Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

REDHACK grubu canlı yayında ULUSAL KANAL'da. şu an reklamlar var,birazdan başlıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet izleniyor. Şimdi başladı.

http://www.ulusalkanal.com.tr/canliyayin/canliyayin.html

ODA TV davasından yıllarca hapiste yatan Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan konuk. REDHACK ile ilgili kitap yazan Orhan Gökdemir konuk. Bu arada vizyona giren ve REDHACK'i anlatan RED filmi tanıtılacak. Red Hack grubunu temsilen birisiyle de telefon bağlantısı yapılacak.
Mesaj tarihi:
İlk enteresan açıklama..."Çekirdek kadro 12 kişi. Sayıları 100'e ulaşan REDHACK militanı var. Kimse kimseyi tanımaz. Belirli güvenlik kriterlerimiz var. En fazla karşımızdaki REDHACK militanının kadın mı,erkek mi olduğunu tahmin edebiliyoruz."
Mesaj tarihi:
"elimizde dışişleri bakanlığı ve iç işleri bakanlığı sitelerinden heklediğimiz bir çok belge var."

programcının sorduğu soru: bir ipucu verebilir misiniz?
"65-70 bin üzeri belge var elimizde. açıklayacağımız belgeler -biz politik bir örgütüz-politik örgütümüzün çizgisine hizmet etmek zorunda. rastgele belge açıklamıyoruz."
Mesaj tarihi:
Somon said:

moriarty said:

lamer dediğiniz adamlar en azından bişeyler yapıyo.

napıyooo

http://www.luxplastic.com/inc/models/img700/161079812112011L-240%20ELEGANCE%20S%C3%9CZGE%C3%87%2012%20NO.jpg
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Çeto bunların gerçekten iyi niyetli olduğunu veya kim olduğunu bile bilmeden ne destekliyorsun ki? Gayette CIA-Mossad kuklası olabilirler, hatta bunu kendileri bile bilmeden.

valla bende düşündüm bunu ama,at izi it izine karışmış bu memleket de,kim casus,kim vatansever belli değil,30 sene amerikaya küfredip,amerikan arabasına bineni de var,büyük şeytan amariga diyip,çoluğu çocuğu amerika da okutup oraya gebe kalanda,bu nasıl memleket anammmm
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

"Tatar Ramazan" said:

Çeto bunların gerçekten iyi niyetli olduğunu veya kim olduğunu bile bilmeden ne destekliyorsun ki? Gayette CIA-Mossad kuklası olabilirler, hatta bunu kendileri bile bilmeden.

valla bende düşündüm bunu ama,at izi it izine karışmış bu memleket de,kim casus,kim vatansever belli değil,30 sene amerikaya küfredip,amerikan arabasına bineni de var,büyük şeytan amariga diyip,çoluğu çocuğu amerika da okutup oraya gebe kalanda,bu nasıl memleket anammmm

Şu çipetpet tam bir karacahil
Mesaj tarihi:
İlk başta yaptıklarını destekliyordum, her zaman muhalif birileri lazımdır.

Ancak emniyeti hackleyip bütün gizli tanıkların isimlerini internete verdiklerinde yanlış insanlar olduklarını düşünmeye başladım
Mesaj tarihi:
emniyet işinde bence de ayıp ettiler ya. Yurdumda arkadaşlarım içki içiyor diye gidip polise ihbarda bulunanları görünce sinirlenmedim değil de sonuçta insanlar haklarını kullanıyorlar.
  • Yeni Oluştur...