Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tesekkurler :) tuh keske daha once soyleseydin editleyebilirdim ama simdi editleyemiyorum zaman geçti :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tabii ki dwarf-paladin. ama daha çok var :([signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 son gün değilde son günden bir gün önce (server 16da) bit tama raid ve 2-3 tane party olarak toplandık hordelarla orduyu hazırladık çıktık yola leveller 15-28 arası arada 30 levelliller vardı galiba Crossroadsda toplanıp yola çıktık yolda quest yapan dusuk levellilerde peşimize takıldı baya guzel ilerledik ashenvale e geldik ve karsımızda level 27-28 moblar butun raid saldırıyordu ama anca geberiyordu burada biraz oyalandıktan sonra olenler canlandırıldı ve yola devam edildi elf gard bolgesine gelmiştik garları ve orada bulunan bir kaç elfi öldürmemiz 1 dakika bile surmemişti aralıksız yolumuza devam ediyorduk astranaar a yaklasıyorduk bazıları yanlıslıkla mob cekiyordu onlara bile acınmadan oldurluyordu tam astranaar ın kapısını gorduk benim wow hatayı bastı girmek için biraz bekledik(o gun sıra olayı vardı ) ve oyun girdigimde raid in kuzeyde dagıldıgını ogrendim arkadastan(paticikten xrex) sonra o grubuyla buraya kadar geldi 2-3 kisi kalmıslardı ben ve yanımda bulunun başka bir undeadle birlikte gruba katıldık kıyıdan koseden astranaardan uzaklastık yolumuz tekrar astranaar dı ama hain elf rogueler (3 rogueydu galiba) öndeki grubu oldurmustu ve bunlarda bize dogru kacıyordu bizi uyardılar ve hemen pusuya yattık oracıkta ve geldiklerinde gayet guzel bir sekilde totem bozgununa ugradılar (3-4 tane shaman olunca boyle oluyor) yılmadık yolumuza devam ettik ikinci grup doguya gidiceklerini soyledi bizde onları biraz gecirdik sonra yolumuza devam ettik ilk ashenvale deki elf postuna geldik 3 kişiydik guardları temizledik ama 1 kisi olmustu gruptan ayrıca 1 gardda aggroydu karsıda 1 druid 1 hunter vardı xrex gardın ona saldırması nedeniyle ve karsıdakilerinde akıllı cıkıp ona saldırmasıyla oldu bende hunteri oldurdum ama druide gucum yetmedi dirilip hemen barrensin ashenvale cıkısındaki orc postuna saklandık sonucta buraya yaklasamıyorlardı buyuk elf ordusunun geldigini duyduk amacımız 5-10 kisiylede arkadan sıkıstırıp kacmalarını engellemekti ama kimseyi bulamadık ancak iki kisi savunmamızı surdurduk elfler gecti gitti arkadan 2-3 tane elfi tuzakla ve totemlerle hallettik grubun dikkatini bile çekmemişti dumduz crossroads a yuruyorlardı crossroadsun duellocuları elflerin geldigini duyunca duelloyu bırakıp savunmaya gelmişti baya yararlarını gorduk arkadan bizden sıkıstırdık elfleri elflerin dagıldıgını zannettik fakat arkamızdan gelen 7-8 kisilik rogue grubu ölümümüzü olabildğince çabuk verdi sonra dirilip onlarıda hallettik baya guzel bir gundu iki kişi 20 tane elfler savaşmıştık baya matraktı[signature][hline]Tauren Warrior Troll Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ayrıca raidden birkaç görüntü buldum koyayım dedim Raid Raid2 Raid3 Raid4 buda betanın son gunu oylesine orgrimmarın kudreitini gostermek icin aldıgım bir ss arkadaki tauren oraya çıkmıç ağlıyordu ötekiden bizim pişmiş kelle oluyor alliance arıyor galiba Orgrimmar[signature][hline]Tauren Warrior Troll Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 gnome mage ler birleşelim büyü manyagı yapalım horde ları :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 benimde güzel anılarım oldu ozellıkle 2.stress zamanlarında server cok dolu degıldı lag yoktu 2 tane horde lvl 22 troll shaman la 22 undead warrior auberden rehin almıstı sehırden cıkamıyorduk cıldırmıstım adamlara yardıma gelın dıyordum kımse tınlamıyordu neyse oldum tabı 4-5 defa ama 1 kere troll kesıp honor almıstım bir kerede yıne ashanvale de takılırkene virus fılan ufak actionlar olmustu virus 1 tane tauren ezmıstı o cok komıktı adam donmus arkasını kacıyor ulen 2 tane rogue war arkanda kacılırmı bırak geber :D ben cok pvp ye gırmedın gırdımsede cok kalabalık değildi çünkü makına cok kasıyordu bole 20 kısıyı bırden gorunce ram yetmegı ıcın :P[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 vallahi linderoth ben girdimde ne oldu diyecem dogru duzgun savasın tadı çıkmıyordu 20 -30 kişinin ustunde olan savaslarda genelde bilgisayar kendinden geciyordu ancak olunca yada grubu kaybedince kendine geliyordu eu çıkmadan ram edinmek lazım[signature][hline]Tauren Warrior Troll Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Su gecen beta surecı boyunca bana tek koyan sey rogue me shoulder birde su yuze takılan kırmızı bandana sahıp olmamam yanı cok koydu bana karızma seyler çünkü :([signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Eu da collector's edition in çikip çikmayacagi belli oldumu ?[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eh verdim kararımı ben :) orc ve troll arasında gidip geliyorum . nedense orc modellemelerini pek sevmedim. ama horde = orctur yahu :) troll cok tatlı geldi bana nedense ama ne olursa olsun tabiki shaman :) buarada troll hatunlar elf hatunlardan daha hüzel :P[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 20 Kasım 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yahu amerikaya 3 gün kaldı ağlamak istiyorum. biz daha şubata kadar beklicez.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 daha çok para kazanmak için diyorlar ama ben o mantığı da anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 daha eu serverları hazır değil yoksa oyun aynı oyun pat diye acılmaz eu serverları[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meleghost Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Her türlü eu dayım charımda Gnome Mage öteside yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 eu dayız zate bizde :) human warrior - pvm server undead mage -pvm server troll shaman - rp serverı dwarf priest- pvm server[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 21 Kasım 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar