj kaçmış bisürü
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

eroinin yasak olması,binlerce eroinmanın devletin kapısına dayanmasına neden oluyormu?

bari argümanınız sağlam olsun arkadaş,ne bu devlet üretim çiftliğimi? sanki dana buzağı çoğalttırıyorlar arkadaş

Uyusturucu ile sex i ayni kefeye koyarak ne kadar sacmaladigini gosterdin zaten,tartismaya bile girmem.

Camıye giden herkes cennete mi gidiyor?O zaman camileri de kaldıralım...
Sosyal ağlarda paylaş

diyanete de karşıyım ben,serbest bıraksınlar,kim neye inanıyorsa onun tapınağını açsın ibadetini etsin banane,hem müslümanım diyeceksin,hem kiloyla et satan kasap gibi,kadın satan umumhanelerden aldığın vergileri,inananların önünde namaz kıldıran imama maaş olarak dağıtacaksın,hem de ne kadar dürüstüz ıvırız zıvırız diye dem vuracaksın,işte bunların hepsi sex burada kilitlenip kalıyor konu...
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

diyanete de karşıyım ben,serbest bıraksınlar,kim neye inanıyorsa onun tapınağını açsın ibadetini etsin banane,hem müslümanım diyeceksin,hem kiloyla et satan kasap gibi,kadın satan umumhanelerden aldığın vergileri,inananların önünde namaz kıldıran imama maaş olarak dağıtacaksın,hem de ne kadar dürüstüz ıvırız zıvırız diye dem vuracaksın,işte bunların hepsi sex burada kilitlenip kalıyor konu...

Bi ülkenin dini mi olur, ne şapşal konusuyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

chrome said:

şu topicte kapatılmamasını savunan herkes bence genel ev müdavimidir. işine gelmiyordur nokta!net!

Ya lel.

Bu son dönemde ne kadar garip herif doldu foruma.

islam sitesine döneriz yakında az kaldı
bu tipler yüzünden zaten ülkenin temel taşları değişti.
genelev diyorlar ama nelerin gidiceğinden farkında değiller
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...