Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Doğru söyledin en iyisi gidip bir deneyeyim hem fikir edinmiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Firstblood said: Türkiyede kaç yaşında başlanır ki buna, bir yer buldum gitsem başlamak istiyorum desem 12 yaşındakilerle acemi grubuna koyar mı..? Eger Asya da bu egitimi aliyor olsa idiniz cok kucuk yaslarla karma olarak baslardiniz. Ama Avrupada herkes bu sanatla yeni tanistigi icin yasitlarinizin olacagi bir dojo nun garantisini verebilirim. Iyi calismalar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 lan ankarada varsa merak eden beraber gidip bir bakalım benimde elim değsin istiyorum belki hoşuma gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 cevabiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Kendo yerleri ankara ANKARA ANKARA KENDO & IAIDO DERNEĞİ (AKI) Yer: Ankara Basketbol Kulübü Spor Tesisleri İMKB Otelcilik ve Turizim Meslek Lisesi Kampüsü Çetinemeç Bulvarı 1290 sok. No:1/c Çankaya Branşlar: Kendo & Iaido Eğitmen: Ali Barış Öztürk (Kendo 3. Dan) Bağlantı için:E-posta Web sitesi: www.ankarakendo.com ODTÜ KENDO TOPLULUĞU Yer: ODTÜ Yerleşkesi Baraka Spor Salonu Minderli Salon Branşlar: Kendo Eğitmen: Yağmur Derin (Kendo 1. Dan) Bağlantı için:E-posta İletişim Grubu ANKEN BUDO KULÜBÜ Yer: Anken Budo Kulübü, Gazi Üniversitesi İktisad Fakültesi Spor Salonu Beşevler Branşlar: Kendo Eğitmen: Ayşe Nur Tekmen (Kendo 3. Dan) Hüseyin Çimen (Kendo 2. Dan, Iaido 2. Dan) Bağlantı için: E-posta Web sitesi: www.ankenforum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar